Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

25" Zowie by BenQ XL2546

Zobraziť katalóg
25" Zowie by BenQ XL2546
5 6 hodnotení
LCD monitor Full HD 1920×1080, displej TN, 16:9, odozva 1ms, obnovovacia frekvencia 240Hz, FreeSync, jas 320cd/m2, kontrast 1000:1, DisplayPort, DisplayPort 1.2, DVI, HDMI 2.0, USB, slúchadlový výstup, nastaviteľná výška, pivot, VESA
Kód:  WTZ018g Produktové číslo:  9H.LG9LB.QPE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

25" Zowie by BenQ XL2546

ZOWIE by BenQ XL2546 je profesionálny 24,5" monitor s FullHD rozlíšením 1 920 × 1 080 s vysokou obnovovacou frekvenciou 240 Hz, ultra nízkou odozvou 1 ms a veľkým množstvom herných funkcií. Jedná sa o veľmi obľúbený monitor profesionálnych hráčov a tímov.

Ponúka špeciálne funkcie pre vylepšenie obrazu Black Equalizer upravujúce kontrast tmavých a svetlých miest, Display Mode, Smart Scaling a ďalšie. Špecialitou modelu je DyAc pre hladko zobrazený pohyb. Najmä pri streľbe zbraní poskytuje ostrejší výhľad, a tým aj lepšiu kontrolu nad spätným rázom zbraní. Jednoduchú orientácia v menu a voľbu režimov uľahčí dodávaný ovládač S Switch.

Kľúčové vlastnosti monitora Zowie by BenQ XL2546

  • Špičkový herný monitor s Full HD rozlíšením a 1ms dobou odozvy
  • Obnovovacia frekvencia 240 Hz zaisťuje maximálne plynulý obraz
  • Funkcia Color Vibrance pre ľahkú optimalizáciu farieb
  • Ergonomický stojan pre nastavenie optimálnej polohy
  • Technológia Flicker-free a Low Blue Light chráni váš zrak

Natívna obnovovacia frekvencia 240Hz

Prirodzená obnovovacia frekvencia monitora 240 Hz dosiahnutá pomocou hardvéru umocní zážitok z hrania.Plynulý obraz bez rozmazania, "duchov" pocítite v akejkoľvek hre a najmä potom pri rýchlej akcii v FPS hrách. 

Optimalizujte farby monitora Zowie by BenQ XL2546

Funkcia Color Vibrance poskytuje flexibilitu pri voľbe farebného výkonu. Prostredníctvom 20 úrovní nastavenia Color Vibrance môžete uspokojiť špeciálne požiadavky na zobrazenie a preferencie pre všetky typy hrania hier.

Black Equalizer - Objavte skrytých nepriateľov

Už nikdy sa nestaňte obeťou zbabelého campera v temnom zákutí. Technológia Black Equalizer zvyšuje viditeľnosť v tmavých scénach, bez toho aby došlo k nadmernému presvetleniu svetlých oblastí.

Herné režimy pre vylepšené herné zážitky

Každá hra má svoje vlastné optimálne nastavenie. Každý monitor rady XL je vybavený množstvom nastavení. Do týchto herných režimov sa môžete ľahko prepnúť dotykom tlačidla rýchlej voľby.

Minimalizujte vizuálne rušenie

Koncentrácia je u profesionálnych e-Sport, ale aj u bežných hráčov kľúčovým faktorom. Rámček LCD radu XL bol špeciálne navrhnutý pre redukciu odrazov svetla od obrazovky, takže sa môžete sústrediť na hru.

Flicker-free - Pohodlie pre dlhé hranie hier

Teraz môžete dlhé hodiny trénovať, aby ste sa stali najlepšími hráčmi.

Technológia BenQ Flicker-free eliminuje blikanie obrazu pri všetkých úrovniach jasu a účinným spôsobom znižuje únavu očí. Bežné LCD obrazovky s LED podsvietením blikajú rýchlosťou 200x za sekundu. Vaše oči nemusia blikanie vidieť, ale rozhodne ho cítia.

BenQ Low Blue Light

Low Blue Light

Každý monitor vytvára modré svetlo, ktoré je jednou z hlavných príčin poškodenia zraku, únavy očí, bolesťou hlavy a poruchy spánku. Unikátna technológia BenQ Low Blue Light eliminuje škodlivé modré svetelné spektrum farieb vysielané bežnými počítačovými obrazovkami a umožní stráviť čas pred počítačom v zdravších podmienkach. Využite 4 prednastavené typy v závislosti na danej činnosti.

Prispôsobte si monitor Zowie by BenQ XL2546

Výškovo nastaviteľný stojan možno ovládať jednoducho jedným prstom, takže môžete ľahko nastaviť výšku monitora Zowie by BenQ XL2546 pre vami preferovaný pozorovací uhol a maximalizovať tak pohodlie.

Ľahký prístup k nastaveniu pre rôzne scenáre

Rôzne scenáre použitia vyžadujú rôzne nastavenia zobrazenia. Prepínač S Switch je navrhnutý pre ľahký prístup k nastaveniu a prepínaniu medzi uloženými režimami. Či už sledujete video, čítate text, surfujete alebo hráte hry, prepínanie medzi predvoľbami a navigácia v menu je vždy hračkou.


Parametre a špecifikácia

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!
Uhlopriečka
25" (63,5 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Full HD Hotovo!
Rozlíšenie
1920×1080 px Hotovo!

Záruka

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
25" (63,5 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Full HD Hotovo!
Rozlíšenie
1920×1080 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia
240 Hz Hotovo!
Odozva
1 ms Hotovo!
Maximálny jas
320 cd/m2 Hotovo!
Kontrast
1000:1 Hotovo!
Pomer strán
16:9 Hotovo!
Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
DisplayPort, DisplayPort 1.2, DVI, HDMI 2.0 Hotovo!
Ďalšie pripojenie
Slúchadlový výstup, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Hotovo!
HDMI
2 × Hotovo!
DisplayPort
1 × Hotovo!
USB
4 × Hotovo!
Káble v balení
DisplayPort, USB Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Technológie
FreeSync Hotovo!
Ďalšie funkcie
Nastaviteľná výška, Pivot, Flicker-free, Filter modrého svetla Hotovo!
VESA prichytenie
100×100 Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
57 cm Hotovo!
Výška
51,5 cm Hotovo!
Hĺbka
22,6 cm Hotovo!
Hmotnosť
7,5 kg Hotovo!

Spotreba

Typická spotreba
55 W Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská korporácia s pobočkami po celom svete je známym hráčom v oblasti spotrebnej elektroniky a výpočtovej aj komunikačnej techniky. Prostredníctvom niekoľkých akvizícií vstúpila na nové trhy, kde sa jej darí získavať význačné postavenie a predstavuje hlavného hráča vo svojom odbore. Najdôležitejšia z akvizícií bol v roku nákup spoločnosti Siemens. V dnešnej dobe nájdeme milióny spokojných zákazníkov spoločnosti po celom svete. Ak hľadáte kvalitný výrobok, vybavený najnovšími technológiami, značka BenQ bude určite skvelou voľbou.

Poznámka:
» Všetky Full HD monitory
» Všetky monitory 25" až 27"

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, před ani ne měsícem jsem si od Vás objednal tento monitor a poslední 2 týdny mi začal problikávat. Například když překliknu rychle z okna do okna (ze hry rychle skočím na chrome a pak zpět) a při tvorbě screenu obrazovky. Probliknutí trvá asi sekundu až dvě. Chtěl bych se zeptat, zda je to normální, nebo to můžu udat jako důvod reklamace, nebo zda byste mi mohl pomoct co s tím. Děkuji.

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať či máte nejaké informácie o dostupnosti najnovšej verzie XL2546K ako náhradu za XL2546S, videl som už zopár kusov na cz/sk tak by ma zaujímalo či bude dostupný v blízkej dobe aj tu. Ďakujem za odpoveď.

Htel bych se jen zeptat bude tenhle model jeste dostupnej nebo jeho nastupce ZOWIE XL2546S viz web BENQ .Pripadne kdy diky moc za odpoved

Dobrý den mám dotaz když chci aby monitor jel těch 240hz stačí na to DisplayPort 1.4 nebo mám koupit HDMI 2.0 ? Rád bych ho využil na plno děkuji .

Chtel bych se jen zeptat bude tenhle model jeste dostupnej nebo jeho nastupce ZOWIE XL2546S viz web BENQ .Pripadne kdy diky moc za odpoved

Aký je rozdiel medzi týmto monitorom a XL2540 ?

Hcel by som sa spýtať aký je dôvod tejto prestrelenej ceny, keď u konkurencie je takmer o stovku lacnejší. Normálne bez váhania beriem od vás ale napr v Datacompe je o takmer 70 eur lacnejší, vo Focuse takmer o 80 eur lacnejší...

Dobrý. Podporuje tento monitor g sync compatibilite aj freesync keď o informácií o monitore je napísané že podporuje pýtam sa preto lebo tento monitor má DyAc.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, které kabely pro připojení jsou součástí balení. Nebo jestli se musejí dokoupit. Děkuji za odpověď

Dobrý den, nemáte nějaké bližší informace o naskladnění tohoto monitoru? Děkuji za odpověď

12
Diskusia a poradňa k 25" Zowie by BenQ XL2546
Príslušenstvo pre 25" Zowie by BenQ XL2546 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 25" Zowie by BenQ XL2546. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 25" Zowie by BenQ XL2546. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 25" Zowie by BenQ XL2546. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 25"Zowie BenQ XL2546.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií