Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ROHNSON R-890 Siberian Tiger

Zobraziť katalóg
ROHNSON R-890 Siberian Tiger
Mobilná klimatizácia funkcie: odvlhčovanie, ventilátor a nočný režim, energetická trieda A, chladiaci výkon 14000 BTU/h, ochladí miestnosť s veľkosťou 150 m3, hlučnosť 64 dB, časovač a diaľkové ovládanie
Kód:  ROHKLI007 Produktové číslo:  R-890

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ROHNSON R-890 Siberian Tiger

Pomocou klimatizácie Rohnson môžete upravovať teplotu v miestnosti aj počas horúcich letných dní. Funkcia odvlhčovania slúži na udržovanie adekvátnej vlhkosti vzduchu, ktorá znemožňuje vznik plesní postihujúcich steny a kúty. Klimatizácia do bytu je navyše vybavená praktickým časovačom, s ktorým si dokážete nastaviť vychladenie miestnosti na vami vybraný čas. Pri režime ventilátora vyvolá v miestnosti príjemný vánok a vedie tak k rýchlejšiemu pocitovému ochladeniu. Diaľkové ovládanie prispieva k pohodlnému a zároveň efektívnemu používaniu klimatizácie. Mobilná klimatizácia ROHNSON R-890 Siberian Tiger si poradí s ochladením miestnosti s rozmerom 150 . Filter sa dá umyť pod slabým prúdom vody, nechať uschnúť a dať naspäť. Hmotnosť klimatizácie predstavuje 33,5 kg, takže s ňou možno ľahko manipulovať doma aj na cestách.

Dôležité parametre klimatizácie do bytu ROHNSON R-890 Siberian Tiger

  • Klimatizácia do bytu určená na reguláciu vysokých teplôt v miestnosti
  • Funkcia odvlhčovania pomáha ideálnej vlhkosti vzduchu v miestnosti
  • Filter stačí vymyť vodou
  • Diaľkové ovládanie na pohodlné využívanie mobilnej klimatizácie do bytu
  • Ventilátor rozprúdi príjemný vánok

Funkcie klimatizácie ROHNSON R-890 Siberian Tiger

Nočný režim má na starosť úsporu energie, ale takisto vám pri zaspávaní nebude horúco. ROHNSON R-890 Siberian Tiger zvládne znížiť otáčky, čo zaručí menšiu hlučnosť.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zajímalo by mě, zda-li se dá na tuto klimatizaci přimontovat druhá hadice pro přívod vzduchu z venku? Aby byla zlepšena účinnost chlazení. Ze zadní strany se zdá, jakoby příprava na druhou hadici byla (kulatý otvor v zadní stěně přístroje). Moc děkuji za odpovědi.

Zajímalo by mě kolikse vytvoří kondenzátu jak často se vyouští děkuji

Dobrý den, prosím jak dlouhá je roura na odvod vzduchu do okna? Děkuji

150metru krychlových kolik jeto metrů čtverečních?

Diskusia a poradňa k ROHNSON R-890 Siberian Tiger
Príslušenstvo pre ROHNSON R-890 Siberian Tiger Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-890 Siberian Tiger. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ROHNSON R-890 Siberian Tiger.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií