Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ASUS TUF Gaming FX705DU-AU025T Black

Zobraziť katalóg
ASUS TUF Gaming FX705DU-AU025T Black
5 5 hodnotení
Herný notebook – AMD Ryzen 7 3750H, 17.3" IPS antireflexný 1920 × 1080, RAM 8GB DDR4, NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti 6GB, SSD 512GB, numerická klávesnica, podsvietená klávesnica, webkamera, USB 3.2 Gen 1, WiFi 802.11ac, 64 Wh batéria, Windows 10 Home
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  NA667e37 Produktové číslo:  FX705DU-AU025T Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS TUF Gaming FX705DU-AU025T Black Predaj skončil

ASUS TUF Gaming FX705DU-AU025T Black


ASUS TUF Gaming FX705DU – neohrozený herný notebook

ASUS TUF Gaming FX705DU-AU029T je špičkový herný notebook, ktorý zaujme impozantným dizajnom a bezkonkurenčnou odolnosťou. Po jeho preskúmaní ihneď zmeníte svoj pohľad vnímania herných notebookov. Vo všetkých ohľadoch prekoná vaše očakávania. Pochváliť sa môže mimoriadne odolnou konštrukciou, výkonným hardvérom či WASD klávesnicou s RGB podsvietením a technológiou Overstroke pre rýchle a presné ovládanie. Špičkový IPS displej NanoEdge naopak poskytne úžasnú vizualizáciu. Všetko podtrhuje certifikácia MIL-STD-810G, teda vojenský štandard odolnosti.



Notebook s minimálnymi rámikmi a NanoEdge displejom

Herný notebook ASUS TUF Gaming FX705DU-AU029T ponúka v porovnaní s konkurenciou užšie rámiky okolo displeja. Dizajn NanoEdge s uhlopriečkou 17,3" vám dopraje neskutočný vizuálny zážitok. Vďaka malým rámikom došlo aj ku zmenšeniu celkových rozmerov zariadenia. Obrazovka má rozlíšenie Full HD a obnovovaciu frekvenciu 60 Hz. Skvelé pozorovacie uhly (170°) v kombinácii so 100 % sRGB farebným gamutom sa starajú o konzistentné farby aj pri prezeraní z extrémnych polôh.

NanoEdge

IPS obrazovka

60 Hz

Obnovovacia frekvencia

100 % sRGB

Farebný gamut

170°

Pozorovacie uhly



TUF Gaming FX705 spĺňa armádne testy

Rovnako ako ostatné produkty série TUF Gaming, tak aj FX705 sú navrhnuté tak, aby bez problémov odolali každodennému používaniu. Všetky výstupné kontroly a testy presahovali rámec štandardného testovania. Herný notebook ASUS TUF Gaming FX705DU-AU029T tak prešiel aj veľmi náročným armádnym testom MIL-STD-810G. Navyše klávesnica HyperStrike využíva spínače konštruované až na 20 miliónov stlačení. Konštrukčnú tuhosť dodávajú prístroju zosilnené šasi a šesťhranný dizajn na spodnej strane.



Neuveriteľne výkonný notebook

TUF FX705 disponuje moderným štvorjadrovým procesorom AMD Ryzen 7 3750H, pre ktorý nie je problém pracovať až na frekvencii 4 GHz. Vo výbave sa nachádza aj grafický čip NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti 6 GB so schopnosťou pracovať pri vysokej snímkovej frekvencii aj v rozlíšení Full HD. Každý hráč zaiste ocení 8 GB operačnú pamäť typu DDR4 s taktom 2 666 MHz, tú je možné rozšíriť až na celkových 32 GB. O plynulú prácu v operačnom systéme Windows 10 Home a rýchle načítanie hier a iných aplikácií sa stará kombinované úložisko pozostávajúce z 512 GB PCIe SSD.


Windows 10 Home

Operačný systém

AMD Ryzen 7 3 750H

CPU

GeForce GTX 1660 Ti 6 GB

GPU

8 GB DDR4

RAM



DTS Headphone:X

Nemenej dôležitú úlohu zohráva aj zvuk. Preto je TUF Gaming vybavený technológiou DTS Headphone:X, ktorá umožňuje využiť prednastavené zvukové profily pre hry, filmy, hudbu, či športové prenosy v slúchadlách alebo reproduktoroch.

Wifi s širokým pokrytím


Vo výbave nechýba moderná 802.11ac WiFi, ktorá je na kompatibilných routeroch schopná vytvárať pripojenia s rýchlosťou až 1,73 Gb/s.

USB 3.1


Samozrejmosťou je tiež port HDMI 2.0 pre pripojenie ďalších displejov, dva porty USB 3.1 Gen 1 a jeden port USB 2.0 pre zapojenie periférnych zariadení.

NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti 6GB


Grafický čip NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti 6 GB poskytuje všetok výkon desktopu aj v mobilnom segmente. Tešiť sa môžete na naozaj nezabudnuteľný herný zážitok.



Podsvietená klávesnica s dlhou životnosťou

S životnosťou 20 miliónov klávesových úderov má FX705 jednu z najtrvanlivejších klávesníc, ktorá sa v notebooku kedy nachádzala, čo je dvojnásobok súčasného priemyselného štandardu. Klávesy majú extra podsvietené WASD, tiež široký medzerník, veľký samostatný priestor pre šípky. Klávesy sú podsvietené v nápadne červenej farbe, takže sú jasne viditeľné pri hre alebo práci v tme.


Chladenie odolné voči prachu

Notebook ASUS TUF Gaming FX705 disponuje chladiacim systémom HyperCool – obsahuje nezávislé ventilátory a chladiče pre oddelené chladenie procesora a grafického procesora. Ventilátory chladenia sú umiestnené priamo pod klávesnicou, čo pomáha odvádzať teplo a udržiavať klávesnicu chladnú. Špeciálne lichobežníkové veko notebookov ASUS TUF Gaming FX705DU-AU029T dovoľuje, aby zo zadnej strany vnikalo viac vzduchu, čo zlepšuje ich chladiaci výkon. Špeciálne prachové rúrky ASUS pomáhajú odvádzať prachové častice zo systému do samostatnej komory, čím sa udržujú tepelné rebrá čisté a je zaistený stabilný chladiaci výkon notebooku ASUS TUF Gaming FX705DU-AU029T .


Parametre a špecifikácia

SSD kapacita
512 GB (0,51 TB) Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!
Modelové označenie procesora
AMD Ryzen 7 3750H Hotovo!
Frekvencia procesora
2,3 GHz (2 300 MHz) Hotovo!
Typ úložiska
SSD Hotovo!
Uhlopriečka displeja
17,3" Hotovo!
Kapacita úložiska (HDD + SSD)
512 GB Hotovo!
Výbava
Podsvietená klávesnica, Numerická klávesnica, Operačný systém Hotovo!

Procesor

Typ procesora
AMD Ryzen 7 Hotovo!
Modelové označenie procesora
AMD Ryzen 7 3750H Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,3 GHz (2 300 MHz) Hotovo!
Core Boost Frekvencia
4 GHz (4 000 MHz) Hotovo!
Cache procesora
4 MB Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!
Frekvencia pamäte
2 666 MHz (2,67 GHz) Hotovo!
Počet osadených slotov
1 × Hotovo!
Celkový počet slotov
Hotovo!

Grafická karta

Pamäť grafickej karty
6 GB Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
NVIDIA GeForce Hotovo!
Model grafickej karty
GTX 1660 Ti Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 10 Home Hotovo!

Pevný disk

Typ úložiska
SSD Hotovo!
Kapacita úložiska (HDD + SSD)
512 GB Hotovo!
Rozhranie disku
PCIe Hotovo!
SSD kapacita
512 GB (0,51 TB) Hotovo!

Výbava

Výbava
Podsvietená klávesnica, Numerická klávesnica, Operačný systém Hotovo!
Webkamera
720 px Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
64 Wh Hotovo!

Konštrukcia

Materiál konštrukcie
Plastový Hotovo!
Konvertibilita
Pevný (klasický notebook) Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
2,7 kg Hotovo!

Rozhranie

Grafické výstupy
HDMI Hotovo!
Sieťové
RJ-45 (LAN) Hotovo!
Audio
Combo Audio Jack Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
2 × Hotovo!
USB 2.0
1 × Hotovo!
Bluetooth
Bluetooth v5.0 Hotovo!
Verzia WiFi
WiFi 5 Hotovo!
Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!

Rozmery

Šírka
399 mm Hotovo!
Maximálna výška
26,6 mm Hotovo!
Hĺbka
279 mm Hotovo!

Jazyk klávesnice

Jazyk klávesnice
CZ, SK Hotovo!

Produktový rad

Rad notebooku
Asus TUF Gaming Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, tento ntb ma 8gb ram - je to osadene 2x4gb, alebo 1x8gb. dakujem

Dobrý den mám problém když jsem hrál tak mi najednou vypadla WiFi a už se nedá připojit ... Ani na jinou z notebooku nejde ani zapnout hotspot typuju hardware chybu ... Co stim pomůžou tovární data ?

Dobrý den chtěl bych se zeptat jakou to má obnovovací frekvenci ?

Dobrý den je normální že když k tomu připojím monitor přez HDMI tak je to orizlé tak o 2cm na každej straně tudíž ani televizi na film a je to rozmazané a nedá se to nastavit ??

Reklamácia, začal hučať jeden z ventilátorov.

Reklamácia, začal hučať 1 z veteránov.

Dobrý den chci se zeptat jestli že osadím druhou rámků co musí splňovat aby fungoval dual Channel aby to bylo 2.nasobně rychle. Musí být stejně časování frekvence a kapacita ? Je jedno jaká to je značka mám v tom nějakou od Samsungu a nedá se sehnat

dobrý den,kolika hz disponuje panel

Dobrý den, jak tam tu rámků dám už jsem se na to koukal tu černou fólií mám sundat a rámků tam zasunout ?

Dobrý den, jak vypnu touchpad? Díky

12
Diskusia a poradňa k ASUS TUF Gaming FX705DU-AU025T Black
Príslušenstvo pre ASUS TUF Gaming FX705DU-AU025T Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS TUF Gaming FX705DU-AU025T Stealth Black.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií