Vyberte prvok na stránke, ktorého sa chyba týka
Alzabox Vánoce HP, média Mimozemské nákupy 19.-25. 10.

Recenzie Datacom, CAT5E, UTP, šedý 7 m

Zobraziť katalóg
Datacom, CAT5E, UTP, šedý 7 m - Sieťový kábel

Recenzie Datacom, CAT5E, UTP, šedý 7 m

Zaujímajú vás názory a recenzie na Datacom, CAT5E, UTP, šedý 7 m? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,7 z 5 hviezdičiek od 8851 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Datacom, CAT5E, UTP, šedý 7 m. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Datacom, CAT5E, UTP, šedý 7 m aj vy.
3,40 € 3,19 €
Na sklade > 20 ks
Máte otázku? Vyhľadajte si odpoveď.
Nenašli ste odpoveď na svoju otázku?
Položiť otázku

Používateľské recenzie

Jiří, Mělník 15.5.2012
dobře se na něm suší prádlo zkoušel jsem se na něm houpat a nevydržel to
Vladimír, Bratislava 9.1.2019
celý internet v jednom kábli ukľudňujúci zvuk cvaknutia pri zapojení jednoduché použitie, dokázala ho zapojiť aj priateľk keď kábel nie je pripojený, nič nerobí
Firma, Vacov 5.5.2015
krásně a akorát dlouhý, je-li mezi propojovacími body A a B do 5 m trasy když je dlouhý moc, přebytek se dá stočit do kolečka a převázat oplastovaným drátkem, nebo provázkem. Stačí i nitka! praktická barva co nikde nesvítí a vyhoví i jedincům s temnou myslí konektory při správném a dokonaném zavedení do síťových zásuvek krásně cvaknou bužírka kabelu je příjemná na omak. Jeden má pak tendence kabel hladit, není-li po ruce ženské tělo kabel je poměrně pevný, méně vykrmení jedinci si to na něm můžou v případě potřeby i hodit je-li mezi propojovacími body A a B více než 5 m trasy, pak je kabel krátký a tedy nepoužitelný. T.j. nutno koupit delší a tedy i dražší! kdo chce z nějakého důvodu kabel jiné barvy, černý mu nemusí vyhovovat když zapomenete kabel strčit do pc a jeho jeden konec se pak válí po podlaze, při přejetí kolečkem židle se může ulomit plastový zpětný zpětný zobáček zajištující konektor proti samovolnému vypadnutí ze síťové kundičky. Kabel z ní pak může samovolně vypadnout. Pokud ho přejedete tam i zpět, nelze ho do ní už dokonce ani správně zavést. Nutno si pak pořídit koncovky RJ45 a krymplovací kleště a koncovku si zhotovit novou.
Igor, Praha 10 8.1.2016
Má krásně barevné drátky na koncích Při švihání nechává koncovka otisky v kůži
Tomáš, Praha 22.12.2014
kabel pakety přes něj běhají bez problémů neumí uvařit kafe
Martin, Praha 10 - Hostivař 16.1.2013
je to kabel nezapojil se sám
Roman, Drozdov 27.3.2013
Nadherny kabel opravdu a jak je zatocen hmmm kvalita proste opravdu musim popisovat jake klady a zapory ma kabel? :D
David, Kolín 10.11.2015
Je tak dlouhý, že bych se oběsil i ze 4 patra :) Bolelo by to
Tomáš, Kladno 1 15.10.2012
normální síťový kabelje to kabelprostě kabel
Zákazník 28.12.2012
Funguje jak má. Jak je to namotené, tak je to pak zkroucené. Když to chce člověk vést u zdi, tak aby to přitloukal každých 5 cm. Ale za to nemůže kabel... při jeho ceně se těžko dá očekávat "bezpaměťový" a nestočený by se těžko prodával. :-)
123 ...
 
Skúste nové Alza Premium Moja Alza Prihlásiť Pre organizácie Ako nakúpiť
WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi