Doručení zdarma Alzaboxy

HTC TPCast Wireless Kit

Zobraziť katalóg
HTC TPCast Wireless Kit
4,3 4 hodnotení
Adaptér – pre HTC Vive
Kód:  CES9a07 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HTC TPCast Wireless Kit Predaj skončil

HTC TPCast Wireless Kit


HTC TPCast pro HTC Vive

Užite si úplnú slobodu vo virtuálnej realite s HTC TPCast

Bezdrôtový adaptér TPCast bol špeciálne vyvinutý pre virtuálnu realitu HTC Vive, ktorý vás zbaví prekážajúceho kábla pri voľnom pohybe. Jednou z predností tohto bezdrôtového adaptéru je aj jeho jednoduchá inštalácia priamo na headset HTC Vive, ktorú zvládne naozaj každý.


Prilbový modul RX

Modul RX od spoločnosti TPCast je prostredníctvom kábla pripojený a umiestnený priamo na headsete HTC Vive, a následne sa stará o bezdrôtové prenášanie obrazu do PC modulu TX.

PC modul TX

PC modul TX sa stará o príjem bezdrôtového signálu, ktorý dosahuje prenosové rýchlosti 3.5 Gb/s z headsetu HTC Vive a ovládačov do vášho počítača.

Batéria modulu HTC TPCast

Súčasťou balenia je batéria, ktorá napája ako prijímač bezdrôtového adaptéra TPCast, tak aj samotný headset HTC Vive. Vďaka batérii, ktorá vydrží na jedno nabitie až 1,5 hodiny hrania si herný zážitky užijete naplno.


Dokonalý VR zážitok s adaptérom TPCast

Vďaka vysoko optimalizovanej anténnej sústave a širokému pásmu v ktorom bezdrôtový adaptér TPCast vysiela, je zabezpečené, že kvalita obrazu je úplne rovnaká, ako by bol headset HTC Vive pripojený k počítaču prostredníctvom kábla. S adaptérom TPCast si tak užijete dokonalý VR zážitok úplne slobodne.

HTC TPCast pro HTC Vive

HTC TPCast pro HTC Vive

Kľúčové vlastnosti bezdrôtového modulu TPCast

  • Bezdrôtový prenos obrazu do headsetu HTC Vive
  • Lepšie podmienky pri voľnom pohybe pre ešte lepší VR zážitok
  • Pridáva WiFi modul a batériu
  • Výdrž až 1,5 hodiny hrania
  • Podpora rozlíšenie videa 2K
  • Malá latencia < 2 ms

Všetky návody a podrobnejšie informácie nájdete na www.tpcastvr.com/support

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Cena je uplne mimo. Na Odkaz do neznáma sa da kupit tento tovar aj s postovnym za 380 euro. Cize o 110 euro menej.

HTC TPCast Wireless Kit - zánovný kus stojí 357€ ... nový nerozbalený kus stojí 349€ ... to akože fakt ????

Dobrý den, dnes jsem poprvé zkoušel HTC Vive přes tento bezdrátový adaptér. V momentě přenosu obrazu ale začne vysílač dost hlasitě vysokým tónem pískat. Kromě toho v jedné aplikaci nefunguje jedno LCD, ale to už bude softwarem. Chci se zeptat, jestli je to hlasité pískání normální vlastnost nebo jestli je to na reklamaci. Děkuji

Bezdrátový HeadSet pro HTC Vive, rozlišení 1440x1440, pohled až ze 110° úhlu, ale originalni bryle maji rozlišení 2160x1200. co to znamena? ze pokud pouziji baterii, tak se snizi max. rozlyseni ?

jsou setu i ovladače

Dobry, nedá sa dokúpiť ešte aspoň jedna batéria samostatne?, predsa 1,5 hod. zase nie je až tak veľa, ale keby som mal viac nabitých batérií, len by som ich menil...

Dobrý den, může někdo potvrdit, že dodáváný router zvládá gigabit síť? Nerad bych si s ním omezil 300mbit internet.

Dobrý den, také čekám, až bude bezdrátový modul dostupný. Všiml jsem si opakované změny data naskladnění. Jedná se opravdu jen o skluz s dodávkou, nebo výrobce vůbec neví, kdy bude zboží dostupné. Abych si udělal hrubou představu, jestli je to otázka týdnů či to bude spíše k dispozici až příští rok. Děkuji za jakoukoliv odpověď!

Suprr o5 se to protahne :(

zdravím,je možné zakoupení náhradní baterie a cena samotne baterie ? A je možné při koupení předchozího modelu a stávajicího že by někdo ukázal na prodejně zapojení nebo to neděláte a platí kup si a jdi ? děkuji za informace

12
Diskusia a poradňa k HTC TPCast Wireless Kit
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TPCast HTC Vive. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TPCast HTC Vive. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TPCast HTC Vive. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HTC TPCast Wireless Kit.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií