Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

AMD FirePro S9170

Zobraziť katalóg
AMD FirePro S9170
Grafická karta 32GB GDDR5, PCIe 3.0
Kód:  EL841a8a Produktové číslo:  100-505982

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AMD FirePro S9170

Profesionálna grafická karta určená pre servery ponúkne mimoriadny výkon, veľkú pamäťovú priepustnosť a bezkonkurenčnú energetickú efektivitu. Dosahuje výkon 5,24 TFlops (single precision) alebo 2,62 TFlops (double precision) a disponuje 32GB pamäťou GDDR5 s plnou priepustnosťou až 320 GB/s a podporou ECC pre opravu chýb. Hodí sa tak pre náročné výpočtové úlohy. Energetická efektivita je na úrovni 9,53 GFLOPS/watt.

Kľúčové vlastnosti

  • Prvá výpočtová karta s 32GB pamäťou
  • Určená pre profesionálne použitie v serveroch
  • Mimoriadny výkon až 5,24 TFlops
  • Rýchla pamäť GDDR5 s 512 zbernicou

Maximálny výkon

Poriadny výkon dodáva grafický čip s architektúrou Hawaii a rýchla pamäť GDDR5 s 512bitovou zbernicou a dátovou priepustnosťou 320 GB/s. TDP karty nepresahuje 275 wattov. Dvojslotový chladič je pasívny a počíta s prúdom vzduchu skrz serverový rack. Je teda jasné, že je grafika určená výhradne pre servery k zložitým výpočtom a postráda akékoľvek obrazové výstupy.

Užívanie v profesionálnom sektore

Najzložitejšie výpočty povedú napríklad na prieskum pre geoseizmických dát, ktoré sa používajú predovšetkým pri hľadaní lokalít ropy a zemného plynu a pre neurálne siete alebo analýzu dát. K prevádzke karty pomôže užívateľom podpora API OpenGL 4.4 a OpenCL 2.0 či podpora operačného systému Linux.

Požiadavky na systém:
PCI Express 3.0 × 16
Napájanie 1 × PCIe 8pin a 1 × 6pin
Prietok vzduchu cez grafiku aspoň 20 CFM s maximálnou teplotou 45 °C
Systémová pamäť 2 GB

 
  • Neviete, ako si vybrať správnu grafickú kartu? Záleží predovšetkým na požadovanom výkone grafickej karty. Dôležitý je tiež typ rozhrania, ktorým sa pripája k základnej doske. Pre pomoc s výberom zadajte požadované parametre grafickej karty.

Parametre a špecifikácia

Modelové označenie
AMD FirePro S9170 Hotovo!
Počet stream procesorov
2 816× Hotovo!
Použitie
Profesionálne Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte RAM
32 GB Hotovo!
Typ pamäte
GDDR5 Hotovo!

Čip

Modelové označenie
AMD FirePro S9170 Hotovo!
Počet stream procesorov
2 816× Hotovo!

Výkon a použitie

Použitie
Profesionálne Hotovo!

Pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
32 GB Hotovo!
Typ pamäte
GDDR5 Hotovo!
Šírka zbernice
512-Bit Hotovo!

Rozhranie

Na pripojenie k PC
PCI Express x16 3.0 Hotovo!

Chladenie

Typ chladiča
Pasívny Hotovo!
Veľkosť chladiča
Dvojslotový Hotovo!

Spotreba

TDP
275 W Hotovo!
Prídavné napájanie
1× 6-pin + 1× 8-pin Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, trochu nerozumim: "Tento produkt není určen pro podnikatelské účely. Jedná se o produkt určený pro koncovou běžnou spotřebu, který není určený pro užití při vysokých zátěžích a náročných procesech." a zaroven "Dvouslotový chladič je pasivní a počítá s proudem vzduchu skrze serverový rack. Je tedy jasné, že je grafika určena výhradně pro servery ke složitým výpočtům a postrádá jakékoliv obrazové výstupy." a "Použití Profesionální". Ktery clovek doma hleda ropu a ma rack s dostatecnym prutokem vzduchu? Karta je samozrejme urcena do serverovny a ta uvodni informace je zavadejici.

Zdravím Má smysl kartu koupit kvůli hernímu pouziti. jaky je rozdil mezi timhle monstrem a ASUS ROG STRIX GAMING GeForce GTX 1080Ti OC 11GB ?

Diskusia a poradňa k AMD FirePro S9170
Príslušenstvo pre AMD FirePro S9170 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMD FirePro S9170. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AMD FirePro S9170. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AMD FirePro S9170.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií