AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Zopo ZP320 White

Zobraziť katalóg
Zopo ZP320 White
4,5 4 hodnotení
Mobilný telefón 5 "IPS qHD 960x540, Procesor MTK6582M Quad core 1.3 GHz, RAM 1GB, interná pamäť 8GB, MicroSD až 64GB, Fotoaparát 8 Mpix LED blesk, A-GPS, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, 3G/LTE , FM rádio, Micro USB, Android 4.4
84,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  ZO004a1b

Zopo ZP320 White

Zopo ZP320 White je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Ak hľadáte chytrý telefón s 5palcovým displejom, dostatočným výkonom pre všetko potrebné a atraktívnym dizajnom, tento model je pre vás tým pravým. Svojho užívateľa navyše poteší ešte jedna informácia, a to viac ako príjemná cena.

  • 5 "displej
  • 8Mpix fotoaparát s pokročilými funkciami
  • Google Android 4.4 KitKat
  • Príjemná cena

Jemný displej a výkon

Čisté línie a vyvážený dizajn v krásnom bielom prevedení, sú nespornou prednosťou telefónu. Spredu mu dominuje 5 "IPS qHD panel s jemným rozlíšením pre ostré detaily a verné farebné podanie. Či už si prezeráte fotky, surfujete na internete,  hráte hry, oceníte veľký displej . Aby telefón poskytoval vysoký výkon, dodáva sa so štvorjadrovým procesorom MTK6582M s frekvenciou 1,3 GHz, ktorý dopĺňa 1GB operačná pamäť. Prostredie Androidu 4.4 tak bude veľmi svižné a plynulé.

Dokonalé fotky

Vylepšený fotoaparát prístroja sa chváli rozlíšením 8 Mpix, LED bleskom a automatickým zaostrovaním . Zachytávajte všetko v perfektnej kvalite. V prírode a počas športu oceníte možnosť si robiť panoramatické fotky či vysokorýchlostné sekvenčné fotenie. Prednú kameru  využijete pre videohovory alebo chatovanie. V pohotovostnom režime vydrží telefón 220 hodín. V telefóne nájdete okrem iného FM rádio, a samozrejmosťou je aj výbava ako LTE 4G, GPS modul, Bluetooth alebo Wi-Fi.

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
64 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1,3 GHz (1 300 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.4 KitKat Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Zopo ZP320 White
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií