Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

AMD FX-6200

Zobraziť katalóg
AMD FX-6200
4,1 8 hodnotení
Procesor Six-Core (125W), 3800MHz, 14MB cache, BOX, socket AM3 +
Kód:  BD495h Produktové číslo:  FD6200FRGUBOX

AMD FX-6200

Procesor AMD FX-6200 je výkonnejší nástupca staršieho súrodenca FX-6100.Výrobný proces využívajúci 32 nm zostal zachovaný, rovnako ako šestica jadier.Čo sa ale razantne zvýšilo je pracovná frekvencia.Každé zo šiestich jadier teraz tiká na úctyhodných 3,8 GHz.Pretože je procesor vybavený technológiou Turbo CORE, môže dosahovať frekvencie 4,1 GHz.Deje sa tak v prípadoch keď nevyužívate všetky jadrá procesora, najmä pri práci so staršími aplikáciami.Na rozdiel od svojho predchodcu sa zvýšila hodnota TDP na 125 W.Ak radi ladíte svoj systém, určite oceníte odomknutý násobič základnej frekvencie.Pri použití kvalitného chladenia tak môžete zo svojho procesora vyžmýkať aj tú poslednú kvapku výkonu.

FX-6200 podporuje moderné operačné pamäte DDR3 s maximálnou frekvenciou 1866 MHz.Výborne spolupracuje is nízkonapäťovými moduly.U tohto modelu bol použitý inteligentný pamäťový radič, ktorý optimalizuje komunikáciu každého procesorového jadra s modulom pamäte.Tí ktorí využívajú virtualizáciu zaiste ocenia, že virtualizované aplikácie majú priamy a rýchly prístup k pridelenej pamäte.Medzi ďalšie funkcie patrí podpora tých najnovších inštrukčných sád.Jedná sa o inštrukcie AVX (zlepšenie paralelizmu v 3D aplikáciách), FM4 a XOP (zlepšenie výkonu pri výpočtoch vektorových funkcií, ako celočíselných, tak is plávajúce desatinou čiarkou) a podporu šifrovanie AES.Svoje súbory tak budete mať chránené rýchlejšie.Aktivované šifrovanie už nebude zbytočne zaťažovať systém.

Aby sa znížila spotreba elektrickej energie, použila u tohto procesora spoločnosť AMD sadu úsporných funkcií AMD PowerNow!a Cool'n'Quiet.Tie zaisťujú optimálne napájanie pre každé nastavenie výkonu a to bez obťažovania užívateľa.Rad procesorov FX je vhodná najmä pre náročných 3D modelovanie, editácia videa a počítačové hry, pri ktorých využijete prémiový výkon, kombinovaný s atraktívnou obstarávacou cenou.

Parametre a špecifikácia

Rad procesora
AMD FX Hotovo!
Socket
AMD AM3+ Hotovo!
Modelové označenie
AMD FX-6200 Hotovo!
Frekvencia procesora
3,8 GHz (3,8 GHz) Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
4,1 GHz (4 100 MHz) Hotovo!

Rad

Rad procesora
AMD FX Hotovo!
Socket
AMD AM3+ Hotovo!
Modelové označenie
AMD FX-6200 Hotovo!

Frekvencia

Frekvencia procesora
3,8 GHz (3,8 GHz) Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
4,1 GHz (4 100 MHz) Hotovo!

Rozhranie

Funkcie
Otvorený násobič, Chladič v balení Hotovo!
TDP
125 W Hotovo!
Výrobné technológie
32 nm Hotovo!
L2 cache
6 MB Hotovo!
L3 cache
8 MB Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AMD FX-6200
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMD FX-6200. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AMD FX-6200. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AMD FX-6200. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AMD FX-6200.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií