Vyberte prvok na stránke, ktorého sa chyba týka
Od 24.10. pre vás máme otvorené všetky pobočky, na ktorých si môžete zaobstarať tovar základnej životnej potreby. Zároveň vám bezpečne doručíme vaše objednávky do AlzaBoxov.
Alzabox Vánoce HP, média Výměna nevhodného dárku

Recenzie Creative GigaWorks T10

Zobraziť katalóg
Creative GigaWorks T10 - Reproduktory

Recenzie Creative GigaWorks T10

Zaujímajú vás názory a recenzie na Creative GigaWorks T10? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,6 z 5 hviezdičiek od 74 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Creative GigaWorks T10. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Creative GigaWorks T10 aj vy.
37,90 €
Na sklade > 5 ks
Máte otázku? Vyhľadajte si odpoveď.
Nenašli ste odpoveď na svoju otázku?
Položiť otázku

Používateľské recenzie

Miroslav, Bohumín 18.4.2017
Přidám zajímavé info, proč asi hrají za 1000 Kč tak dobře. Po 6 letech mi začaly "škvrčet" potenciometry. Po odšroubování celkem šesti vrutků a dvou matiček potenciometrů se dostanete dovnitř, abyste je stříkli kontaktním sprejem. A na 3" větším i 1" menším repro uvidíte nápis Cambridge Soundworks...
I po 6 letech skvělé na mob. stream spotify, xiialive přes dodatečně připojený bluetooth. Po 6 letech začaly škvrčet, oprava 30 min.
Michal, Bratislava 4.4.2013
Dobrá cena, zvuk a kvalita značky Creative. Odporúčam ako základné repro k PC alebo notebooku. Za dobu používania (viac ako rok) žiadne
Ondřej, Sadská 26.11.2016
Hodnocení 100%, vzhledem k ceně a velikosti nemam co vytknout. Považuju se celkem za audiofila a tohle je dárek pro ségru na nenáročnej poslech z PC a dost mě překvapilo jak slušně to hraje na to že jsou to malý plasťáky. Rozhodně jsem udělal dobře, že jsem šel do solidní a ověřený značky, Creative v oblasti PC zvuku málokdy zklame. Výkon 2x5W je na tu velikost a průměr měničů až dost, víc by nemělo smysl při tom objemu. Trafo do zásuvky je trochu otravné, ale aspoň nekazí akustiku uvnitř bedny.
na tu velikost a cenu hrajou fakt dobře
Michal, Lázně Toušeň 16.3.2016
Creative, co se týče bedýnek, mne nikdy vyloženě nezklamal dvoupásmové vyrovnaný přednes, hrají v základu dobře bez nutnosti korekce ekvalizérem na hry výborné, na hudbu slušné tónová korekce na vyšší frekvence postačuje dobré basy konečně jiná barva kontrolky než modrá... zelená a neoslňuje dostatečně dlouhé kabely výstup na sluchátka vstup, např. pro připojení telefonu (jack) lesklý předek - lapač otisků otvor bassreflexu na horní straně - pozor na prach
Eduard, Praha 3 - Žižkov 28.12.2017
Za tuto cenu jednoznačně jedny z nejlepších 2.0 repráčků k počítači či telefonu. Jsou dostatečně hlasité (někdy až příliš :) ) a reprodukce zvuku opravdu je dobrá, výšky, středy i basy mi vyhovují (dají se ještě poupravit tónovacím kolečkem na pravém reproduktoru). Také se mi velice líbí modulárnost kabelů, které se až na propojovací mezi reproduktory dají celé odpojit. Výhodou je i výstup na sluchátka na straně pravého reproduktoru pokud vám sluchátka nedosáhnou až k počitači. Jediné mínus by mohl být lesklý povrch na přední straně reproduktorů, na kterém jde vidět prach a případné šmouhy od rukou.
Design Kvalitní reprodukce zvuku Hlasité Výstup na sluchátka na reproduktorech Modulární kabeláž Lesklý povrch
zákazník 13.4.2017
ak by niekoho zaujímalo, pripojovací kábel do kompu ma 2metre, na oboch koncoch jack 3.5mm, teda nie je napevno. Medzi reprákmi je kábel dlhý cca 1,35m, dá sa prípadne nadĺžiť.
čistý zvuk, paráda
Pavel, Ostrava 25.8.2017
V poměru k ceně a výkonu dobrý zvuk se slušným prokreslením. Jsou příliš malé na to, aby dokázaly vykreslit basy jinak než v náznacích, ale jinak je zvuk detailní a prokreslený. Žádné Hi-Fi, ale v porovnání s notebookovými reproduktory nebo levnými 1W chrchlátky je to zlepšení alespoň o 100%. Pokud chcete levně ozvučit běžný počítač tak, aby vás zvuk neurážel, jsou dobrá volba. A pokud nechcete mít na stole velké monstra nebo reproduktory s cenou rovnající se jejich váze ve zlatě, nic moc lepšího neseženete. Slabší basy Lesklý čelní povrch Celkem zbytečný ovladač tónové korekce - můžete si vybrat mezi zvukem bez basů ale s prokreslenými středy a výškami, nebo zvukem se zahuhňanými středy a výškami ale stále bez basů
Firma, Bratislava - Nové Mesto 27.12.2018
Vzhladom na velkost a cenu je to dobra volba. Hifi ozvucenie celeho domu samozrejme cakat nemozete, ale na ostatne stacia Mozno prehnana snaha hrat "poriadne" basy, co pri tejto velkosti reprakov nie je realne
martin 31.5.2018
takove reproduktory by alza měli dávat ke každému hernímu PC :)
kvalita zvuku basy subower cena na hry idealni nic
Miroslav, Banská Bystrica 4 16.2.2018
Za tu cenu maju vynikajuci zvuk. Mozno su trosku vacsie, ale je to vyvazene zvukom
123 ...
 
Skúste nové Alza Premium Moja Alza Prihlásiť Pre organizácie Ako nakúpiť
WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi