Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sony Xperia SP (C5303) Black

Zobraziť katalóg
Sony Xperia SP (C5303) Black
4,8 6 hodnotení
Mobilný telefón 4.6" 1280x720, Qualcomm MSM8960Pro 1,7 GHz, 1GB RAM, 8GB, fotoaparát 8mpx, GPS, WiFi, Bluetooth, FM, micro USB, Android 4.1
Kód:  RO213e Produktové číslo:  1272-2536 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony Xperia SP (C5303) Black

Hľadáte štýlový telefón, ktorý má všetko, čo sa od moderného smartfónu čaká? Sony Xperia SP je tá správna voľba. Na prvý pohľad jedinečný prístroj patrí do vyššej triedy a je odhora nadol nadštandardne vybavený. 4,6 palcový TFT displej s HD rozlíšením chráni tvrdené sklo Corning Gorilla, ktoré zabraňuje škrabancom a poškodeniu pri náraze. Výkonný dvojjadrový procesor Snapdragon S4 Pro s taktom 1,7 GHz dopĺňajú 1 GB pamäte RAM a grafická jednotka Adreno 320.





Aj keď je telefón Sony Xperia SP tenší ako 1 cm, je nabitý celým množstvom skvelých funkcií a originálnych dizajnových riešení. Na spodnej hrane hliníkového rámu sa nachádza praktický indikačný pruh, ktorý vás upozorní na nové SMS správy, zmeškaný hovor a ďalšie udalosti. Ani čo sa týka softvérovej výbavy nezostáva tento smartfón pozadu. V zariadení je nainštalované celé množstvo prémiových aplikácií Sony (WALKMAN, Playstation Mobile, Album a ďalších) s prehľadným užívateľským rozhraním.



Zaznamenať svet okolo seba už pre vás nebude žiadny problém. Kvalitným fotoaparátom, vybaveným 8-megapixelovým snímačom Sony Exmor RS, zaobstaráte ostré fotografie za akéhokoľvek svetla. Dopomôže tiež LED diódový blesk, systém automatického ostrenia a integrovaný obrazový stabilizátor. Sony Xperia SP dokáže vďaka HDR technológii zachytiť nádherne farebné snímky, ktoré sú ako živé. Na strane telefónu nájdete hardvérovú spúšť vďaka, ktorej je  fotenie jednoduché a dokonale intuitívne.



Nechýba samozrejme ani bezdrôtová konektivita, ktorá zahŕňa Bluetooth 4.0, duálnu Wi-Fi (2,4 GHz a 5 GHz) aj čip štandardu NFC. Pre navigáciu môžete využiť asistovanú GPS a elektronický kompas, jednoduché zdieľanie a streamovanie sprostredkujú rozhrania DLNA a Sony One-touch. Ako operačný systém je tu k dispozícii populárny Google Android 4.1. vďaka unikátnej technológii Stamina vydrží integrovaná Lí-Ión batéria, s kapacitou 2300 mAh, až 29 dní v pohotovostnom režime, alebo 13,2 hodín hovoru.


Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1,7 GHz (1 700 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.1 Jelly Bean Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony Xperia SP (C5303) Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Xperia SP (C5303) Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Xperia SP (C5303) Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Xperia SP (C5303) Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony Xperia SP (C5303) Black.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií