Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Zopo ZP580 Black Dual SIM

Zobraziť katalóg
Zopo ZP580 Black Dual SIM
Mobilný telefón 4.5 "QHD IPS TFT 960x540, Procesor MTK MT6572 Dual core 1.3 GHz, RAM 512MB, interná pamäť 4GB, MicroSD až 64GB, Fotoaparát 5 Mpix LED blesk, GPS, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, 3G, FM rádio, Micro USB, 1x klasická SIM/1x micro SIM, Android 4.2
Kód:  ZO005a1 Produktové číslo:  6955931902913

Zopo ZP580 Black Dual SIM

Chytrý mobil ZOPO s bohatou výbavou a príjemne prekvapivou cenou uspokojí túžby po štýlovom a modernom telefónu. Prináša výhody systému Google Android, ktorého služby si vychutnáte na nadštandardným displeji po stránke ostrosti aj kvality zobrazenia. Veľký 4,5 "displej vás vtiahne do sveta multimediálnej zábavy, ktorý sa vám zmestí do vrecka. IPS LCD s jemným QHD rozlíšením dodá krásne živé farby a skvelú viditeľnosť z uhla aj na slnku.

Bohatá výbava telefónu zahŕňa dvojicu fotoaparátov, GPS modul a celý rad senzorov vrátane svetelného senzora pre automatickú úpravu jasu displeja. Zadné 5-megapixlový fotoaparát s bleskom a autofokusom dopĺňa predná kamera s rozlíšením 2 megapixely. S hlavným foťákom samozrejme zvládnete natočiť kvalitné HD video (720p) , Zhotovovať panoramatické zábery alebo sekvenčne fotografovať. Určite urobí radosť aj integrovaný tuner FM rádia.

Praktická je tiež podpora dvoch SIM kariet a ich jednoduché a jasné odlíšenie. Užívateľ má na výber, ktorú SIM kartu chce využiť na volanie alebo odoslanie SMS. V oblasti konektivity je samozrejmosťou 3,5 mm audio jack pre pripojenie slúchadiel a Bluetooth vo verzii 4.0 s príslušnými profilmi pre pripojenie bezdrôtových slúchadiel, headsetov a podobne.

Doplňujúce infomácie:

Slot pre SIM:
1 x klasická SIM
1 x micro SIM

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
64 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1,3 GHz (1 300 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
HSPA (3.5G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.2 Jelly Bean Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Zopo ZP580 Black Dual SIM
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZOPO ZP580 Black Dual SIM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ZOPO ZP580 Schwarz Dual-SIM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ZOPO ZP580 Schwarz Dual-SIM. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ZOPO ZP580 Black Dual SIM.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií