PET PET

Recenzie Pro-USER Diamant TG - nosič pre 2 bicykle

Zobraziť katalóg
Pro-USER Diamant TG - nosič pre 2 bicykle - Nosič bicyklov

Recenzie Pro-USER Diamant TG - nosič pre 2 bicykle

Zaujímajú vás názory a recenzie na Pro-USER Diamant TG - nosič pre 2 bicykle? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,0 z 5 hviezdičiek od 1 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Pro-USER Diamant TG - nosič pre 2 bicykle. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Pro-USER Diamant TG - nosič pre 2 bicykle aj vy.

Používateľské recenzie

Michal, Presovflag
Hodnotené 19. 7. 2023, variant Pro-USER Diamant TG - nosič pre 2 bicykle
Overený nákup
Montáž tohto nosiča na tazne zariadenie je veľmi jednoduchá, pričom na ťažnom drží veľmi dobre. Za veľkú výhodu považujem ramená, ktoré nemajú čeľuste, ale remienok, ktorý obopne celú ramovu rúru, čiže znižuje sa riziko vyklznutia. Na druhej strane, spony na utahovanie remienkov mi prídu trochu plastové a mám pocit, že nimi nedotiahnem remienok do takej miery ako chcem, lebo začnú na zuboch preskakovať.
Skladnosť
Robustnosť
Jednoduchosť montáže
Ramená obopinajuce celu ramovu rurku
Nastaviteľné podložky pod kolesá
Možnosť rozšíriť o nástavec ma 3. bicykel
Slabšie spony na utiahnutie remienkov
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií