Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Alzaboxy

Xbox One Chatpad

Zobraziť katalóg
Xbox One Chatpad
5 2 hodnotení
Klávesnica – klávesnicu pre Xbox možno pripojiť k bezdrôtovému ovládaču pre Xbox One a mať tak podsvietenú klávesnicu a ovládanie hlasitosti headsetu na dosah ruky, obsahuje tiež chatovací headset s 3.5 mm konektorom, ktorý môžete zapojiť priamo do klávesnice.
Kód:  MXO013 Produktové číslo:  5F7-00003 Stránky výrobcu

Xbox One Chatpad

Patríte medzi vášnivých hráčov multiplayerových hier, ale nie ste spokojní so zdĺhavým vyberaním písmeniek pri písaní kódov, komunikácii s priateľmi alebo vyhľadávaní v aplikáciách? V tom prípade je nový Xbox Chatpad vyrobený priamo pre vás! Chatpad v čiernej farbe je kompatibilný s ovládačmi na Xbox One a neuveriteľne vám uľahčí komunikáciu a hranie. Táto klávesnica disponuje klasickou zostavou klávesov, ako ste zvyknutí z PC a navyše ponúka dve programovateľné tlačidlá. Súčasťou balenia je aj monoslúchadlo s mikrofónom pre pohodlnú konverzáciu.

5 dôvodov ku kúpe Chatpad pre Xbox One

  • Jednoduché a praktické vyhotovenie so štandardným rozmiestnením klávesov
  • Klávesnici dominuje čierny dizajn, ktorý nenaruší pohodlné uchytenie ovládača
  • Jednoduché zapojenie pomocou zasunutia jedného konektora
  • K Chatpad dostanete aj kvalitné monoslúchadlo s mikrofónom od spoločnosti Microsoft
  • Klávesy sú podsvietené

Teraz môžete Xbox One ovládať ako profesionáli

Hrajte na svojom Xboxe One ako profesionál, ktorý dokáže neuveriteľne rýchlo komunikovať s ostatnými hráčmi. Píšte do vyhľadávačov, herného chatu alebo priamo do hier rýchlo ako na počítači. Využívajte monoslúchadlo s mikrofónom, vďaka ktorému môžete komunikovať so spoluhráčmi. S Chatpad a monoslúchadlom budete patriť medzi najlepších.

 

Parametre a špecifikácia

Platforma
Xbox ONE Hotovo!

Platforma

Platforma
Xbox ONE Hotovo!

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

"obsahuje také chatovací headset s 3,5mm konektorem, který můžete zapojit přímo do klávesnice." mám to chápat tak, že součastí jsou sluchátka s mikrofonem ? děkuji za případnou odpověď.

Jak je to s psaním ČESKÝCH textů. Vidím, že některé znaky s diakritikou jsou na odpovídajících písmenech bez diakritiky a->á, i->í. Ale co třeba ě nebo ů.

Dobrý den, obsahuje balení i USB receiver? Nebo se to prostě připojí do ovladače a ono to funguje? Děkuji za odpověď.

Dobrý den chc se zeptat jde na tomto chatpadu ovládat hru tlačítky W,S,A,D? Předem děkuji za odpověď

Dobrý den, lze ke klávesnici připojit jack konektor od sluchátek?

Zdravim, ide pripojit (licuje) aj ku Elite ovladacu? Dakujem

Může být i bílý

Mužů se zeptat proč součástí balení je micro USB kabel.A na fotkách máte ukázáno že je součástí myš a v balení myš není.Předem děkuji za odpověď

dobrý den lze připojit i k ovladači od xbox one s?

Diskusia a poradňa k Xbox One Chatpad
Príslušenstvo pre Xbox One Chatpad Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xbox One Chatpad. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xbox One Chatpad. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xbox One Chatpad. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xbox One Chatpad.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií