Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Samsonite Pro-Tect Bailhandle Expandable 16" černá

Zobraziť katalóg
Samsonite Pro-Tect Bailhandle Expandable 16" černá
Taška na notebook - Vnútorný rozmer 38x27x4cm
Kód:  GR583b4 Produktové číslo:  V7309004 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsonite Pro-Tect Bailhandle Expandable 16" černá Predaj skončil

Samsonite Pro-Tect Bailhandle Expandable 16" černá

Veľmi kvalitné a elegantné čierna taška značky Samsonite poskytujúce prvotriednu ochranu Vášmu notebooku pomocou systému Laptop Shock Absorber. Špeciálne polstrovanie z jedinečného penovej materiálu zaistí bezpečnosť notebooku i pri páde, kde pohltí väčšinu energie nárazu. Taška má pripravený priestor pre potrebné dokumenty s prepažením a ľahko prístupnú predné vrecko s organizérom na drobnosti typu telefón, kľúče, DVD a ďalšie. Pre nosenie sú v tejto verzii určené dva úchyty do ruky alebo polstrovaný ramenný popruh.

Parametre a špecifikácie:

Určené pre:
Notebooky do uhlopriečky 16 "

Rozmery:
Vnútorné: 38 x 27 x 4 cm

Materiál:
Polyester

Ostatné:
Uzamykateľný zips
Smart sleeve - chlopňa k vysúvací rukoväti iného batožinu
Pred objednaním si skontrolujte rozmery vášho notebooku, aby ste predišli výberu nevhodnej tašky na vaše zariadenie.


Samsonite je svetovým lídrom v oblasti cestovných tašiek, batožiny a ďalšieho príslušenstva. Založená bola spoločnosť už v roku 1910 v Spojených štátoch amerických poľskými emigrantmi. Vo svojich produktoch kombinuje ľúbivý štýl s dôrazom na maximálnu kvalitu a trvanlivosť. Ponuka produktov je smerovaná ako pre potreby bežných turistov, tak aj každodenne cestujúcich profesionálov. Je držiteľom celého radu ocenení.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsonite Pro-Tect Bailhandle Expandable 16" černá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite Pro-Tect Bailhandle Expandable 16" černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsonite Pro-Tect Bailhandle Expandable 16" černá. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsonite Pro-Tect Bailhandle Expandable 16" černá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsonite Pro-Tect Bailhandle Expandable 16" černá.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií