AD homeoffice PET

Recenzie MORA EOM 100 PKT

Zobraziť katalóg
MORA EOM 100 PKT - Bojler

Recenzie MORA EOM 100 PKT

Zaujímajú vás názory a recenzie na MORA EOM 100 PKT? U nás má zatiaľ hodnotenie 3,3 z 5 hviezdičiek od 3 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s MORA EOM 100 PKT. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na MORA EOM 100 PKT aj vy.

Používateľské recenzie

Tomáš, Malšínflag
Hodnotené 21. 2. 2022, variant MORA EOM 100 PKT
Overený nákup
Nejhorsi na to vsem je, ze pokud to chcete reklamovat, musite to na vlastni naklady nechat odmontovat a poslat but postou nebo osobne do alzy. Tato operace Vas bude stat polovinu ceny produktu a navic na reklamaci maji 30dnu (jak takova rodina bez bojleru vydrzi 30dnu mi neni jasne). Proc ma zakaznik pikat za to, ze produkt je smejd. Jak jsem psal v zaporech, bojler Vam nevydrzi ani do zaruky. To bylo naposled kdy se kupoval pevne montovane pristroje u Alzy.
Vodu ohriva jak ma ale to je vse
Vnitrni plocha potruby neni osetrena, do roka me to verezlo a zacala z toho tect voda
Vodoinstalater mne sjel proc kupuji takove kramy
0 ×Nahlásiť
Jan, Prahaflag
Hodnotené 29. 1. 2022, variant MORA EOM 100 PKT
Overený nákup
Mám chvíli a zatím funguje, takže dobrý :) Příslušenství je nulové, jen pojistný ventil. Což je asi normální, ale pro toho, kdo si montuje sám, se může hodit to vědět.
pojistný ventil
jednoduchá montáž
4 letá záruka
neobsahuje žádné montážní vybavení (šrouby) atd.
neobsahuje kabel
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií