Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

Acer Aspire Predator G3-710

Zobraziť katalóg
Acer Aspire Predator G3-710
Počítač Intel Core i7 7700 Kaby Lake, RAM 16 GB DDR4, NVIDIA GeForce GTX 1060 6 GB, SSD 128 GB + 1 TB 7200 otáčok, rozširujúci modul na jednoduché pridanie ďalšieho disku, DVD, WiFi 802.11ac, bluetooth 4.0, DVI, HDMI, DisplayPort, USB 3.0, čítačka kariet, zvukový systém Sound Blaster Cinema, systém chladenia IceTunnel, USB myš a klávesnica, Windows 10 Home 64-bit (G3-710_H_WkblLP_5_FR500W_CR)
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  TC013e5s Produktové číslo:  DG.E08EC.003

Acer Aspire Predator G3-710

vypnuté
unikátna funkcia

Unikátne funkcie

Ak milujete hranie hier, oceníte vstavaný držiak na headset a ľahko vyberateľný rozširujúci slot na pevný disk, ktorý je dostupný z prednej strany stroja. Spravujte veľké knižnice hier a starajte sa o svoje doplnky s týmito funkciami navrhnutými na mieru hráčom.

vypnuté
herná platforma

Herná platforma

G3 je výkonnou platformou, vďaka ktorej sa môžete stať naozaj profesionálnym hráčom. Konštrukcia umožňuje ľahký prístup do skrine a vďaka 6. generácii procesorov Intel Core pokoríte najnovšie áčkové tituly v priebehu okamihu.

vypnuté
zvuk prioritou

Zvuk prioritou

Creative Sound Blaster Cinema 2 umožňuje prispôsobiť zvuk vo vašich hrách tak, že si môžete byť istí perfektným zvukovým zážitkom. Vďaka podpore audio kanálov EAX 5.0 & 5.1 je G3 plne pripravený pre váš špičkový zvukový systém.

vypnuté
vynikajúca rozšíriteľnosť

Vynikajúca rozšíriteľnosť

Vytvorte si z počítača Predator G3 herné monštrum. Je vybavený až 64 GB pamäte DDR4, pevnými diskami s celkovou kapacitou až 12 TB a až 512 GB SSD úložiskom. Nechýba ani čítačka kariet SD a veľa portov USB 3.0 pre ešte väčšie možnosti rozšírenia.

vypnuté
chladenie IceTunnel

Chladenie IceTunnel

Vďaka výkonnému ventilátoru v zadnej časti umožňuje chladenie IceTunnel nasávanie studeného vzduchu z ľavej strany počítača, zatiaľ čo je teplý vzduch efektívne vyfukovaný z jeho zadnej strany.

vypnuté
Rozlíšenie Ultra HD 4K2K

Rozlíšenie Ultra HD 4K2K

S rozlíšením UHD (4K2K) vám neunikne žiadny detail, prináša úchvatný, vysokokvalitný obraz. Keď sa nachádzate v bitke, môže viesť akákoľvek nesústredenosť k zlyhaniu. Je preto veľmi dôležité mať skvelý prehľad o celom bojisku.

 
 

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je schopný rozjet hry v 4K rozlišení ? Díkk

Dobrý den, v základních informacích vedle obrázku je 128 SSD + 1T disk. V detailních informacích 2128 GB disk (tedy 128 SSD + 2T). Co je tedy pravda? Lze přidat disk, přes popisované možnosti rozšíření, aniž by to mělo dopad na záruku ? Děkuji.

Dobrý den, kolik GB RAM snese tento stroj? Díky za odpověď.

Dobry den, chtěl bych se zeptat, na kolik fps tento PC ujede Minecraft?

Dobrý deň, pri tomto produkte je na obrázku aj v texte uvedená USB klávesnica a myš, je to preto že mám možnosť si zakúpiť a pripojiť túto klávesnicu a myš alebo to dostanem pri zakúpení počítača?

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať že na koľko FPS by mi išla hra PUBG pri rozlíšení 1920x1080 keby som mal všetko na Max?

Mysliye ze staci 500W zdroj na takyto herny pc a da sa vymenit

Akw je tam chladenie,da sa pretaktovat procesor a kolko stoji verzia s 2TB a 16GB RAM

Na koľko FPS pobeží GTA 5 na max detailoch v 1920x1080 a csgo na max detailoch v 1920x1080

Dobdrý den, iba informačne by ma zaujímala realna spotreba vo wattoch takto výkonnej zostavy pri hraní hier a spotreba ked je počítač v klidne napriklad stahovanie torrentov cez noc. Dakujem vopred za vaše odpovede

12
Diskusia a poradňa k Acer Aspire Predator G3-710
Príslušenstvo pre Acer Aspire Predator G3-710 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Predator G3-710.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií