Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ELECTROLUX ESF4710ROX

Zobraziť katalóg
ELECTROLUX ESF4710ROX
Umývačka riadu – 9 súprav riadu, A+++/A, hlučnosť 44dB, 6 programov, 4 teploty, technológia AirDry, odložený štart 1–24hod.
Kód:  ELXMY014 Produktové číslo:  ESF4710ROX Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ELECTROLUX ESF4710ROX

Nová kuchyňa alebo len túžba po lepších spotrebičoch? V prípade voľne stojacej umývačky ELECTROLUX ESF4710ROX oceníte nielen finančne nenáročnú prevádzku, ale aj nízku spotrebu energie vďaka energetickej triede A+++. Dosahuje hlučnosť iba 44 dB a pojme 9 súprav riadu. Zvládne tak umyť aj riad po väčšej návšteve. Nechýba ani bohatá programová ponuka, ktorá umožní umyť rôzne druhy riadu, funkcia odložený štart 1 – 24 hodín či technológia sušenia AirDry.

Kľúčové vlastnosti umývačky ELECTROLUX ESF4710ROX

  • Moderná umývačka ELECTROLUX ESF4710ROX RealLife vo vyhotovení z nehrdzavejúcej ocele
  • Perfektne umytý riad vďaka funkcii AutoFlex
  • Panel s textom a symbolmi
  • Praktické rozložiteľné poličky na taniere
  • Maximálne sušenie a účinné zníženie výdavkov za energiu
  • Funkcia odložený štart 1 – 24 hodín
  • Vodný senzor, ktorý detekuje úroveň zašpinenia vody a upravuje jej spotrebu

Umývačka ELECTROLUX ESF4710ROX zvládne všetko

Táto moderná umývačka RealLife vo vyhotovení z nehrdzavejúcej ocele ponúka prehľadné a veľké vnútro. Nájdete tu dva koše na riad. Horný kôš je vybavený dvoma mäkkými špičkami, drôteným držiakom a skladacími poličkami na šálky. Dolný kôš ponúka dve praktické rozložiteľné poličky na taniere. Nechýba ani funkcia moje obľúbené, vybraný program, leštidlo a soľ, TimeManager alebo fázy umývania. Všetko, čo do umývačky vložíte, bude žiariť čistotou.

Prvotriedne funkcie

Vždy perfektne umytý riad docielite vďaka funkcii AutoFlex, ktorá si sama upraví nielen teplotu, ale aj spotrebu vody a energie podľa množstva riadu a stupňa jeho zašpinenia. V prípade krátkeho programu sa tak nestane, že by niečo nebolo umyté. V ponuke nechýba ani obľúbená funkcia odloženého štartu, ktorú využijete vždy, keď nie ste doma. Stačí si naprogramovať dobu štartu a umývačka sa spustí v čase, ktorý si sami zvolíte.

Výber programov a maximálne sušenie

Nešetrilo sa ani v oblasti sušenia. Umývačka využíva technológiu AirDry a prirodzený tok vzduchu. Pred ukončením každého umývacieho programu pootvorí dvierka o 10 cm, kým nebudete môcť riad vybrať. Zaistí vám tak maximálne sušenie a predovšetkým účinne zníži výdavky za energiu. Nesmieme zabudnúť ani veľmi bohatú ponuku programov. Rozdeľujú sa podľa teploty, doby cyklu a stupňa zašpinenia. Môžete si vybrať z programov ako:

  • AutoFlex 45° – 70°
  • Starostlivosť o sklo 45 °C
  • Intenzívny 70 °C
  • Rýchly plus 60 °C
  • Opláchnutie a čakanie
 

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ELECTROLUX ESF4710ROX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX ESF4710ROX.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií