Vyberte prvok na stránke, ktorého sa chyba týka

Naše pobočky sú otvorené.

Využite bezpečné nakupovanie z pohodlia domova a skúste jeden z našich 120 AlzaBoxov.

Alebo si tovar nechajte doručiť rovno domov.

Alzabox Vánoce HP, média Home Office

Recenzie Spojka audio 3.5 mm JACK (F) --> 3.5 mm JACK (F)

Zobraziť katalóg
Spojka audio 3.5 mm JACK (F) --> 3.5 mm JACK (F) - Redukcia

Recenzie Spojka audio 3.5 mm JACK (F) --> 3.5 mm JACK (F)

Zaujímajú vás názory a recenzie na Spojka audio 3.5 mm JACK (F) --> 3.5 mm JACK (F)? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,5 z 5 hviezdičiek od 295 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Spojka audio 3.5 mm JACK (F) --> 3.5 mm JACK (F). Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Spojka audio 3.5 mm JACK (F) --> 3.5 mm JACK (F) aj vy.
2,09 €
Na sklade > 50 ks
Máte otázku? Vyhľadajte si odpoveď.
Nenašli ste odpoveď na svoju otázku?
Položiť otázku

Používateľské recenzie

Milan, Dolní Ředice 29.8.2015
Koupil jsem jí asi před 4 měsíci Ale asi mám vadný kus i když funguje A docela dobře se dá ztratit :D
Kovová Vypadávají mi jacky Je tam slyšet lehký šum Při menším pohybu nebo změně úhlu kabelu vypadne zvuk
Jaromír, PELHŘIMOV 26.1.2016
plně funkční kovové tělo nic
Aleš, Praha 5 - Smíchov 31.1.2014
Spojky audia jack a F-konektorů jsou velmi praktické pro spojení více kabelů se stejnými koncovkami (pokud se vám nechce koupit nebo vyrobit (naletovat jacky/našroubovat F-konektory) na jeden kabel potřebné délky. Gumový návlek F-konektoru je nezbytný, bez něj je riziko zkratu a zničení konvertoru/vstupu do přijímače. Žádné.
Zákazník 19.4.2014
Vhodná pro situace když potřebujete spojit dva jacky a oba dva jsou samci...
spojka plní svou funkci nic
Lukáš, Přibyslav 2.1.2016
  nekvalitní konektory špatně drží a šumí tak
Karolína, Praha 9 - Střížkov 2.11.2015
zpracovaní cena konektor vždy nesedí na 100% pevně
Jiří 2.4.2017
Praktická to věru věc je, ale je tam velmi špatný kontakt. Stačí pohnout a vypadne jeden nebo oba kanály. Mám sice sluchátka i s mikrofonem, ale mělo by to být kompatibilní i pro kombinovaná sluchátka. Je tam evidentní vůle, která špatný kontakt způsobuje. Nejděte jiného výrobce takového produktu...
praktická věc velmi špatný kontakt, netěsné spojení, snadno to vypadne
Petr, Slaný 20.8.2019
Kabely v něm drží dobře.
Kov Vzhled Funkčnost Možná cena
Vít, Praha 21.5.2019
provedení dobrá kvalita zvuku účelnost
Adam, Nitra, Slovakia 23.12.2018
výborná kvalita zvuku pevne drží jacky kovová konštrukcia zvyšuje hlasitosť o 15%
123 ...
 
Skúste nové Alza Premium Moja Alza Prihlásiť Pre organizácie Ako nakúpiť
WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi