Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

ZMODO 8-kanálový rekordér NVR + 4x IR IP kamera 1080P s PoE 2.Gen

Zobraziť katalóg
ZMODO 8-kanálový rekordér NVR + 4x IR IP kamera 1080P s PoE 2.Gen
Kamerový systém s 1TB 3.5 "SATA HDD, LAN, VGA + HDMI, H.264, vodeodolné IP kamery s nočným videním až 20m, rozlíšenie FullHD 1080P, 4x Ethernet kábel, myš, mobilné Alikácia pre vzdialené sledovanie
Kód:  QL500n

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ZMODO 8-kanálový rekordér NVR + 4x IR IP kamera 1080P s PoE 2.Gen Predaj skončil

ZMODO 8-kanálový rekordér NVR + 4x IR IP kamera 1080P s PoE 2.Gen

Kamerový systém ponúkne štyri IP kamery pre starostlivé monitorovanie vnútorných a vonkajších priestorov. DVR rekordér umožňuje pripojenie všetkých kamier a dokonca nemusíte byť ani žiadny IT špecialista, pretože sada je pripravená pre mimoriadne jednoduché a rýchle zapojenie. Dodávaný softvér si hravo poradí vedľa monitorovanie a záznamu s radom ďalších funkcií vrátane detekcie pohybu alebo sledovanie z mobilných zariadení. Set je dodávaný s predinštalovaným pevným diskom s kapacitou 1 TB.

kľúčové vlastnosti

  • Kompletný set pre inštaláciu kamerového systému
  • Ochrana vo dne aj v noci
  • Kamery odolné voči poveternostným vplyvom
  • Maximálna kvalita záznamu v štandarde 1080p
  • Niekoľko možností sledovania kamier
  • Detekcia pohybu s upozornením na email
  • multitasking
  • P2P protokol bez nutnosti mať verejnú IP adresu
  • česká lokalizácia
  • Jednoduchá inštalácia

Prístup k záznamu odkiaľkoľvek

DVR server podporuje protokol P2P, takže inštalácia systému je naozaj jednoduchá a zvládne ju každý užívateľ. Nie je potrebné zložitých nastavovanie portov na routeri alebo poznať verejnú IP adresu. Užívateľ má k dispozícii niekoľko možností sledovania kamier. Tou najchytrejší je použitie mobilné aplikácie Zsight, ktorá je k dispozícii pre obľúbené operačné systémy Android a iOS. Pre užívateľov desktopového systému Windows je pripravený program Zviewer, ktorý sa hodí najmä pri použití v lokálnej sieti. Poslednou možnosťou je cloudové služba Meshare.com, ktorá umožňuje sledovanie kamier na internete z akéhokoľvek počítača.

Obraz s dôrazom na detail

All-in-one systém umožňuje nastaviť všetky kamery v priebehu niekoľkých minút. Rozlíšenie 1080p poskytuje obraz s vynikajúcim rozoznaním všetkých detailov. Obraz je oveľa širší a neskreslený, preto sa bez problémov môže použiť aj v komerčných priestoroch. Diódy na kamerách zaisťujú skvelú viditeľnosť až 20 metrov, a to dokonca aj v úplnej tme alebo v zle osvetlených priestoroch. Kamery sú uzavreté v kovovom tele, sú teda odolné proti vode aj zlým poveternostným podmienkam a úplne chránené pred prachom a dažďom.

Univerzálny systém pre viacerých používateľov

Multitasking, ktorý je súčasťou operačného systému kamerového setu, si hravo poradí so zobrazením niekoľkých operácií naraz, a to vrátane záznamu, prehrávania, zálohovanie, prístupu z chytrého telefónu a podobne. V systéme môžete nastaviť rôzne oprávnenia celkovo pre 16 používateľov. Pokoj na duši vám dodá funkcie detekcie pohybu, ktorú je dokonca možné zapnúť pre ľubovoľnú kameru či nastaviť plochu pohybu pre väčšiu presnosť. Pokiaľ dôjde k pohybu v sledovanej oblasti, systém okamžite odosiela snímku s upozornením na užívateľom prednastavený email.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobryy..je nutne mat internet s pevnou IP adresou ?ked chcem sledovat online cez apku ::??? dakujem

Dobrý den, jak ty kamery fungují ,jaké tam jsou kabely? Musím si dokoupit kabely? nebo je vše v této sadě? Když chci mít kamery kolem baráku dokola?

Dobrý den, potřeboval bych 6 kamer. lze objednat kamery samostatně?

z akého materiálu je zhotovený vonkajší obal kamery (plast, hlinník, .....) a akej dĺžky je pripojovací káblik kamery. Dokáže prejsť cez cca 40cm múr? V prípade že konektor ostane vo vonkajšom prostredí, je zabezpečené krytie voči poveternostným podmienkam? Je napájanie kamier cez PoE zabezpečené priamo cez NVR? Ďakujem, Juraj

Dobrý deň, chcem sa spýtať aký konektor je vyvedený z kamery ? Na NVR sú klasické LAN (RJ45) ale podľa niektorých obrázkov na webe je druhá strana káblu asi USB alebo niečo iné ako LAN. Mám už vyvedené na rodinnom dome konektory LAN (RJ45). Nerád by som menil konektory napríklad na USB a pod...

hezký den, potřebuji k tomu dokupit ještě monitor, je tak? popř., je možné to zapojit do televize a přepínat si televizi na sledování kamery? děkuji

Diskusia a poradňa k ZMODO 8-kanálový rekordér NVR + 4x IR IP kamera 1080P s PoE 2.Gen
Príslušenstvo pre ZMODO 8-kanálový rekordér NVR + 4x IR IP kamera 1080P s PoE 2.Gen Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZMODO 8-kanálový rekordér NVR + 4x IR IP kamera 1080P s PoE 2.Gen. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zmodem 8-Kanal-Recorder NVR + 4x 1080P IR-IP-Kamera mit PoE 2.Gen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zmodem 8-Kanal-Recorder NVR + 4x 1080P IR-IP-Kamera mit PoE 2.Gen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Zmodem 8 csatornás felvevő NVR + 4x 1080p IR IP kamera PoE 2.Gen.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií