Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

YAMAHA YAS-105 čierny

Zobraziť katalóg
YAMAHA YAS-105 čierny
5 1 hodnotení
SoundBar 60W, AIR SURROUND EXTREME so zabudovanými basovými meničmi, Bluetooth pripojenie, ovládanie pomocou inteligentných telefónov Android a iOS, 2x optický vstup, 1x RCA, 1x coax
Kód:  YM610b2 Produktové číslo:  YAS-105 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

YAMAHA YAS-105 čierny

Soundbar perfektne balansuje medzi priestorovo úsporným dizajnom a jasným, priestorovým zvukom. Dva vnútri skryté subwoofery produkujú hlboké a bohaté basy, takže nie je potrebné kupovať subwoofer, ktorý by zaberal ďalšie miesto. YAS-105 tak výrazne zlepší vaše pôžitky pri sledovaní televíznych programov, filmov aj hranie hier.

Nielen k televízii

Ponúka sa tiež využitie pre prehrávanie hudby, ktorú si pustíte bezdrôtovo z tabletu alebo telefónu. Vďaka Bluetooth môžete pokojne sedieť o niekoľko metrov ďalej na gauči az telefónu komfortne vyberať hudbu. Pre pripojenie televízie stačí jediný kábel - optický alebo koaxiálny. Ostatné zdroje zvuku pripojíte analógovým zvukovým vstupom.

Kľúčové vlastnosti

  • Priestorovo úsporný dizajn vhodný pred TV aj na stenu
  • Hlboké, bohaté basy z duálnych subwooferov
  • Bluetooth bezdrôtový prenos hudby z telefónu alebo tabletu
  • Jednoduchá inštalácia s pripojením jediného kábla
  • Ovládač sa učia príkazy vášho televízora pre jednoduché ovládanie
  • Mobilné aplikácie pre ovládanie

Obklopenie jediným SoundBar

Vypočujte si jasný dialóg spredu, zatiaľ čo vás budú obklopovať zreteľne oddelené priestorové efekty. Soundbar využíva technológiu virtuálnych kanálov, čím vytvára priestorový vnem bez použitia vlastnej surround reproduktory. Výsledkom AIR SURROUND XTREME je presný smerový zvuk.

Parametre a špecifikácia

Typ pripojenia
Digitálne koaxiálne, Digitálne optické Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Digitálne koaxiálne, Digitálne optické Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den bohužel mám satelit připojený přes hdmi a tak bych se chtěl zeptat jak mi bude soundbar fungovat když hlasitost televize a satelitu musím ovládat přes dva ovladače? Děkuji

Diskusia a poradňa k YAMAHA YAS-105 čierny
Príslušenstvo pre YAMAHA YAS-105 čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si YAMAHA YAS-105 černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte YAMAHA YAS-105 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YAMAHA YAS-105 Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: YAMAHA YAS-105 Fekete.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií