PET PET

Recenzie Keychron Cherry MX Switch Set 35 pcs/Set BLUE

Zobraziť katalóg
Keychron Cherry MX Switch Set 35 pcs/Set BLUE - Mechanické spínače

Recenzie Keychron Cherry MX Switch Set 35 pcs/Set BLUE

Zaujímajú vás názory a recenzie na Keychron Cherry MX Switch Set 35 pcs/Set BLUE? U nás má zatiaľ hodnotenie 3,8 z 5 hviezdičiek od 5 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Keychron Cherry MX Switch Set 35 pcs/Set BLUE. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Keychron Cherry MX Switch Set 35 pcs/Set BLUE aj vy.

Používateľské recenzie

Richard, Sládkovičovoflag
Hodnotené 18. 11. 2022, variant Keychron Cherry MX Switch Set 35 pcs/Set BROWN RGB
Overený nákup
Cherry
Ak chcete mat celu klavesnicu cherry tak radsej ostat pri non-hotswap Nie negativa produktov(spinace), ale pozor: kupil som si hotswap klavesnicu a jeden konnektor vyskocil. Cin na PCB je obvykle papierovo tenky, toto sa ale dozviete az potom co vyhladate problem na nete. Da sa to opravit za 10 minut, ale iba ak to robite pracovne alebo ako “hobby”.
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií