Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Zopo ZP590 White Dual SIM

Zobraziť katalóg
Zopo ZP590 White Dual SIM
4,0 2 hodnotení
Mobilný telefón 4.5 "QHD 960x540, Procesor MT6582M Quad core 1.3 GHz, RAM 512 MB, interná pamäť 4 GB, MicroSD až 64 GB, Fotoaparát 5 Mpix LED blesk, A-GPS, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, 3G , FM rádio, Micro USB, Android 4.4
57,73 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  ZO008a5d
Zopo ZP590 White Dual SIM 57,73 € Zánovné

Zopo ZP590 White Dual SIM

Zopo ZP590 White Dual SIM je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Bohato vybavený chytrý telefón s 4,5 "displejom uspokoja túžby po štýlovom a modernom zariadení. Prináša výhody systému Google Android, ktorého služby si vychutnáte na nadštandardným displeji po stránke ostrosti aj kvality zobrazenia. Telefón sa odlišuje podporou dvoch SIM kariet , Ktoré môžu byť súčasne v prevádzke. Používajte svoju súkromnú i pracovnú kartu bez nutnosti mať pri sebe dva telefóny.

IPS technológia displeja

Veľký 4,5 "displej vás vtiahne do sveta multimediálnej zábavy, ktorý sa vám zmestí do vrecka. IPS LCD s jemným rozlíšením 960 x 540 podá krásne živé farby a skvelú viditeľnosť z uhla aj na slnku. Vzhľadom k jeho veľkosti budete mať všetko ako na dlani - filmy, fotografie i hry. Ponorte sa do intuitívneho a svižného prostredí Google Android 4.4 s nepreberným množstvom hier alebo aplikácií zadarmo.

Bohatá výbava

Aj cez svoju nízku cenu toho ZP590 ponúka veľa. Vo výpočte položiek výbavy nechýba dvojica fotoaparátov, GPS modul alebo napríklad svetelný senzor senzora pre automatickú úpravu jasu displeja. Zadné 5-megapixlový fotoaparát s bleskom a autofokusom dopĺňa predná kamerka s rozlíšením 2 megapixely. S hlavným foťákom samozrejme zvládnete natočiť kvalitné HD video (720p), zhotovovať panoramatické zábery či sekvenčne fotografovať. Spúste užívateľom urobí radosť aj integrovaný tuner FM rádia.

V oblasti konektivity je samozrejmosťou 3,5mm audio jack pre pripojenie slúchadiel a Bluetooth vo verzii 4.0 s príslušnými profilmi pre pripojenie bezdrôtových slúchadiel, headsetov a podobne.


Doplňujúce infomácie:

Slot pre SIM:
1 x klasická SIM
1 x micro SIM

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
64 GB Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,3 GHz (1 300 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Mini SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.4 KitKat Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Zopo ZP590 White Dual SIM
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií