Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

WHIRLPOOL ACM 355/BA/WH

Zobraziť katalóg
WHIRLPOOL ACM 355/BA/WH
5 1 hodnotení
Varná doska – indukčná, 4 varné zóny - flexizóna, dotykové ovládanie Slider, Power Booster, 6. zmysel, časovač, indikácia zostatkového tepla
Kód:  FBV4755a Produktové číslo:  ACM355/BA/WH Stránky výrobcu
WHIRLPOOL ACM 355/BA/WH Predaj skončil

WHIRLPOOL ACM 355/BA/WH

Indukčný spotrebič so 6. zmyslom

Whirlpool ACM 335/BA/WH je vstavaná indukčná varná doska, ktorá disponuje štyrmi varnými zónami, pričom na ľavú flexi zónu je možné vložiť aj dva hrnce naraz a nastaviť rôzny stupeň výkonu pre každý hrniec zvlášť.

Inteligentný spotrebič ponúka aj rad praktických funkcií. Dômyselný systém so 6. zmyslom konštantne udržuje bod varu v hrnci na doske, a to aj po pridaní surovín. Po uplynutí nastaveného času varenia sa doska automaticky vypne, vďaka čomu ušetríte energiu až o 20 %.

Pomocou prehľadného dotykového ovládania so sliderom pohodlne nastavíte jeden z deviatich stupňov výkonu na každej zóne jednoduchým posunom prsta po stupnici. Jedným dotykom je možné aktivovať aj časovač, s ktorým dosiahnete vždy dokonalé výsledky. Vďaka inovatívnej technológii
JetPower sa varná zóna takmer okamžite uvedie do varu a vy môžete začať variť rovnako rýchlo, ako na klasickom sporáku. S funkciou Power Booster dosiahnete extra rýchly ohrev. Jednou z predností je funkcia pauza, ale aj program rozpúšťanie a dusenie. Moderný spotrebič je ďalej vybavený indikáciami zapnutého stavu a zostatkového tepla, ktoré vás ochránia pred nebezpečenstvom popálenia. Vďaka detskej poistke možno jedným dotykom celú dosku uzamknúť a zabezpečiť.

Poteší vás aj moderný dizajn v bielom sklokeramickom vyhotovení, vďaka ktorému sa doska komfortne udržiava a zároveň dobre vyzerá. Elegantným dojmom pôsobia aj skosené hrany po obvode.

Kľúčové vlastnosti

  • 6. zmysel - úspora až 20 % energie
  • Power Booster - veľmi rýchly ohrev
  • Power Management - možnosť voľby príkonu
  • Flexi zóna - jedna zóna aj na dva hrnce naraz
  • Funkcia pauza, časovač, detská poistka, rozpúšťanie a dusenie
  • Dotykové ovládanie so sliderom - zvýšenie výkonu pomocou posunu prstov na stupnici

Doplňujúce informácie:

Výkon prednej ľavej platne (180 mm):

1800 – 2500 W

Výkon zadnej ľavej platne (180 mm):
1800 – 2500 W

Výkon zadnej pravej platne (240 mm):
2500 – 4200 W

Výkon prednej pravej platne (145 mm):
1200 – 1800 W

Rozmery:
56 x 580 x 510 mm

Rozmery otvoru na zabudovanie:
30 – 60 x 560 x 490 mm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre WHIRLPOOL ACM 355/BA/WH
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL ACM 355/BA/WH. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Whirlpool ACM 355 / BA / WH. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Whirlpool ACM 355 / BA / WH. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: WHIRLPOOL ACM 355/BA/WH.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií