Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál Aplikace

EVOLVE EcoLight

Zobraziť katalóg
EVOLVE EcoLight
LED žárovka LED, 7W, E27, studené bílé světlo, 630lm, teplota chromatičnosti 6000K, 1ks v balení
Kód:  RY032f6 Produktové číslo:  7WDLE27 Stránky výrobcu

EVOLVE EcoLight

Parametre a špecifikácia

Typ žiarovky
Úsporná Hotovo!

Typ a tvar

Typ žiarovky
Úsporná Hotovo!

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVE EcoLight. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVOLVE EcoLight. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVOLVE EcoLight. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVOLVE EcoLight.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií