Vyberte prvok na stránke, ktorého sa chyba týka
Predĺžili sme pre vás otváraciu dobu našich predajní, aby ste mohli tento rok nakúpiť darčeky v pokoji a bez stresu.

Všechny dárky Výměna nevhodného dárku

Recenzia Xiaomi Redmi Note 7 LTE 128 GB čierna

Zľavové tornádo práve zľavnilo tisíce produktov vo všetkých kategóriách. Poponáhľajte sa!
Zobraziť katalóg
Xiaomi Redmi Note 7 LTE 128 GB čierna

Mobilný telefón 6,3" IPS 2340 × 1080, procesor Qualcomm Snapdragon 660 8jadrový, RAM 4 GB, interná pamäť 128 GB, microSD až 256 GB, zadný fotoaparát 48 Mpx (f/1,8) + 5 Mpx (f/2,2), predný fotoaparát 13 Mpx, elektronická stabilizácia, Glonass, IrDA, LTE, Jack (3,5mm) a USB-C, čítačka odtlačkov, hybridný slot, neblokovaný, rýchle nabíjanie 18W, batéria 4000 mAh, Android 9.0 Pie

Na sklade > 5 ks
a na 12 predajniach
Cena s DPH 202,90 €
Pôvodná cena 245,90 €
4,7
Hodnotilo 351 používateľov
5 289x
4 40x
3 8x
2 7x
1 7x
2 000+ zákazníkov už zakúpilo
93 % zákazníkov odporúča
98% spoľahlivosť - model s veľmi nízkou mierou reklamovanosti
Viac informácií

Používateľské recenzie

Firma, Velké Poříčí 7.4.2019
Vlastnil jsem Xiaomi Mi A1 který lítal jak utržený, dobře fotil atd. neměl jsem s ním jediný problém. I přes to mě novinka Redmi Note 7 zlákala a musím říct že ten telefon je o velký kus dál. A zatím jsem na něm nenašel snad nic co bych mu vytkl. Jestli váháte jestli koupit či ne tak vám telefon můžu vřele doporučit. Předpovědi že to bude nejlepší telefon do 6 tisic pro rok 2019 byly pravdivé.
Skvělé zpracování Parádní foťák Velká výdrž baterie Rychlé nabíjení USB-c Silikonový obal v balení Opravdu rychlá a spolehlivá čtečka otisků prstů odladěný systém Musím říct že jsem doposud žádný zápor nenašel! :-)
Zakaznik, Brno 3 19.6.2019
Rychly a pekny telefon Rychlonabijacka nie je v baleni S prilozenym puzdrom trci fotak
Petr, Karlovy Vary 17 6.6.2019
zatím velká spokojenost, dělá hezké fotky a videa bojím se o zadní čočku k foťáku, je moc vystouplá, tak jí snad nerozbiju...
Robin, Královské Poříčí 31.7.2019
Parádní mobil, splňuje vše, co jsem od něj očekával. Plynulý, svižný, bez záseků, perfektní optimalizace. Parádní display, spolehlivá čtečka otisků prstů. Mnoho dalších věcí, musel bych to vypisovat dlouho. Doporučuju!!!
David, Brno 22.6.2019
výborný
rychlý procesor
Matouš Zemek 12.6.2019
Jsem nenáročný uživatel a moje požadavky splňuje nadmíru. Řešil jsem pouze nekompatibilitu s Micro USB, ale tomu jsem se přizpůsobil. Taky je trochu těžší, ale nic, na co by se nedalo zvyknout. Celkově je skvělý a jsem velmi spokojen.
Výdrž baterie Dobrý foťák Velká vnitřní paměť Velký displej Trochu těžší, ale zvyknete si
Michal, Teplice 6.6.2019
Super foťák Dlouhá výdrž baterie Rychlé nabíjení Rychlí software Dobrý display Dostupnost příslušenství Trochu veliký, ale spíše je to nezvyk než mínus
Tomáš, Pezinok 1 31.5.2019
Vo svojej cenovej kategórii, bezkonkurenčne najlepšia voľba čo môže byť...
Foťák Displej Výdrž batérie Spracovanie Dizajn USB C 3,5 mm jack CENA Pre niekoho možno troška väčší ale za mňa fajn Vyčnievajúci foťák (treba kúpiť púzdro, pretože obal v balení tomu nepomôže) A možno troška neprehľadné software-ové riešenie aplikácie fotoaparát
Petr, Praha 3 29.5.2019
Velká paměť, dostatečná baterie 4000 mAh, v příslušenství dostatečný měkký plastový kryt, průhledný, proti rozbití i vyklouznutí z ruky. Telefon je svižný při použití ve všech běžnych aplikací (s hrami zkušenosti nemám). Chybí sluchátka, ale těch má jistě každý doma mnoho. Moc povedená krabička, v níž je telefon zabalen. Konektor má jiný malý USB port do telefonu. Některé aplikace modifikované výrobcem jako prohlížeč a pod. jsou otravné, některé jsou vymakané (galerie apod.). Kontakt-dobrá aplikace. řadu z těchto palikací jsem ještě nezkoumal, protože používám ty na které jsem zvyklý, ale dostanu s k tomu. Celkový dojem po 6 dnech používání je velmi dobrý (po 4 letech přechod z 5" Lenovo A5000 s baterií 4000 mAh).
Miroslav, Batelov 1.5.2019
Super telefon po windows mobilu :-)
Velké rozlišení foťáku , úložiště 128 GB Žádné !!!
Ondřej 27.3.2019
Výborný fotoaparát Žádné
Jakub 7.6.2019
Xiaomi Redmi note 7 32gb
Displej Fotoaparát Citlivost displeje Rychlost A mnoho dalšího Nepřijde mi že baterie drží tak dlouho,jak se uvádí. Mám zaplou funkci šetření baterie a vydrží něco málo kolem 35 hodin. Nejsem na mobilu furt. Zvuk je mono...
Vojtěch, Trpín 20.6.2019
Telefon jsem si pořídil po Huawei P8. Neměl jsem vysoká očekávání, ale chtěl jsem něco co bude fungovat, v aktuálním rozpoložení trhu jsem už raději nechtěl Huawei, ač fungoval po celou dobu výborně a nemohl jsem si na nic stěžovat. První dojem byl dobrý, fungoval svižně, design pěkný, ač jsem bojoval s vystouplou čočkou, která je opravdu zralá na poškrábání. Koupil jsem nějaký obal, ale stejně není čočka pořádně chráněna. První známka kvality byla při telefonování, kdy mi kolega říkal, co se děje, z čeho volám, když byl hlas hodně zkreslený. Drhý problém je při poslechu hudby, oproti mému P8 byla hlasitost poloviční, takže do hlučnějšího prostředí nedostačující a poslední záležitost se týká nejspíše nadstavby xiaomi, protože na ní standardně neběží aplikace jako sportstracker / Strava, zkoušel jsem i nastavovat, aby byly aplikace chráněné, ale mají nějaký problém stále - seknou se hned při načítání. Za mě tento telefon nedoporučuji, mám ho 4 dny a budu ho vracet.
Ostrý obraz Design "Asi" kvalitní fotoaparát (nebyl čas pořádně otestovat) Výdrž baterie (2 dny používání na jedno nabití) Hodně vystouplá čočka fotoaparátu Nekvalitní mikrofon Málo hlasitý zvukový výstup Nekompatibilita se sportovními aplikacemi
Pavla, Opočno 8.8.2019
Vše šlape jak má! Svižný, jednoduché nastavení jednotlivých funkcí, nezasekává se. Dle některých komentářů jsem měla malinko strach, ale musím říct, že vše bez problémů.
hezké propracování super foťák, umí si poradit i se zaostřením na jeden bod, zbytek potlačí... to se vidí málokdy opravdu velká kapacita paměti rychlost nízká cena velikost akorát do ruky inteligentní wifi - sama se připojí při zjištění známé wifi (jak zde někdo píše, že to nelze, tak ano, opravdu to lze!) žádné "ořezávátko" :-) kvalitní silikonový obal v balení naprosto nic
Dávid, Reľov 3.7.2019
display kapacita batérie USB C rýchlo nabíjanie fotoaparát absencia nfc vytŕčanie fotoaparátu
Jenda 3.7.2019
Telefon splňuje vše co od něj očekáváte, skvělý displej, velká kapacita baterky, nestane se že by zamznul. Úžasné fotky.
Display Baterie MIUI Svižný Fotoaparát Vystouply fotoaparát přiložený silikonový kryt neuchráni. Lze vyřešit jiným ochranným krytem
Radek, Praha 5 25.6.2019
Baterka vydrží v klidu 2 dny, pokud nehrajete intenzivně hry Dobrá čitelnost displeje i na slunci Ovládání ze začátku trošku nezvyk, ale během prvního dne jsem si zvyknul Hezké fotky, hlavně během dne Notifikační dioda není skoro vidět a má jen jednu barvu
Peter, Pezinok 1 18.6.2019
Paráda. Najlepsi mobil čo som doteraz mal.Recenzie nesklamali- ďakujem. Nie je velký, je to len o zvyku.Mám modrý, je naozaj krásny. Za tú cenu bezkonkurenčný mobil
Super foťáK Parádna výdrž batérie Rychlé nabijanie Obal v balení Zatial nič
Tomik 18.6.2019
Xiaomi redmi note 7
Dost levný a splňuje všechny mé podmínky - velká kapacita úložiště a dobrý fotoaparát Zatím žádné ať na vystouplý foťák, ale pořádný obal to vyřeší.
Pavel 27.5.2019
Telefon mám a je super, luxus, prostě bezva.
Foto skvělé, výkon taky a Ohromeny display Žádný
Zakaznik, Brno 2 27.5.2019
Zatial mega, snad vydrzi Rychly, zatial mega spokojnost mohol by mat od vyroby daky screen proetctor
Zákazník, Praha 4 19.5.2019
Best you can buy for this money. The phone feels and looks more than you pay. Was considering mi9, but ended up buying this.
Emma 15.5.2019
Skvělý fotoaparát, obal přibalený, velká kapacita baterky Prostě skvělý mobil. Xd Foťák je až moc vystouplý.
Ivan, Sobrance 13.5.2019
Ďalší výborný kúsok od Xiaomi. Pevná konštrukcia, sklo z oboch strán. Displej fullHD+ na ktorom si pixely nevšimnete. Kvapôčkový výrez je v systéme pomerne dobre implementovaný a nevadí pri bežnom používaní ani pri pozeraní médií. Výkonu máte dosť aj na bežné používanie aj na hry, spolu s combom 4000 mAh Vám vydrží 9 hodín zapnutého displeja. Foťák nie je pravý 48 MPX ale upscale verzia, ale zábery aj tak stoja za to. Podobná kvalita ako minuloročná MI8.
Displej Foťák Výkon Batéria MIUI (pokiaľ s ním nemáte problém) Bez obalu je neuveriteľne šmykľavý
Marián 6.5.2019
Vynikajúci pomer cena/výkon. Určite odporúčam
display výkon reproduktor fotoaparát dizajn všetko telefón je pomerne veľký, niekomu sa môže držať zle
Hana, Praha 6 4.5.2019
super mobil super foťák dlouhá výdrž krásný design USB-C 3.5 jack rychlonabíjení žádný jsem nenašel rychlá nabíječka není v balení
Peter, Nitrianske Pravno 14.4.2019
Cena Display Výborný fotoaparát Batéria Rýchlosť Asi jedine viac vyčnievajúci fotoaparát
Simona, Brno 8.4.2019
USB-C 4 GB RAM 128 GB úložiště baterie foťák notifikační LED Gorila Glass hodně vystouplý foťák notifikační LED má pouze jednuu barvu
Lukáš, Otvovice 28.7.2019
dlouhá výdrž baterie velký displej funkce úpravy fotek při focení 48Mpx není tedy vůbec žádný zázrak při focení 48Mpx nelze fotku přiblížit
Petr, Stod 19.7.2019
Velmi slušná výbava, audio Jack, usb-C, dobrý foťák, stabilizace, rychlá GPS... Výborná cena Solidní zpracování - telefon na úrovni Skleněná záda kloužou, bez obalu nepoužitelné...vystouplá čočka foťáku, chybí NFC, kulaté rohy displeje a kapkovitý Notch znemožní ovládání některých fullscreen aplikací. Wifi karta v telefonu si nerozumí s některými staršími modely TP-Link AP/routerů (konkrétně TL-WR1043ND), při větším trafiku se náhodně odpojí. Nabíječka v balení je jen 10W bez Quickcharge 3.0, ale telefon umí QC 3.0 Čtečka otisků nefunguje vždy jak má
Michal, Polička 7.7.2019
Výdrž baterie Cena/výkon Kvalitní foťák Chybí NFC Nemůžu si zvyknout na trend 2sim nebo 1sim1memory
Michal, Žilina 18.6.2019
Ak hľadáte väčší tel. za dobrú cenu tak. tomuto modelu nie je moc čo vytknúť. Ale predsa len sa našli veci čo ma se... Za prvé nadstavba Androidu je jedna z tých horších, je tam kopa balastu čo sa nedá odinštalovať a ani vypnúť. Za druhé absencia NFC. Za tretie foťák aj keď ma 48Mpx tak fotky sú dosť neostre a je tam poznať silnejšiu kompresiu pri ktorej sa strácajú detaily + fotky za šera a v noci sú katastrofa, ale aby som nekrivdil na danú cenovú kategóriu je to OK Na druhú stranu, ma veľa funkcií a vlastností ktoré sú lepšie ako pri konkurencii za podobnú cenu, ktoré sú zhrnuté v plusoch.
kvalitný a jemný display výkonný procesor + 4Gb pamäte batéria mi vydrží až 2 dni + rychlonabijanie ak si dokupite lepšiu nabíjačku usb-c a infraport!!! kvalitny obal v balení spoľahlivá a rychla čítačka odtlačkov Jack na slúchadlá s celkom dobrým výstupom (aj keď na špičku to nemá) Nadstavba Androidu MiU či čo to je 😡 absencia NFC nemá bezdrôtové nabíjanie (aj ked to nemá žiadny tel za 200€) priemerný fotak možno pre niekoho absencia slúchadiel v baleni
Darja, Ostrožská Nová Ves 12.6.2019
Koupila jsem si 64GB verzi v barevném provedení Nebula red, ženy ocení nápadité provedení telefonu. Telefon je trochu větší ideální na hry, práci, dívání na videa atd.
průhledný obal zdarma běží jako hodinky mikrofon nahoře -> špatně směřuje zvuk do ucha
Jakub, Srch 7.4.2019
Xiaomi Redmi Note 7
Fotoaparát Infraport Vzhled USB - C LTE Pam. Karty Rychlé nabíjení Chybí folie na displeji 3,5 mm jack nahoře
Pavol, Lednické Rovne 4.7.2019
výborný fotoaparát (po aktualizácii) nahrávanie hovorov priamo v nadstavbe dlhá výdrž batérie nadstavba notifikácie zo vstavaného kalendára aj z iných aplikácii chodia oneskorene aj o hodinu, alebo kým neodomknete telefón a nedokázali to opraviť ani po 4 aktualizáciach foťák strašne trčí (treba kúpiť hrubý kryt, ktorý ho prekryje) automatický jas je katastrofa, sa mení ako sa mu zachce k čiernemu telefónu som dostal bielu nabíjačku a iba obyčajnú 5V/2A
Michal 9.9.2019
Poměr cena výkon je dobrý ale zabijí to plnou malých chyb ze které se pak stane jedna velká chyba.. Kdybych tyhle věci věděl předem tak do téhle značky a mobilu nikdy nejdu..
Cena/výkon Desing Foťák Rychlé nabíjení Malá pouze bílá LED dioda nesmyslně dole Reklamy v aplikacích.. Způsob notifikací je strašný Možnost nastavit si motiv není Plno systémových aplikací z google playe Zbytečně moc předinstalovaných aplikací Automatické aktualizace aplikací ikdyž mám vyplé automatické aktualizace
Karel, Praha-8 4.12.2019
Cena výkon
Firma, Prešov 1.12.2019
vzhladom k cene telefonu som maximalne spokojna krasne foto aj pri znizenej viditelnosti odporucam nic
František, Ústí nad Labem 1 28.11.2019
za málo peněz hodně muziky rychlý dobrej foťák je trošku větší, takže do malých rukou se nehodí :-D
Kateřina, Dobříš 27.11.2019
skvěle vypadá elegantní zpracování skvělý foťák
Angelika 26.11.2019
Tento smartphone vlastním už pol roka a nemám si na čo sťažovať. Jediná vec čo mi vadí je to že nemá takzvaný "čistý Android" ale nieje to tak otravné ako u iných mobiloch. Výkonovo, designovo,výdržou a fotoaparátom sa vyrovná lahko mobilom v drahšej cenovej kategorií. Doporučujem ludom čo nevadí mať lacnú verziu dobrého telefónu 😊😊
Cena výkon fotoaparát výdrž baterky kvalita displaya Časté a dosť kvalitné aktualizácie systému USB-C Dosť kvalitný zvuk ťažšie zhánanie príslušenstva nemá "čistý android"
Lukáš, trnava 24.11.2019
zatial fici jak raketa ,171978 antutu bench,miui11 update jeden zapor by bol ze to neni ppro verzia
Milena, Ostrava - Muglinov 22.11.2019
dlouhá výdrž baterie pěkné zpracování a design, vyladěný do posledního detailu perfektní foťák čtečka otisku prstů velká pamět rychlá odezva, neseká se a reaguje okamžitě sytost barev zatím nejlepší telefon co jsem měla-porovnání Samsung, Huawei, Lenovo splňuje vše co běžný uživatel telefonu potřebuje poměr cena výkon je nad očekávání mě osobně vadí typ kabelu usb-c ale nevidím problém dokoupit si redukci
Vojtěch, Zbraslavice 21.11.2019
Je velikej, což může být i zápor, ale zvykl jsem si rychle. A teď se mi to líbí. Je výkonnej. Přešel jsem z jablíčka, protože jsem nehodlal už platit za mobil 50K. Prostě relativní spokojenost. Přední foťák mi přijde ne uplně kvalitní. Takže pokud jsi narcis, tak si to předem vyzkoušej. Zadní foťák je jinej, než jsem byl doposud zvyklej u jablíčka. Ale nedá se říct, že nekvalitní.
Marcel, Bruntál 17.11.2019
Hodně muziky za málo peněz Nic
Lukáš, Dolný Kubín 16.11.2019
Spĺňa všetky požiadavky ktoré som mala. Výkon = cena. Odporúčam Jediné sklamanie tmavších fotiek,
Marek M., Nitra 30.10.2019
Predal som svoj podstatne drahší smartphone aby som vyskúšal nižšiu triedu. Nečakal som ze do 200e sa dá kúpiť niečo čo nechcem hodiť o stenu pri používaní. Mobil ma taky svoj charakter... Opak nudného Huawei. Mam 4/64GB no najviac sa určite oplatí čierny 4-6/128GB lebo cena veľmi nenarastie. Dávam 5 star kvôli pomeru cena-kvalita-vlastnosti/charakter. Viem ze to nie je S10+ ci oneplus 7t...
Lacný!!! Cena výkon je right on the money Taký hipster look s hrubšími okrajmi, ako iPhone XR Reproduktor je MONO, ale je úžasne hlasný a čistý Nie je 4000mAh ako 4000mAh a aj v porovnaní s inými 4000-kami vydrží neskutočne dlho Display je ostrý a čitateľnosť na priamom slnku vďaka silnej svietivosti je bezproblémová Narozdiel od iPhone XR s hrubšími okrajmi sedí super v rukách Tvrdené sklo predok aj zadna časť IR v dnešnej dobe je prijateľný návrat Nadstavba MIUI - avšak je celkom fajn a zaujímavá, no v porovnaní s ONEUI ci OxygenOS je to slabšie Slabšia kamera Pomalé nabíjanie (adaptér v balení je na nič) ale podporuje rýchle nabíjanie Nemá vode odolnosť Smiešny notch - mohli dat water drop Mohol byť trošku rýchlejší Co sa výrobcu týka, dajú obal v balení ale sklo nie, ved nech si display rozbiju
Marek 27.10.2019
Vlastnil som Oneplus 6 8/128GB a ten mal úplne všetko čo má poriadna vlajková loď mat - rýchlosť, dizajn, výkon... Ale batéria 3300mah už nestačila. Chcel som niečo lacné s dobrými parametrami. Aspoň 4000mah batériou. Redmi note 7...radšej kúpim 7x 128gb verziu než iPhone 11 pro max... Nonsense. RN7 je Uber value. Nečudujem sa ze je to najpredávanejší mobil na svete teraz...
4000mAh - 2 dni WiFi browsing, fotky, hudba... Prekvapivo dobrý IPS panel Hlasitý repro, i keď len MONO Cítiť lacný procesor, mobil nie je svižný, ale ani neseká Piemerná kamera
Tomáš 15.10.2019
Telefon je pěkný a rychlý, nijak se nezasekává. Dělá nádherné fotky, které vypadají skvěle i na velké obrazovce (150cm). Koupili jsme ho ve VK elektro v kauflandu - byl o 1400,- Kč levnější než v Alze. Přehrávání hudby do sluchátek je srovnatelné se staršími Blackberry, které přehrávaly špičkově. Doporučuji.
Výkon Zvuk do sluchátek Fotky Cena Výdrž baterie- bez problémů do druhého dne i při velkém vytížení Jack 3,5 mm USB-C Rychlonabíjení 18W Kvalitní displej Některé funkce nemají tak skvělou logiku a ovladatelnost jako u Blackberry, ale dá se na to zvyknout
Richard, Komárno 12.10.2019
cena veľmi rýchle odomykanie odtlačkom prsta v celku pekný telefón za tie peniaze. úplne nič
Zakaznik, Pardubice 11.10.2019
Mám ho chvíli,zatím spokojenost.Foťák vynikající
Josef, Karlovy Vary 1 9.10.2019
Cena/Výkon USB-C Kapacita baterie Kvalitní fotoaparát Vzhled Rychlo nabíjení 3.5mm jack Rychlost, svižný Celkem rychlá čtečka otisku V balení se nachází i gumový kryt, nicméně ten neukryje přečnívající fotoaparát Absence rychlo nabíječky v balení Nemá NFC - snad se u budoucích modelů "Note" konečně dočkáme NFC
Peter, Levice 5.10.2019
vyborny pomer vykon/cena solidna kvalita.. mnozstvo funkcii (Celkovo zatial vyrazna spokojnost) treba dokupit poriadne puzdro na trciaci fotak trosku vacsi rozmer (treba si zvyknut) (Celkovo su to len drobne detaily.. ziadny vyrazny negativny faktor som doteraz neobjavil).
Roman Pokorný 4.10.2019
Používám půl roku a mohu říci naprostá spokojenos. Vystouplý foťák? Vyřešeno koupí obalu LUXURY duhový purpurový čočky jsou kryté 200 Kč . Nabíječka Alza 18W dokup 300 Kč. Další dokup krycí sklo Panzer Glass 800 kč jde sehnat i levnější . Takže telefon zstojí 4900 + další investice 1300 Kč za tuto cenu dostanete opravdu vynikající telefon.NFC nepotrebuji ale Jack potřebuji více. A pokud jde o MIUI dám příklad měl jsem nefunkční zrcadlení na tv vždy se to seklo a pak samo odpojilo. Po založení vlákna na Mi community ( kde píší i vývojáři) po dvou dnech přišla aktualizace a vše už funguje jak má . Pecka.
Baterie, foťák, display, odladěný systém. Dva dny výdrže to asi ne ale den při běžném používání není problém což při této cenovce je snad dostačující.
Petr, Nový město pod Smrkem 2.10.2019
Výborný
Zakaznik 29.9.2019
Funguje tak, jak má
Patrik, Bratislava 29.9.2019
Telefón v cenovej kategórii okolo 200€ jednoznačne bezkonkurenčný. Telefón príjemne sedí v ruke, pre niekoho s menšími rukami možno nie úplne do ruky avšak s ochranným krytom v balení nehrozí vyšmyknutie a podobne. Mnohí píšu o väčšej hmotnosti - určite nič čo by sa nedalo zvládnuť, pri tom aký je telefón veľký je to úplne adekvátne. Systém aj aplikácie bezproblémové, nadstavba MiUi vôbec neobmedzuje a behom jedného dňa sa na ňu dá v pohode zvyknúť. Úložisko 64gb úplne postačuje, po nainštalovaní prvotných aktualizácii ostáva voľných niečo cez 50gb, 32gb verziu by som už nebral, ale stále sa dá rozšíriť o SD kartu. Menšie mínusy: ako píše väčšina je vystúply fotoaparát, ktorému nepomôže ani gélový kryt v balení (nie je dosť hrubý a foťák tak stále prečnieva) a treba radšej kúpiť hrubší obal ktorý to prekryje, ináč sa treba neustále báť, že ho poškriabete. Notifikačná dióda, ktorej problém nie je ani tak jej umiestnenie (dole v strede - nad usb portom) ale skôr jej intenzita, ktorá je pomerne slabá, aj keď garantujem že v bežných podmienkach (nie na priamom slnku) ju úplne v pohode zbadáte. Kvapkový výrez predmej kamery a zaoblené rohy obrazovky sú len o zvyku, mne osobne to trvalo asi hodinu.
Výdrž batérie (aj keď sa s mobilom hrajkáte a máte zapnuté dáta) Dizajn (zadný sklenený kryt (ktorý je náchylný len na zapackanie otlačkami prstov) Android 9.0 Foťák, ktorý síce nie vždy za všetkých podmienok fotí úplne dobre, pri dostatočnom svetle fotky ale naozaj parádne Cena Podpora USB-C a rýchlonabíjania Gélový ochranný obal v balení Foťák si nevie moc poradiť v šere a za tmy Prečnievajúci fotoaparát (ako som písal, elegantne to vyrieši hrubší obal) Niekomu môže vadiť neprítomnosť NFC čipu
Roman, Kladno 1 28.9.2019
Vydrží dost dlouho. Spokojenost. Za tu cenu je super. Velmi slušný zvuk z repráku. Dostatečně rychlý na vše co potřebuji. Zdá se mi mírně rychlejší než Samsung S7 S pamětí 128Gb funguje bez problémů. Nudlovitý.... Amoled je Amoled...
Vojtěch, Brno 22.9.2019
Maximální spokojenost! Za ty prachy topovka.
Za tu cenu se neodvážím hledat zápory... tenhle kousek je fakt bomba :D
Filip 10.9.2019
Super telefon
Krásný vzhled Poměr kvalita/cena Výkon
Vojta Vašek 9.9.2019
Naprosto perfektní.
rychlost, obal, výdrž baterie žádné!!! :)
Luboš, Rumburk 8.9.2019
Telefon byl pro přítelkyni. Po měsíčním používání si na nic nestěžuje, ale naopak chválí jeho kvality. Možná trošku vyšší hmotnost, ale dá se bez problému zvyknout.
Pavol, Prešov 5.9.2019
Už dávno som si povedal, že nekúpim mobil nad 200€. Prečo? Je to len mobil a nie som ochotný platiť viac. Na druhej strane si myslím, že minimálne donedávna platilo, že mobil pod 100€ má viacmenej problém s vlastným chodom, do 150€ to ako tak slabšie ide... Do 200€ je to OK, nad 200 - povedzme úplne v pohode. Ceny okolo 800€+ neakceptujem. Dnes sa ale doba zmenila a výkon sa posunul aj do nižších kategórii. Čo by som povedal ku Xiaomi Redmi Note 7 ? Je to úplne najlepší mobil, ktorý som kedy mal :). Zároveň dodám, že je to aj mobil, s ktorým som sa najviac "nababral" = mám taký pocit, že Xiaomi predáva super hardwarovo "nadupané" mobily, ale systém nie je lepší ako má povedzme Huawei (ktorý som mal predtým). Záver ale je, že po čase strávenom s mobilom = skúšaní, bádaní, testovaní som nahradil niektoré aplikácie a som spokojný. Tá rýchlosť je raketová, výdrž batérie neskutočná :). Ešte by som dodal jednu informáciu, ktorú človek viacmenej nikde nenájde. Konkrétne ide o kvalitu audio výstupu = jack 3,5 mm. Nepatrím k nejakým totálnym "audiofilom", ale dobre znejúcu hudbu mám rád. Na počúvanie používam slúchadlá "Sennheiser CX 300-II Precision" a prehrávač "Poweramp" (dúfam, že to tu môžem napísať). U predošlých mobilov táto kombinácia hrala celkom super... Ale... Skúsil som to u Redmi Note 7 a ... Sklamanie :(. Nastavenie rovnaké, zvuk nanič. Skoro som ho vrátil... Ale potom som sa zavŕtal na 1/2 dňa do hľadania informácii, ktorých je žalostne málo... Nakoniec som skončil u nastavení Poweramp-u. Výsledok? Zapnúť v Output - "Hi-Res output"... a ešte dôležitejšie a zásadné je zapnúť DVC (=Direct Volume Control) - spraví to NESKUTOČNÚ zmenu. Z mobilu, ktorý by som kvôli kvalite zvuku v slúchadlách najradšej hodil z okna sa stal mobil, ktorý hraje podobne ako môj predošlý mobil. Je to trochu iný zvuk, ale povedal by som, že je to aj o málo lepšie :)
rýchlosť (oproti starému mobilu je to raketa) výdrž batérie display - aj na priamom letnom slnku je krásne čitateľný aj v slnečných okuliaroch celkom dobrý audio výstup z 3,5 mm jack-u (po prvotnom sklamaní super zistenie) diaľkový ovládač celkom silný zvuk reproduktora (dobré na navigáciu) možnosť mať na display veeeeľa ikon rýchla čítačka otlačkov prsta farba - modrý je veľmi pekný mikroskopická notifikačná dióda - v podstate je nanič mám pocit, že mobil mi pri nastaveniach chcel veľmi zasahovať do môjho súkromia = všetko na net - google účet, MI-účet, cloud... Ja chcem mať ale všetko mimo netu - načo mi je potom smatrphon? ;) veľa "babrania sa" s aplikáciami (klaendár, galéria...). To je ale vec zvyku (som náročný) obal v balení nezakrýva výstuplý fotoaparát (nutné objednať iný) niekto by povedal, že je veľký - podľa mňa nie je obrovský. nutné zvyknúť si na MIUI - niektoré veci sú trochu inde ako je bežné pre človeka, ktorý nikdy nemal Xiaomi :) (mal som v rukách aj oveľa nezvyklejšie "prostredia") a ešte taká drobnosť - dlhé dráhy "posuvníka" pri zodvihnutí hovoru :)
Firma, Praha 1 2.9.2019
výdrž baterie kvalitní fotografie odpovídající střední třída telefonu
Martina, Praha 2 - Vinohrady 2.9.2019
Super fotoaparát Je rychly Zvládá zatiaľ všetko Krásna farba Dobrá veľkosť Dobrá výdrž batérie
Firma, Bratislava - Nové Mesto 30.8.2019
Dobrý pomer cena / výkon.
Ondřej, Kladno 26.8.2019
Telefon mám přes 3 měsíce a musím říct, že naprostá spokojenost. koupil jsem si ho s pamětí 128Gb a nelituji. Foťák je super, paměti dost. Škoda jen, že je foťák vystouplý z těla mobilu. Ale to je jediný detail. 100% doporučuji !!!
Připlaťte si 128 Gb vyplatí se Super foťák Super reakce čtečky otisků Obal na zadní stranu telefonu v balení Škoda vystouplého fotoaparátu
Daniel 21.8.2019
Za malo penez hodne muziky, uvidime jaka bude zivotnost hardwaru.
Pekny, rychly, okamzite reaguje na odemykani oblicejem, super fotak, kvalita zvuku nak nenatchne ani nezamrzi, lehky, k baleni silikonovy kryt zdarma, moznost nastaveni vlastniho hesla (text/kod) Mozna trosku vetsi telefon, ale asi jde o zvyk, zatim zadne
Nikola 16.8.2019
Ok
Super fotoaparát telefon se nedělá obraz krásný reaguje rychle baterka vydrží dva dny není co dodat prostě. Za tu cenu prostě super jak krásný tak i dobrý spokojená zásilka. Dorazila v čas nic nechybělo Žádné nemám 🤗
Firma, Prievidza 14.8.2019
Výborný mobil za bezkonkurenčnú cenu. Testujem ho už 2 týždne a ani na chvíľu nezaváhal, všetko sa načíta rýchlo, žiadna aplikácia sa nezasekla. Treba sa pohrať s rôznymi nastaveniami a prispôsobiť si všetko svojim potrebám. Za tú cenu som nič lepšie nenašiel takže odporúčam.
Skvelý fotoaparát 4GB RAM 64 GB interná pamäť Kvalitný ochranný obal Žiadne predinštalované aplikácie tretích strán s výnimkou tých od výrobcu, ktoré sú ale väčšinou užitočné Dostatočne rýchle nabíjanie aj s priloženou nabíjačkou, možné dokúpiť rýchlonabíjačku Quick Charge 3.0 18W a nabíjať za 1 hodinu Android 9 + nadstavba MIUI 10.3.5.0 Odomknutie odtlačkom prsta aj naskenovaním tváre Infra port a možnosť ovládať TV a iné zariadenia 4000 mAh batéria Prepracovaná Galéria, správca súborov a sťahovaných súborov, prehliadač, kompas, nahrávač práce na obrazovke do videa, nahrávač hovorov a iné objektív fotoaparátu vyčnieva aj s použitým obalom Slot na SD kartu mohol byť zvlášť Absencia NFC
Daniel, Klecany 14.8.2019
Telefón mám 4-ty deň a hneď som si ho obľúbil. Myslel som si že si na oblé rohy displey-u a na výrez pre predný foťák budem dlho zvykať... trvalo mi to asi 2 hodiny. Display je krásny, telefón svižný a rýchli. S veľkosťou nemám vôbec problém. Baterka najväčšie prekvapenie, na mobile sa moc nehrávam a využívam hlavne komunikačne aplikácie a sociálne siete, po 2 dňoch používania 70% baterky ostáva. Maximálne spokojný s foťákom, na tých pár fotiek čo dá človek na instagram/fb, ktorý vám ich aj tak zmenšuje, to je maximalne dostačujúce. Naozaj za tie peniaze úplná spokojnosť
interní paměť 128 GB rýchli a svižný nádherný display pomer cena/výkon možno iba viac vystúpený zadný foťák, priložený kryt nie je tak hrubý
Simona, Brno 2 21.7.2019
Rýchlosť Krásne fotky Rychlo sa nabíja Baterka dlho vydrží Pekný display Pekný dizajn
Martina, Málinec 15.7.2019
Zatiaľ výborný telefón, chválim Xiaomi za spracovanie, za tú cenu nemá konkurenciu. Pozor, fotoaparát nie je 48 MP, len spája štyri 12 MP fotky.
Zadný fotoaparát 3,5 mm jack Silikónový kryt v balení Podpora rýchleho nabíjania Veľký, jasný displej (aj na Slnku) Vysoký výkon (aj na hry, len Fortnite si na tom nezahráte, strašne dropujú fps, PUBG v pohode utiahne) Spodný mono reproduktor má veľmi dobrý zvuk, také basy som nečakal Baterka (asi prvý telefón, ktorý mi vydržal jeden a pol dňa, keď ho budete používať normálne, tak vydrží kľudne aj 2 - 3 dni Hmotnosť, je dosť ťažký, v porovnaní s inými telefónmi, ktoré som mal ale už som si zvykol Predná kamera (rozmazaná, v Snapchate neskutočne zlá kvalita, zrejme je to systémová chyba, ktorú musia ešte odstrániť a skúšal som aj Google Camera a tam je to ešte horšie ako v stock aplikácii fotoaparátu) Notifikačná LED na spodku obrazovky v nezvyčajnej pozícii, svieti len jednou farbou (bielou) Preferoval by som Android One, ako v Xiaomi Mi A2, nemám veľmi rád nadstavby ale v tomto telefóne mi to až tak nevadí
Dana, Liberec 5 8.7.2019
skvělý telefon za rozumnou cenu všechny klady už jsou tady popsány malá dioda na upozornění a má jen jednu barvu (téměř si ji nevšimnete) chybí inteligentní WiFi, kterou jsem měla na Huawei (zapne se automaticky při známé WiFi síti a přepne se z mobilních dat) SMS bez diakritiky není v primárním nastavení, musí se stáhnout program
Dana, Praha 4 - Krč 24.6.2019
dobrý, velmi rychlý prozatím žádné
Lucie, most 20.6.2019
Velký displej Rychlost Zvládá v klidu i hry Skvělý foťák Velká rám Velká paměť Krásná barva Elegantní design Bytelná konstrukce Kryt v balení Možnost rozdvojené obrazovky Gesta pro rychlejší ovládání Možnost ovládání jednou rukou Ovládání televizoru Dlouhá výdrž baterie cca 2 dny při aktivním využívání Příjemné prostředí Vystouplý foťák Špatné držení v jedné ruce Možná až moc funkcí pro gesta a nastavení
Řehoř, Horka 16.6.2019
Cena/kvalita - nemá prostě konkurenci, výkon, baterie, foťák...super
 
Kristína 13.6.2019
výborný
super cena rýchly vynikajúci foťák žiadne zatiaľ 🙏🙏☺️
Patrik, Trnava 7.6.2019
splnil presne to co som od telefonu za tuto cenu ocakaval. za malo penazi vela muziky. prekvapila vydrz baterie aj pri hrani hier. v zatazi napr pri hrani hier sa dost zahrieva, co je ale pochopitelne. napriek tomuto doporucujem. vzadu ma vystupeny fotak, myslite nato ked budete kupovat ochranny kryt aby prekryl aj tu vystupenu cast. toto ale nie je nedostatok telefonu, dnes je to bezna vec, takze len upozornenie
Václav, Hradec Králové 6.6.2019
Nádherně zobrazující displej Výdrž baterie Není to tak velké "pádlo" jak by se mohlo zdát jen na základě rozměrů Používán asi 2 týdny, za tu dobu nic, co by stálo za označení zápor...
Marek 1.6.2019
Telefon je cenová pecka
Výborně fotí, displej čitelný i na slunci. V této cenové hladině bez konkurence. Jsou vůbec nějaké zápory? 😁
Marek 31.5.2019
Telefon super
Telefon jede jak má i pro náročných aplikacích Žádné
Attilio Š 20.5.2019
Redmi note 7 je skvělý telefon a za ty dva dny používání je super
Fotoaparát Displej Baterie Reproduktory Bez výřezu V obsahu balení nejsou sluchátka
Rado D 18.5.2019
Fakt dobrý smartfón strednej triedy, za mňa 99,9% spokojnosť.
Rýchlosť Fotoaparát Odomykanie odtlačkom prsta Wi-fi, LTE, Blutooth Android 9 s predinštalovanými applikáciami Výdrž batérie Možnosť úplného automatického vypnutia a zapnutia v stanovený čas (toto nemajú všetky smartfóny) Silikónové púzdro a nabíjačka v balení Dual SIM Váha - mohol by byť ľahší Šírka - len tak tak sa zmestí do dlane Musel som sa rozhodnúť medzi dvoma SIM a 1SIM +SD kartou (môj predošlý telefón bol na tri karty 2SIM+SD) Cena - už aj smartfóny strednej triedy sú čoraz drahšie USB-C - zas musím meniť káble
Zakaznik, Chomutov 14.5.2019
vse ok,funguje velmi dobre nic
Zakaznik, Mělník 10.5.2019
super mobil za dobrou cenu datový kabel dokoupit
Karolína, Ostrava - Dubina 9.5.2019
fantastický stroj, skvělá výbava, za ty peníze není co řešit snad ani nejsou
Karolína, Ostrava - Dubina 9.5.2019
fantastický stroj, skvělá výbava, za ty peníze není co řešit snad ani nejsou
Jan, Praha 10 7.5.2019
Rychlý systém Velký displej Reklamy o kterých píše hodně uživatelů, nejsou absolutně nijak v hrozné míře zobrazovány v systémových aplikacích Vypadá vcelku odolně Foťák není tak strašně vystouplý a obal Nilkin Nature TPU, který jsem koupil zde na alza.cz, foťák kryje Co se týče systému, tak jsem nový uživatel Xiaomi a zvykám si, ale rozhodně je to zvykání jen v kladném směru Silná dioda, která i ve tmě dokáže na krátkou vzdálenost focený objekt opravdu hodně osvítit, takže i noční fotky z blízka jsou pěkné Jediné co mi trochu vadilo, tak aplikace ohledně SMS, ale nahradil jsem jí jinou z Google Play a spokojenost. Ale to je vcelku individuální Telefonu nemám co vytknout
Alexander Maksimov, Horoměřice 4.5.2019
Dobrý telefon za dobrou cenu. Má ale svoje nevýhody.
Rozměr Rychlost USB type C Slabá baterie, vůbec necítím, že mám 4000 mAh Nejsou žádná pouzdra typu knížka, velký deficit
Radim, Brno 17.4.2019
ideální poměr cena výkon
Zakaznik 17.4.2019
cena fotaparát nevím o nničem
Lukáš Masař 16.4.2019
Supr foťák Nic
Jan, Opava 5 15.4.2019
Slušný telefon za slušnou cenu,jsem velmi spokojen,Gorila Glas 5,4000mh baterie,výborné zpracování,Snapdragon 660,výdrž baterie 2 dny,display je parádní,slušná čitelnost na slunci,gelový kryt v balení,pěkné fotky,modré provedení je parádní Rychlé nabíjení 4-musíte si koupit jinou nabíječku,ta v balení rychlé nabíjení nepodporuje,malá notifikační dioda
Roman, Ostrava - Bělský Les 13.4.2019
skvělý poměr cena/výkon
Lucia, Bratislava - Nové Mesto 13.4.2019
výkon pamäť cena fotoaparát kvalita
Jan, Přerov 2 17.3.2019
Super mašinka za dobrý peníz
LTE Gorilla Glass 5 45 MPX USB C
Božena, Skorošice 30.11.2019
Krásně fotí,dobře se ovládá.
Jana, Praha 9 20.11.2019
dlouhá výdrž baterie fotoaparát za ty peníze je super display dobrý poměr cena / výkon při telefonování musí být reproduktor nacpaný přímo do ucha, pokud je trochu bokem tak není slyšet druhou stranu horší zvuk při pouštění muziky / videa
Helena 14.11.2019
Rychlí Výborný fotoaparát Rozpoznávání obličeje Fotoaparát na zadní straně telefonu je moc dlouhý, ale při správném obalu by to mohlo být normální
Jirka Pekárek 6.10.2019
Krásný telefon padnoucí do ruky, poprvé zkouším xiaomi, tak doufám že nezklame. 4,5* za mne
notifikační dioda miniaturní a uložena dole na bradě - když už tak nemusela být vůbec kapka notch face id opravdu rychlý otisk prstu hlasitý a zřetelný reprák krásný design USB-C hodně silná svítilna jack 3,5mm nedá se tolik upatlat fotky fotí dobře moc vystouplý foťák který nepřekryje ani silikonový obal přiložený v balení dle mého hodně hluboký display ale kryt ho krásně obejme chybí rychlonabíjecí adaptér na USB-C v balení je jen 2A fotky za tmy trošku zrní
jirka 6.10.2019
Telefon krásně padne do ruky s ochraným silikonovým obalem jeětě lépe, neklouže, velký, rychlý, krásný, parádní.
Za tuto cenu luxusní výkon krásný design rychle face id a jeste rychlejsi otisk prstu pořádná svítilna fotky fotí tak jak vypadá reálný svět bez žádných filtrů 4000Mah baterka, neuvěřitelná výdrž silikonový obal v balení usb C hlasitý reprák, čistý zvuk 3,5mm jack notifikační dioda neobvykle dole a miniaturní - pro někoho je to mínus, ale pro mne co jsem zvyklý z iphonu nevadí foták jako každý jiný zrní ve tmě hodně vystouplý foťák, tak že ho neslícuje ani kryt přidaný v balení podle meho také hodně vystouplý display má snad 2mm ale kryt přiložený v balení ho krásně obejme
Matěj kesl 25.8.2019
Telefon je super baterka vydrží dva dny když telefon šetřím a při normálním používání čelí den v pohode,na kapku jsem si zvykl ale nejde schovat,velice dobrý fotoaparát TELEFON ZA 5000 VELICE DOPORUCUJI skoro nic jen to že zadní kamera je vystouplá od zad telefonu a i když nasadíte kryt z balení tak trčí a při druhém položení na stůl se na ní udělal malí škrábance (doporučuji ochranné sklo na displej i na čočku fotoaparátu)
Jakub 25.7.2019
S telefón sa stále zoznamujem , ale naproti tomu je to dobrý mobil na každodenné použivanie , má to svoje klady-zápory ale ktorý mobil nemá , jediná vec čo bola veľká zmena bola displej (prechod z Honoru 8 ten mal 5,2 tento Xiaomi 6,3) ale hľadal som niečo takéto , cena je taktiež lákavá na ten pomer cena-výkon , pre mňa je to dobrý mobil
veľký displej 6,3(oproti Honoru 8 rozdiel nenormálny) rýchly procesor- (8x 660 SD) RAM 4GB(úplne postačuje) USB-c 4000mAh batéria-( cca 4 dni pri normálnom používaní , pri hraní hier,youtube atd max 1-1,5 dna) ale aj tak je to fajn. silikónový obal v balení-(ale pozor nezakryje výstup foťáku treba dokúpiť iný obal ) 3,5 mm jack-(škoda že je na hornej strane ale mne to nevadí ) Android 9 odladený systém interná pamäť-až do 128 GB+ SD karta do 256GB fotoaparát- na momentky super na profesionálne fotenie už nie čítačka otlačkov prsta - je rýchla mne vyhovuje vzadu . a veľa ďalších ... niektoré aplikácie sa nedajú odinštalovať nie je to až taký zápor , nabíjanie nie je až také rýchle (cca 2-2 a pol hodiny) ale to nevadí . bez obalu sa naozaj šmýka ( ale obal ktorý je v balení pomôže) niektoré články hovoria že to nemá 48Mpx foťák ale len 12Mpx, neviem čo je na tom pravdy(ale ako zápor to nevidím-ked chcem fotit kúpim si zrkadlovku) niekomu možno bude chýbať NFC(mne vôbec) malá diódka na upozornenia
Dominik, Hranice 1 20.7.2019
Display Baterka Výkon MIUI, android 9 Chybějící NFC!!
Veronika, Praha 19.6.2019
Výdrž baterie Vzhled úložný prostor hezké fotky za šera výrazně snížená kvalita fotek na dotyk poměrně málo citlivý a přesný display
MatyasEs 6.5.2019
V cenové kategorii nejlepší telefon, jen zadní fotoaparát je příliš vystouplí, tudíž náchylný k rozbití, čehož jsem se obával od prvního dne. V balení je silikonový obal který je ovšem tak tenký, že už po prvním pádu se mé obavy stali pravdou a zadní sklo fotoaparátu mám rozdělené na dvě části. Naštěstí to nemá vliv na kvalitu focení která je na velmi slušné úrovni.
Velmi pěkný display, baterie vydrží klidně dva dny, příjemný a jednoduchý systém, dálkové ovládání IR. Vystouplí fotoaparát náchylný na pády.
Jaroslav, Dolany 29.4.2019
zahřívá se při nabíjení. Výdrž závisí na používání 3 dny normal (sem tam net) a 1 den s filmy a surfem. Vystouplý foťák nezakryje ani přibalená guma (nepřesahuje přes displej. Opravdu opatrně zacházet pokud nemá ochranu.
Pěkné fotky při běžném používání vydrží 3 dny vystouplý foťák absence krytu displeje umístění repro
Zakaznik, Děčín 18.4.2019
Cena-vykon, Pěkný displej s kapkou na přední kamerku, Foťák na danou cenovou třídu Top, Skleněná záda→ luxusnější vzhled oproti plastu. Rychlé dobíjení baterky+ vysoká výdrž. Foťák ve skutečnosti 12Mpx na 48 Mpx jsou fotky upraveny softwarově a je nutne nastavit režim focení, výsledná fotka může mít klidně 30Mb, Menší hlasitost reproduktoru.
Ladislav 27.10.2019
Telefon mám asi 2-3 měsíce a teď se mi stalo něco,jako kdyby se mi vypálili barvy na displeji...Po přepnutí z Messengeru mi najednou zůstal "duch" vrchní hlavičky a klávesnice na obrazovce i v aplikacích a podobně skoro všude,kde nebyla bílá barva jako pozadí...Na internetu jsem zjistil, že je to problém i jiných telefonů i z dob třeba před 3mi lety...Sice teď po cca hodině to začíná mizet,ale i tak je to dost protivné a vzbuzuje to ve mě obavy a to i proto,že jsem se dočetl,že by se to časem mělo zhoršovat a problém by měl být pravděpodobně i častější...Dokonce snad i nereklamovatelny...Docela bych uvítal informaci od Alza.cz nebo od někoho,kdo zažil stejný problém...
Až doteď vše... Vypalování displeje? Uvidíme co řekne Alza podpora,pokud se dovolám případně co řeknou na prodejně...
Daniel 20.10.2019
Největší problém mám se selfie kamerou. Ať dělám co dělám, pozadí je vždy rozmazané. Přitom se dá ostřit manuálně, ale nefunguje to. Další nepříjemná věc jsou vystouplé čočky zadního fotoaparátu. Pořád se bojím, že se s nimi něco stane, nezachrání je ani přidané silikonové pouzdro. Možná by byly níž, kdyby výrobce do tohoto mobilu nedával jako lákadlo možnost fotit v rozlišení 48 Mpx. Je to fakt úplně zbytečné. Místo toho bych uvítal nižší čočky, NFC nebo třeba rychlou nabíječku v balení. A co přehrávání YouTube videí na celý displej? Proč mi to kus obrazu usekne? Proč se to nepřizpůsobí? Se systémem problém nemám, ovládání gesty je fajn, pěkné využití celého displeje. Notifikační dioda je malinká, ale jak si zvyknete kde je, tak s ní nemáte problém ani ve dne. Celkově bych si představoval buď ještě trochu nižší cenu nebo nějakou výměnu těch věcí, které jsem popsal výše.
výdrž slot na paměťové karty 3,5mm jack selfie kamera si neporadí s pozadím, pokud chcete fotit opravdu jenom sebe, tak je to super, vy budete ostří vždy, pozadí nikdy vystouplé čočky zadního fotoaparátu zbytečný 48 Mpx fotoaparát v balení není rychlá nabíječka nemá NFC
Šimon 12.6.2019
Mobil mám asi měsíc, celkově jsem spokojen, bohužel menší se už nedělají, a tak jsem nucen tahat sebou lopatu. Vybral jsem si jej kvůli dobrému fotoaparátu a v tom jsem se nezklamal, fotí bezva. Pro mne největší vadou je vzadu vyčnívající optika fotoaparátu, kdykoliv jej položíte tak vždy na to sklo a mobil se kýve. Mě už sklo prasklo, někde jsem ním asi trošku ťuknul, a tak mám starost s opravou a foťák kvůli kterému jsem mobil koupil mám víte na co. Proto bych si jej už příště nekoupil. Ale kdo je ochoten nosit sebou kus molitanu na který jej vždy položí tak tomu bude sloužit určitě dobře, mobil je opravdu kvalitní jen s tou jednou vadou.
Svižný Dobrý displej Bezva foťák Výdrž baterie vyčnívající optika fotoaparátu
Lucia 19.11.2019
veľký displej rýchle nabíjanie zadný fotoaparát cena, no radšej by som si za telefón priplatila predný fotoaparát, fotky sú rozmazané a nekvalitné notifikačná dióda, ktorú skoro nevidieť Reproduktor je hlučný a zvuk nekvalitný, ale pri nižšej hlasitosti je to o niečo lepšie Výdrž batérie
Veronika, Bratislava 8.7.2019
Dobrý deň, musím sa vyjadriť k tomuto produktu. Kúpila som si úplne tento nový mobil a doteraz nebol problém. Avšak dobre si prezrite recenzie aj inde, nakoľko od včerajšieho dňa mám problémy so signálom v Bratislave! Operátora mám Telekom. Ľudia sa mi síce dovolajú, ale nerozumiem ani jedno slovo. Musela som prehodiť sieť zo 4G na 3G. Otázka len znie dokedy to bude takto fungovať? Ja teraz ľudí síce počujem, ale oni majú sem tam problém počuť mňa. Pozerala som zahraničné recenzie a toto nie je prvýkrát, čo majú ľudia s týmto problém. Updatovala som nový systém, ktorý mobil po mne žiadal. Vyzerá to, že bude problém so softwarom. Proste raz to ide, raz to nejde. Nehnevajte sa, ale nemám zbytočných 250 € na vyhadzovanie!
  Vyčnievajúci fotoaparát - dá sa ochrániť obalmi a sklíčkom od zahraničných dodávateľov. Nedotiahnutý software - slabý signál - toto považujem za fatálnu chybu - problémy s LTE
Milan, Bratislava - Nové mesto 13.5.2019
Zmiešané pocity:( Plný net kladných platených recenzií.. Pred zakúpením odporúčam chytiť do ruky!
Modrá varianta, zadná sklenená stena, naozaj pekná, verná kópia Huawei P20 :) Koncová cena v Alze pri použití zlavoveho kupónu a odratani 20€ voucheru 208€ z DPH za 128 GB verziu je fajn, oproti dovozu z Číny rozdiel len 45€ a je v záruke 2 roky Počkajte si na Redmi K20 Pro :) Hrúbka telefónu (Oproti Redmi Note 5 Pro) veľmi hrubý. Batéria (Oproti Redmi Note 5 Pro) sa veľmi rýchlo vybije Problém z 5 GHz Wi-Fi hotspot (Nepodporuje náš región) 48 Megapixel je placebo, fotky nič moc a video naozaj hrozné. Celkovo kto vlastní Redmi Note 5 Pro, veľký krok dozadu co sa týka ergonómia a dizajnu, vyladenosti MIUI, foťáku a batérie :(
Martin 24.10.2019
Spam a bordel plnej reklam. Kupuju si to abych se mohl koukat všude v systému na reklamy :-)
Funguje dobře Spam, reklamy kam se jen člověk podívá Chybí NFC
Radovan 13.10.2019
Takze ja uz by som si Xiaomi nekupil nikdy v zivote.Akoze dotykovka klikni kde nechces mi lezie na nervy.Clovek chce kliknut niekde a klikne do marii het.Taky telefon mozem......
  dotykovka zhulena dobre nic horsie neexistuje kliknut presne na nieco to je umenie
Jaroslav 26.6.2019
Neustále problémy s vypadávaním wifi signálu. Tam kde padá u xiaomi signál druhé telefóny bez problémov fungujú. Ak je to softwarova chyba, dúfam, že sa vyrieši, ak hardwarová, tak táto značka má s tým asi problémy odjakživa. Tento problém sa rieši snáď na všetkých fórach.
Takmer všetko ok až na wifi konektivitu, ktorá komplet telefón kazí nestabilné pripojenie cez wifi
Ondřej, Kladno 24.7.2019
S mobilem jsem naprosto spokojený. Za rozumnou cenu mám nadupaný telefon!!! Sice chybí NFC, ale to vyřeším nálepkou.
Super telefon za rozumnou cenu Až 2 denní výdrž Telefon větší, ale i tak se dobře drží v ruce Chybí NFC, ale to vyřeším nálepkou
Vladimír 4.7.2019
Výborný foťák Suprová baterka velmi silný procesor 4GB RAM displej je krásně vidět na slunci Reproduktor slot je pouze pro nanoSIM
Martin, Postoloprty 2.7.2019
Dnes mi přišel, vše v pořádku. Zatím spokojenost.
pěkný displej fotoaparát odemknutí obličejem čtečka otisků prstů dlouho jsem hledal drátek na vysunutí šuplíku na SIM kartu 😁
Pavel, Úvaly 10.6.2019
cena rychlost výbava foťák zatím nic
Lucia Mikulová, Brno 15.4.2019
Mobil mám zatiaľ necelý týždeň a som s ním veľmi spokojná. Na to, ako dostáva zabrať niekedy, pretože ho používam na volanie, hranie, internet, tak sa drží skvele. Žiadne extrémne zahrievanie, je trochu teplejší, keď moc hrám, ale za to môže aj to sklo, a batéria vydrží tiež dlho, keď som nehrala a pracovala, tak som ho aj tri dni nenabíjala. Foťák je trošku vystúpený, ale s obalom sa to stratí. A čítačka otlačkov reaguje krásne rýchlo.
veľký displej pekné farby batéria foťák pamäť USB-C dizajn zatiaľ nič
Vita 12.4.2019
Dobrý den, dost často slyším recenze podobné jako má Firma Úvaly, že se strašně rychle zahřívá a i přes větší kapacitu baterie se rychle vybije. Má tu někdo stejný problém? Telefon mám objednaný, ale po tom co o něm více čtu - tak úplně nevím. Děkuji
 
Xiaomi 1.10.2019
Asi jsem nedrzela v ruce horší telefon za poslední dobu... Když nepočítám pár let zpátky... Jako vážně se dělají ještě takové telefony? Co se týče systému, tak je to katastrofa... Spoustu věcí nelze nastavit... Třeba navigační lištu tlačítek... Nebo šuplík a vytvořit si menu... Dále taky změnu celkového vzhledu nebo ikon... Pokud vám přijde zpráva nebo tak něco absolutně se to na displeji neukáže, až teprve když sjedete obrazovku dolů... Dále nechápu jako význam má dioda dole, která není vůbec vidět... Jsem ráda, že jsem si telefon nekoupila sama pro sebe a měla jsem možnost ho vyzkoušet jako pracovní... Byla bych opravdu zklamaná... Nabíječka podporuje ještě starou koncovku, což jsem myslela, že se v dnešní době už nedělá... V ruce taky není moc ideální... Je celkem velký a takový zaoblený... Baterka pro velkém používání 1 den... Nabíjí se celkem rychle... Za mě je teda určitě milionkrát lepší Huawei... Na xiaomi se podívám už jen z dálky...
  Spoustu viz. Výše
Karol, Bratislava 5 13.7.2019
pozor, telefón nemá NFC.Takže do obchodu musíte zo sebou ťahať platobnú kartu .Ako v dobe kamennej
Cena Nemá NFC
Eriss 5.5.2019
když se neridite podle brožurky tak se nedivte
 
Nezájem 28.10.2019
  Je to krám kterej se seká....nechápu jak sem tohle mohl koupit....vůbec nedoporučuji.Hodil sem ho ze skály!nic jinýho si nezaslouží taková elektronika!!!
Vojtěch, Kostelec 17.4.2019
Systémová nadstavba MIUI je peklo. Nainstalovány aplikace, které nedou v ČR používat, ale nejdou odinstalovat, stejně jako plno dalších aplikací. Reklama v systémových aplikacích! Naprostá nepřehlednost a chybějící intuitivita ovládání. ~ Zlatý čistý android! Jinak poměrně slušný foťák, avšak pouze za plného světla, při nižším osvětlení výrazný šum.
Fotoaparát Čitelnost displeje MIUI 10.2 - Tragédie Reklamy v systémových aplikacích Velké okraje displeje
Firma, Úvaly 8.4.2019
Po plném nabití se za jeden den (bez přílišného používání, volání a dat) vybila baterie za současného nadměrného zahřívání (horní 1/3 telefonu je horká). Je to normální jev?
  velmi rychle se vybíjí (1 den) nadměrně se zahřívá
Zakaznik, Praha 4 - Michle 21.4.2019
hezký design baterie display špatná kvalita fotografií velmi nepřátelské uživatelské prostředí nezvládnutá aktualizace nového výrobku(zařízení zapomene pin) android 9 velmi šmírácký vyžadující povolení šmírovat i tam kde není důvod nezvyklý systém alarmu nefunkční předinstalovaná aplikace videopřehrávače. pytel dalších drobných nevyhovujících software much
123 ...
 

Odkaz k produktu na stránkach výrobcu: Zadajte odkaz recenzie produktu

Poznámka:

Skúste nové Alza Premium Moja Alza Prihlásiť Ako nakúpiť
Tipy na vianočné darčeky Zobraziť
WEB6
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi