Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

32" BenQ EW3270ZL

Zobraziť katalóg
32" BenQ EW3270ZL
5 5 hodnotení
LCD monitor WQHD 2560x1440, AMVA+, LED, 4ms, 300cd/m2, 3000:1, HDMI, DisplayPort, Mini DisplayPort, Flicker-free, Low Blue Light, Repro 2x 3W, černý (výměna do 24h)
Kód:  WT158r2 Produktové číslo:  9H.LFRLB.QBE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

32" BenQ EW3270ZL

V tenko dizajnovanom LCD získate extra ostrý obraz od okraja po okraj. Svojimi parametrami zobrazenia si hovorí o vysoko kvalitnú multimediálnu zábavu. Monitor s 10 bitovou farebnou hĺbkou, pred vaše oči nasunie viac ako miliardovú paletu farieb, ktorá 100 % zodpovedá štandardu sRGB.

Každá drobnosť v obraze je perfektne odlíšená a vám už nič neunikne, ani vo veľmi zložitých scenériách. Na 32" uhlopriečke s WQHD rozlíšením už nebude strádať. Na svoj prospech získate naozaj veľký zobrazovací priestor. Ak by vám to aj napriek tomu nestačilo, potom oceníte jeho tenký rámik, vďaka ktorému nebude problém pridať ďalší monitor, či rovno 2 monitory po jeho boku.

Kľúčové vlastnosti

  • Veľká, dobre viditeľná plocha (rozlíšenie 2 560 × 1 440)
  • Kvalitný panel AMVA+ na nezmenený pohľad z uhla
  • Miliardová paleta podľa Rec.709 a 100 % sRGB
  • Vystupňovanie farieb enormným kontrastom
  • Optimalizácia podľa obsahu a okolitého svetla
  • Technológia na minimalizáciu očnej únavy
  • Dvojica HDMI a podpora MHL pre mobily
  • Vhodný do viacmonitorového systému

Okamžitá optimalizácia

Technológia Brightness Inteligencia (B.I.) upravuje zobrazenie pre správny pôžitok sledovania. Analyzuje obsah a upravuje intenzitu svetla tak, aby boli jasné aj tmavé oblasti scény dobre viditeľné. Tiež dokáže detekovať množstvo okolitého svetla a automaticky upraví jas na úroveň špičkového obrazu, bez nadbytočného namáhania očí.

Vždy kvalitný

VA panel prináša na váš stôl vierohodné farby s nezmenenou kvalitou pri pohľade z ľubovoľného uhla. O jemnom odstupňovaní každého odtieňa hovorí aj nadštandardný kontrast 3000:1 v typickej stupnici a 20 miliónov ku jednej dynamicky. Obraz ostrý ako britva privediete cez konektor HDMI, DisplayPort alebo Mini DisplayPort.

Minimalizácia únavy očí

Ako skutočný prínos pre vaše oči berte technológiu Flicker-free eliminujúcu blikanie pri všetkých úrovniach jasu. To síce nie je voľným okom vidieť, ale vaše oči o ňom rozhodne vedia. Účinne sa tým znižuje únava očí, najmä pri dlhodobom pozorovaní monitora. Ďalšou z praktických zobrazovacích funkcií je režim potlačenia modrého spektra, čo je najčastejšia príčina poškodenia zraku, únavy očí, či bolesti hlavy.

Parametre a špecifikácia

Funkcie
Automatická regulácia jasu Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Automatická regulácia jasu Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Taiwanská korporácia s pobočkami po celom svete je známym hráčom v oblasti spotrebnej elektroniky a výpočtovej aj komunikačnej techniky. Prostredníctvom niekoľkých akvizícií vstúpila na nové trhy, kde sa jej darí získavať význačné postavenie a predstavuje hlavného hráča vo svojom odbore. Najdôležitejšia z akvizícií bol v roku nákup spoločnosti Siemens. V dnešnej dobe nájdeme milióny spokojných zákazníkov spoločnosti po celom svete. Ak hľadáte kvalitný výrobok, vybavený najnovšími technológiami, značka BenQ bude určite skvelou voľbou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je vhodný na hranie hier? Prípadne ktorý monitor v tejto cenovej relácii je vhodnejší?

Zdravim, vie mi niekto povedat, kto sa na tomto monitore aj hra ci zaznamenal tearing? pripadne nejaky problem? napriklad bleeding na ciernej ploche? rozmyslam, ze si ho kupim na hranie, filmy a pracu, je podla Vas vhodny na tieto veci? Hry myslim nieco ako Witcher 3, Fallout 4, Wolfenstein 2, Metro seriu a podobne. dakujem

Zdravim, vie mi niekto povedat kto vlastni tento monitor ci aj tento tak velmi hreje? dik

Zdravim je pravda, ze monitor funguje len na 59 HZ? Docital som sa, ze ked sa nastavi na 60 HZ tak sa prepne aj tak na 59.

Dobry den, pouziva ho niekto iba na hry? je vhodny? dik

Zdravim, pouziva ho niekto aj na hry? je dobry? obraz nie je rozmazany? dakujem

Dobry den, spotreba je naozaj az 70W ? Nie je to preklep? zda sa mi to velmi vela nakolko ine monitory zeru o dost menej a tento je energeticka trieda B.

Dobry den. Da sa prosim Vas vypnut funkcia monitora, ktora sama od seba meni brightness podla okoliteho svetla? Musi to byt neprijemne, ked sam od seba si zmysli a zmeni svetlost obrazovky. Dakujem

Dobrý den. Výbavou se mi papírově tento monitor líbí. Chtěl bych ho užívat na hraní. Podporuje tento model AMD freesync? Popř. Můžete doporučit v podobné cenové relaci vhodnější? Hledám alespoň 1440p s freesync. Děkuji. Pěkný den.

Dobrý den. Mám dotaz - konektor HDMI tohoto monitoru má 19 nebo 29 pinů? Mám v PC konektor s 19 piny, bude možnost tento monitor připojit a využít WQHD rozlišení? Děkuji za radu. F.D.

Diskusia a poradňa k 32" BenQ EW3270ZL
Príslušenstvo pre 32" BenQ EW3270ZL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" BenQ EW3270ZL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 32" BenQ EW3270ZL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 32" BenQ EW3270ZL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 32" BenQ EW3270ZL.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií