Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Xiaomi 14 Ultra bundle

HAICOM Blackberry 9900

Zobraziť katalóg
HAICOM Blackberry 9900
Držiak na mobil flexibilní rameno s přísavkou
Kód:  PP547d1 Produktové číslo:  RCHIBB9900 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HAICOM Blackberry 9900

Držiaky pre mobilné telefóny sú zvyčajne vyrábané ako univerzálny, ktoré sa však nie vždy dobre prispôsobí špecifickému tvaru konkrétneho telefónu.Preto spoločnosť HAICOM prichádza so sériou špecificky tvarovaných držiakov, ktoré sú dokonale prispôsobené konkrétnemu typu telefónu.Tento držiak je určený pre mobilný telefón Blackberry 9900 a poskytuje mu dokonalú ochranu a oporu.

Držiak do auta HAICOM sa skladá z dvoch častí - flexibilného a ohybného ramena s prísavkou na sklo as vaničky pre umiestnenie samotného telefónu.Držiak jednoducho pripevníte na sklo vozidla presne tam, kde Vám to najviac vyhovuje.Ďalšou možnosťou je dokúpenie špeciálneho príslušenstva HAICOM DISK, ktoré potom umožní umiestniť držiak kdekoľvek v interiéri.Vďaka širokému spektru ďalšieho voliteľného príslušenstva k držiakom môžete napríklad telefón uchytiť aj na riadidlách bicykla alebo mriežky ventilácie auta.

Parametre a špecifikácie:

Určené pre:
Blackberry 9900

Dôležité funkcie a vlastnosti:
Presne sedí kompatibilnému telefónu
Ohybné rameno do všetkých strán
Zakončenie prísavkou na sklo
Umožňuje jednoduché pripojenie nabíjačky a príslušenstva v držiaku
Možno kombinovať s ďalším príslušenstvom HAICOM

Farebné prevedenie:
čierne

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HAICOM Blackberry 9900 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HAICOM Blackberry 9900. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HAICOM Blackberry 9900. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HAICOM Blackberry 9900. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HAICOM Blackberry 9900.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií