Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Recenzie SilverStone NB04S

Zobraziť katalóg
SilverStone NB04S - Chladiaca podložka pod notebook

Recenzie SilverStone NB04S

Zaujímajú vás názory a recenzie na SilverStone NB04S? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,3 z 5 hviezdičiek od 4 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s SilverStone NB04S. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na SilverStone NB04S aj vy.

Používateľské recenzie

CubeData,s.r.o.flag
Hodnotené 5. 12. 2015, variant SilverStone NB04S
Overený nákup
Som spokojny. Pouzivam to pod svoj 13 macbook a chladi to dostatocne. Podlozka je z hliniku, takze uz same polozenie na nu je chladenie. Vetrak zapinam az ked moj notebook je zatazeny. Hlucnost je v pohode. Neprehluci samotnu hlucnost nnotebooku. Design fajn, odporucam.
Mate minus jeden USB port. Na pripojke k podlozke je vsak rozdvojka. Takze USB mate spat, len na inom mieste ako povodne na notebooku. Ale to asi ani nie je minus, kedze ventilator potrebuje z niecoho zit. Lepsie ako tahat dalsi napajaci kabel k podlozke.
0 ×Nahlásiť
Marek, Praha 8 - Čimiceflag
Hodnotené 29. 11. 2015, variant SilverStone NB04S
Overený nákup
trochu zlepsil muj problem s prehrivanim
cekal jsem, ze bude trochu tissi a hlavne vykonnejsi, nema krytou spodni stranu a ani gumove "tlumici" casti zespodu a ani z vrchu, takze je to takovy kus hliniku (je to videt z obrazku, ale clovek by cekal, ze to nebude mit tak ostre hrany). nepochopim neexistenci vypinace - vzdy musite vytahnout usb kabel zezadu. na tu cenu mi to prijde trochu nedomyslene/neodladene. ted bych asi zkusil nejaky Zalman
0 ×Nahlásiť
Pavlína, Zlín 5flag
Hodnotené 4. 3. 2015, variant SilverStone NB04S
Overený nákup
Úžasná, skoro nejde slyštet
Dlouhý kabel
Hezky chladí
Pozice usb na zadní straně
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií