Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Garmin Instinct Black Lava Esports Edition

Zobraziť katalóg
Garmin Instinct Black Lava Esports Edition
3,0 1 hodnotení
Smart hodinky – pre mužov aj ženy, s ovládaním v slovenčine, transflektívny MIP displej, GPS, meranie tepu, monitoring spánku, krokomer, oxymeter, barometer, hľadanie mobilu, vhodné na beh, cyklistiku, vodotesnosť 100 m (10 ATM), max. výdrž batérie 576 h, materiál puzdra plast
Kód:  PPGinstE01 Produktové číslo:  010-02064-72 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Garmin Instinct Black Lava Esports Edition Predaj skončil

Garmin Instinct Black Lava Esports Edition

Ak ste nadšení športovci hľadajúci nové, robustné a inteligentné hodinky, tak si môžete zaobstarať Garmin Instinct Black Lava Esports Edition. Všetky potrebné informácie sa zobrazia na prehľadnom čiernobielom displeji s uhlopriečkou 0,9“. Takto zvolený displej ponúka skvelú čitateľnosť aj na priamom slnku a je chránený chemicky tvrdeným sklíčkom CORNING® Gorilla®. Samotné telo smart hodiniek Garmin Instinct Black Lava Esports Edition je vyrobené z vlákien tvrdeného polyméru, ktoré prepožičia hodinkám skvelú pevnosť a odolnosť, ale pritom si zachovajú veľmi nízku hmotnosť. Batéria vnútri hodiniek vydrží až 14 dní prevádzky v režime smart hodiniek a pri aktivácii režimu e-sport ich výdrž dosahuje približne 80 hodín. Hodinky Garmin Instinct Black Lava Esports Edition nemajú dotykový displej a ovládajú sa jednoducho pomocou 5 tlačidiel. Vďaka tomu sa smart hodinky ovládajú ľahko aj v zhoršených podmienkach alebo s nasadenými rukavicami. Na meranie dôležitých hodnôt využívajú hodinky Garmin Instinct Black Lava Esports Edition GPS, Glonass a Galileo, 3-osový kompas, výškomer, gyroskop aj teplotný senzor. Samozrejmosťou je aj prítomnosť optického snímača na merania srdcového tepu z vášho zápästia.

Hlavné prednosti hodiniek Garmin Instinct Black Lava Esports Edition

  • Smart hodinky využívajú monochromatický displej s uhlopriečkou 0,9“
  • Všestranné športové a voľnočasové využitie
  • Hodinky disponujú bezdrôtovým pripojením cez ANT+ a Bluetooth
  • Možnosť prepojenia so satelitným komunikátorom InReach
  • Navigovanie po vopred vytvorenej trase a funkcia TracBack na navigovanie späť do štartového bodu
  • Garmin Instinct Black Lava Esports Edition sa pýšia pevnou konštrukciou spĺňajúcou vojenské normy (MIL-STD-810G) pre odolnosť proti vysokým a nízkym teplotám, nárazom a vibráciám, vode a vlhkosti
  • Výdrž batérie až 14 dní v režime smart hodiniek – 80 hodín v režime e-sport.
  • Garmin Instinct Black Lava Esports Edition majú vodotesné vyhotovenie do 10 ATM.

Inteligentné hodinky ponúknu rad športových profilov na precízne meranie

Smart hodinky Garmin Instinct Esports zvládnu merať vašu tepovú frekvenciu priamo zo zápästia. Ak hodnota vašej frekvencie vyskočí na príliš vysokú hodnotu, budete na to upozornení a Garmin Instinct Black Lava Esports Edition vás budú nabádať na odpočinok. Inteligentné hodinky rovnako kvalitne monitorujú aj váš spánok, pretože správne odpočívať a spať je tiež dôležité. V aplikácii potom uvidíte detailný prehľad jednotlivých fáz spánku, ktoré hodinky Garmin Instinct Black Lava Esports Edition namerali. Hodinky vedia na základe merania určiť, koľko energie máte a teda vedia odporučiť, kedy je ideálne športovať, hrať či odpočívať. Ak budete mať smart hodinky pripojené k vášmu telefónu, budete môcť na zápästí zobrazovať detailné informácie o aktuálnom počasí aj s hodinovou predpoveďou či predpoveďou pre nasledujúce 4 dni. Rovnako tak dobre môžete sledovať aj vývoj teploty či vlhkosti vzduchu. Na precízne meranie hodnôt počas športovania budete mať s hodinkami Garmin Instinct Black Lava Esports Edition k dispozícii celú plejádu športových profilov: Beh, Trailový beh, Krytá dráha, Bežecký pás, Bicykel, Bicykel vnútri, Horské bicykle, Chôdza, Turistika, Lezenie, Lyže, Snoubord, Bežky, Plávanie v bazéne, Otvorená voda, Loď, SUP (Stand Up Paddle Board), Kajak, Veslovanie, Veslovanie vnútri, Joga, Stepper, Vystúpané poschodia, Eliptický trenažér, Kardio, Sila, Taktické aktivity, Jumpmaster.

Garmin Instinct Black Lava Esports Edition majú vychytané funkcie pre hráčov

Smart hodinky Garmin Instinct Black Lava Esports Edition disponujú špeciálnym režimom, ktorý presne meria vašu aktivitu počas hrania, a analyzuje všetky potrebné hodnoty. Ak radi streamujete alebo tvoríte obsah pre populárne servery, môžete využiť funkciu streamovania vašej srdcovej frekvencie a miery stresu počas hrania. To vám bude umožnené prostredníctvom STR3AMUP!™. Aby ste si užili viac času hraním a menej nečinnosťou, majú hodinky vstavanú batériu s až dvojtýždňovou výdržou v režime smart hodiniek. V e-sport móde hodinky Garmin Instinct Black Lava Esports Edition bez problémov zvládnu 80 hodín akcie.

Smart hodinky Garmin Instinct Black Lava Esports Edition prehľadne zobrazia všetky notifikácie

Na displej hodiniek Garmin Instinct Black Lava Esports Edition môžete dostávať notifikácie na prichádzajúce správy, hovory či emaily z kompatibilných aplikácií a zariadení, takže budete vždy v obraze. Rovnako jednoducho sa pozriete aj do svojho kalendára, aby ste vedeli, či ste na niečo nezabudli. Ak máte naplánovanú nejakú udalosť, hodinky Garmin Instinct Black Lava Esports Edition vás včas upozornia. Všetky namerané hodnoty si možno zobraziť v prehľadnej a dobre vykonanej aplikácii Garmin Connect app.


Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Outdoor, Turistika Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
576 h (24 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16 Hotovo!
Tvar ciferníka
Hranatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Materiál puzdra
Plast Hotovo!
Farba puzdra
Čierna, Červená Hotovo!
Vodotesnosť
100 m (10 ATM) Hotovo!
Hmotnosť
53 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
Bluetooth, ANT+, GPS Hotovo!
Senzory a hardvér
Oxymeter, Barometer, Vibrácie, Galileo, GLONASS, Kompas, Akcelerometer, Gyroskop Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Outdoor, Turistika Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Záznam trasy, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Vyjdené poschodia, Tempo Hotovo!
Zdravotné funkcie
Monitoring spánku Hotovo!
Smart funkcie
Hľadanie mobilu, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Áno Hotovo!

Notifikácie a volania

Notifikácie z telefónu
Prichádzajúci hovor, Odmietnutie prichádzajúceho hovoru, SMS, WhatsApp, Messenger, Sociálne siete, Kalendár, E-mail Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Vlastný OS výrobca Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina, Francúzština Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina, Francúzština Hotovo!

Remienok

Farba ramienka
Čierna Hotovo!
Materiál remienka
Silikón Hotovo!
Vymeniteľný remienok
Áno Hotovo!
Min. obvod zápästia
13,2 cm Hotovo!
Max. obvod zápästia
22,4 cm Hotovo!
Typ zapojenia
22mm Garmin QuickFit Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
576 h (24 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
30 h (1,25 d) Hotovo!
Interné úložisko
Nie Hotovo!

Súčasť balenia

Súčasť balenia
Dobíjací kábel Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, chcem sa opýtať či je možné merať teplotu vzduchu a hlavne vody , chodievam otužovať a hodinky budú ponorené vo vode a teplota vody je doležitá Ďakujem

Je menu v Českém jazyce?

Diskusia a poradňa k Garmin Instinct Black Lava Esports Edition
Príslušenstvo pre Garmin Instinct Black Lava Esports Edition Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin Instinct Esports Edition. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Instinct Black Lava e-Sport Edition. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Instinct Black Lava e-Sport Edition. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin Instinct Esports Edition.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií