Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

XD Design GLU na varené víno

Zobraziť katalóg
XD Design GLU na varené víno
5 2 hodnotení
Sada na víno karafa 1.5L 2 poháre z dvojitého skla 125ml, bambusový stojan, čajová sviečka pre ohrev
Kód:  XDACC001 Produktové číslo:  P263.211 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

XD Design GLU na varené víno Predaj skončil

XD Design GLU na varené víno

 

Sada pohárov s karafou nielen pre zimné večery s vareným vínom. Urobte si varené víno presne podľa vašej chuti. Nad zapálenou čajovou sviečkou v stojane postavíte karafu s červeným vínom. Nezabudnite však na korenie, ktoré dodáva vínu špecifickú chuť. Víno nechajte prebublávať na požadovanú teplotu. Sklenená karafa pojme 1,5 l tekutiny, pre pohodlné nalievanie je na hrdle protišmyková manžeta. Poháre z dvojitého skla sú určené pre horúce nápoje. Sada XD Design v sebe ukrýva čaro romantiky, krásy a lásky, presvedčte sa sami!

Súprava obsahuje

  • sklenenú karafu
  • 2 poháre z dvojitého skla
  • bambusový stojan
  • 1 čajovú sviečku


objem
Karafa 1,5 l
Pohárik 125 ml

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre XD Design GLU na varené víno Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si XD Design GLU na svařené víno. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte XD Design GLU Set für Glühwein. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte XD Design GLU Set für Glühwein. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: XD Design GLU forralt boros szett.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií