Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Woody Sada skladacích veží

Zobraziť katalóg
Woody Sada skladacích veží
4,6 10 hodnotení
Navliekacia hračka pre dievčatá aj chlapcov, vhodné od 3 rokov
Kód:  HRA737s Produktové číslo:  8591864908363

Woody Sada skladacích veží

Súprava troch farebných skladacích veží je výbornou didaktickou hračkou pre deti, ktorým umožňuje precvičovať vnímanie farieb, tvarov a veľkostí. Oproti bežným skladacím vežiam, ktoré obsahujú len jednu vežu, má táto hračka vďaka trom vežiam veľkú výhodu: ponúka dlhodobejšie využitie hračky. Menšie deti sa totiž učia len dávať krúžky na kolík. Ďalším krokom je rozlišovanie tvaru - kruh a tvar matice. Tretím vývojovým krokom je okamih, kedy sa deti učia skladať tretiu vežu, v ktorej sa dieliky skladajú nielen na seba, ale aj do seba.

Spoločnosť WOODY sa zaoberá výrobou drevených hračiek. Produkty WOODY kladú veľký dôraz popri vysokej kvalite a bezpečnosti, tiež na rozvoj dieťaťa v rôznom období rastu, ako po stránke motorickej tak aj pedagogickej a psychickej. Veľká časť z kolekcie WOODY je vyrábaná v Českej republike. Všetky hračky sú testované na najvyšší medzinárodný štandard a väčšina hračiek je zaradená do programu "BEZPEČNÉ HRAČKY - SAFE TOYS". Tento program zaručuje najvyššiu možnú garanciu bezpečnosti s priebežnou a pravidelnou kontrolou predávaného tovaru.

Odporúčaný vek: 
od 3 rokov

Rozmery: 
28 x 9 cm


Parametre a špecifikácia

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
3 rokov Hotovo!
Poznámka:
» Všetky náučné drevené hračky
» Všetky didaktické hračky od 3 rokov
» Všetky hračky pre deti od 3 rokov
» Všetky navliekacie hračky

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Woody Sada skladacích veží Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Woody Set skládacích věží. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Woody Set faltende Türme. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Woody Set faltende Türme. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Woody Toronyépítő szett.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií