Vyberte prvok na stránke, ktorého sa chyba týka

Naše pobočky sú otvorené iba v režime výdajní.
Viac informácií k prevzatiu objednávok.

Pre rýchlejší výdaj na pobočkách odporúčame využiť vyzdvihnutie cez aplikáciu.

Reklamácie počas lockdownu prijímame bohužiaľ iba cez online formulár.

Velkolepý výprodej Efektívna práca z domu

Recenzie Netatmo Welcome

Zobraziť katalóg
Netatmo Welcome - IP kamera

Recenzie Netatmo Welcome

Zaujímajú vás názory a recenzie na Netatmo Welcome? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,4 z 5 hviezdičiek od 64 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Netatmo Welcome. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Netatmo Welcome aj vy.
211,90 € 168,90 €
Na sklade > 5 ks
Máte otázku? Vyhľadajte si odpoveď.
Nenašli ste odpoveď na svoju otázku?
Položiť otázku

Používateľské recenzie

Firma, Praha 5 - Hlubočepy 4.11.2015
Dobrá a intuitivní externí podpora. Pěkný design. Funkční věc. Čekal jsem lepší rozlišení obrazu. O kvalitě IR ani nemluvím. Klidně bych udělal i větší namakanější věc s pořádnou kamerou, je jedno když mi doma stojí 12 cm nebo 20 cm a manželka je zrovna ten typ, co radši 20 cm :-)
Firma, Tuhaň 29.11.2016
Jednoduché ovládání i konfigurace Teplota zařízení je v průměru 80 st. Celsia (měřeno termokamerou flir E-8). Tzn. že ten kdo dělal návrh zařízení vůbec neřešil chlazení čipu. Jak dlouho může kamera při těchto teplotách vydržet? Budu rozhodně vracet.
Jiří, Praha 8-Kobylisy 13.7.2015
  Hřeje se moc
Zakaznik, Praha 14 Kyje 5.5.2017
Výborné rozlíšenie, dobrá kvalita videa aj v zhoršených svetelných podmienkach a v noci, rozpoznávanie známych a neznámych tvárí, učenie sa rozpoznávať, rozmer, aj keď na promo vyzerá menšia Dosť sa prehrieva, škoda, že nepodporuje aj SIM kartu s dátami, takto je pripojenie viazané na wifi, nemá žiadnu záložnú batériu/akumulátor, takže pri výpadku napájania nesníma, zaujímalo by ma ako je na tom zabezpečenie a ochrana dát, keďže dáta tečú cez cloud, občas hlási falošný alarm
Ivan, Praha 9 -Letňany 28.7.2018
Super nahravani, pokud se v byte octne cizi osoba. Lze operativne vymazavat, nebo nahravat na cloud. Nahrava i zvyk, pokud to v nastaveni povolite. Neuveritelne moc se hreje. Mam strach, ze jednou vyhorime. Nikdo neporadil, jak tu vysokou teplotu snizit.
Firma, Praha 10 26.10.2016
cena funkce design
Břetislav, Moravské Knínice 22.4.2016
Cloud based - připojíte se k ní odkudkoliv Rozpoznávání tváří Rozpoznávání alarmu Další funkce se budou přidávat... Cca 30 vteřin dlouhá odezva Nutné perfektní připojení k internetu Cloud based - nepojede cloud, máte smůlu Nemůžete (snad zatím) naplánovat vypnutí/zapnutí, nicméně můžete kameru plně ovládat z mobilu Zatím nejsou Welcome Tags (hlídání dvěří, oken) k dispozici a výrobce mlčí....
Robert, Velké Přítočno 21.11.2019
Snadná instalace Funguje bez problémů Rekognice obličeje Funguje jako detektor pohybu i jako detektor přítomnosti osob Dostupnost záznamu mimo domov bez potřeby port forwardingu Připojení pře WiFi i kabel Hliníkové tělo funguje jako heatsink (chladič), takže trochu hřeje, ale na popálení to není Občas několikavteřinová prodleva detektoru pohybu, ale to přisuzuji spíš celkové filozofii HomeKitu Nemá možnost napájení přes PoE
Martin, Banska Bystrica 28.8.2019
Dobrá kvalita videa Detekcia tvárí funguje prekvapivo dobre - po úvodnom naučení sa Integrácia s Apple HomeKit Lokálne ukladanie súborov bez nutnosti platiť mesačne poplatky za cloud službu Dosť vadí protisvetlo - nemôže byt umiestnená tak že je oproti okno
Marián, Děčín 2 13.12.2017
Tvarově pěkná kamerka. Zatím spokojenost. Kvalita záběru max 3-5m.poté rozostřeno Infra pracuje dobře i automaticky Pokud je zapojena přes kabel tak rychlí přenos do aplikace. Natifikace korektní. Kamera se sama stále učí rozpoznávání obličejů. Lehce se přehřívá. Nešla mi připojit přes wifi bezdrát, tak šla přes kabel což je určitě lepší. Váhově lehčí, bacha na děti může spadnout.
123
 
Skúste nové Alza Premium Moja Alza Prihlásiť Pre organizácie Ako nakúpiť
WEB6
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi