Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

RECLAR Peeler, zlatá

Zobraziť katalóg
RECLAR Peeler, zlatá
4,9 10 hodnotení
Ultrazvuková špachtľa – vhodná tiež na masáž, omladenie pleti, redukciu vrások, uvoľnenie bolesti, sieťové – 230 V napájanie
Kód:  RECUS009 Produktové číslo:  5473982

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

RECLAR Peeler, zlatá

Kozmetický hypoalergénny prístroj RECLAR Peeler je profesionálny nástroj vhodný aj na domáce použitie. Ultrazvuková špachtľa RECLAR zlepšuje starostlivosť presne tak, ako to vaša pleť potrebuje – hĺbkovo ju čistí, hojí potrebné miesta, redukuje vrásky, aktivuje kolagén a celkovo rozjasňuje pleť. Vďaka svojim galvanizačným účinkom navyše znásobí aj účinok akejkoľvek kozmetiky. Nemeňte svoje obľúbené návyky ani vašu kozmetiku. Poznajte však rozdiel medzi bežnou starostlivosťou a pokožkou ošetrenou rituálmi čističom pleti RECLAR Peeler.

Kľúčové vlastnosti kozmetickej ultrazvukovej špachtle RECLAR Peeler, zlatá

  • Ultrazvuková špachtľa RECLAR Peeler odstraňuje kožný maz a staré bunky, hĺbkovo čistí pleť
  • Galvanizáciou sa ošetrujúce kozmetické prípravky dostanú hlboko do pokožky, čím sa maximalizuje ich účinok
  • Modré svetlo lieči akné a zabraňuje vzniku ďalších zápalov, hojí rany a drobné jazvičky
  • Červené svetlo aktivuje kolagén, redukuje vrásky a škvrny, napomáha regenerácii
  • Hlavica potiahnutá z 99,9 % z rýdzim 24-karátovým zlatom je antibakteriálna, pomáha krvnému obehu, odstraňuje toxíny a maximalizuje peelingový účinok

Ultrazvuková špachtľa RECLAR Peeler vám umožní používať galvanizáciu

Ultrazvuková špachtľa RECLAR Peeler vyživuje pokožku zvnútra vďaka účinnej stimulácii buniek. Ide o ošetrenie pleti rovnomerným prúdom, ktorý hĺbkovo masíruje pokožku a zapracováva tak vaše obľúbené produkty v starostlivosti o pleť do správnych vrstiev. Vaša pleť bude po použití čističa pleti RECLAR Peeler zdravá, jemná a žiarivá.

Ultrazvukový vodný peeling

Ultrazvukový čistič pleti RECLAR Peeler účinne odstraňuje kožný maz, staré bunky a hĺbkovo čistí upchaté póry. Pokožka sa okysličí a je pripravená absorbovať produkty starostlivosti o pleť. Frekvencia 28 – 30 kHz zaručuje maximálny čistiaci účinok a je zároveň aj šetrná k vašej pokožke.

Kozmetická ultrazvuková špachtľa RECLAR Peeler

Červené svetlo

Aktivuje tvorbu kolagénu, spomaľuje príznaky starnutia a vyhladzuje jemné vrásky. Pomáha redukovať škvrny, zjednocuje tón pleti, regeneruje pokožku a sťahuje póry. V jedinečnej kombinácii s galvanizáciou zapracuje ultrazvuková špachtľa RECLAR vaše obľúbené produkty starostlivosti o pleť hlboko do pokožky.

Kozmetická ultrazvuková špachtľa RECLAR Peeler

Modré svetlo

Lieči akné a predchádza vzniku ďalších zápalov, hojí rany i malé jazvičky a upokojuje podráždené miesta na pokožke. V jedinečnej kombinácii s galvanizáciou zapracuje ultrazvukový čistič pleti RECLAR Peeler vaše obľúbené produkty starostlivosti o pleť hlboko do pokožky.

Kozmetická ultrazvuková špachtľa RECLAR Peeler

24-karátové zlato

Ultrazvukový prístroj na čistenie pleti RECLAR Peelr má hlavicu potiahnutú rýdzim 24-karátovým zlatom, vďaka čomu je antibakteriálna, napomáha krvnému obehu a odstraňovaniu toxínov. Zaisťuje maximálnu šetrnosť voči citlivej pokožke. Má antioxidačné účinky, regeneruje, omladzuje a rozjasňuje pleť.

Ultrazvuková špachtľa na čistenie pleti RECLAR Peeler sa ovláda úplne intuitívne

Jedným tlačidlom môžete vybrať požadovanú funkciu. Vďaka časovaču sa jednotlivé funkcie po uplynutí odporúčaného času používania samy vypnú. Ultrazvuková špachtľa na čistenie pleti RECLAR Peeler sa používa rýchlo a naozaj veľmi jednoducho. Stačí niekoľko minút denne a výsledky sa čoskoro dostavia.

RECLAR Peeler – MADE IN KOREA

Južná Kórea je právom považovaná za mekku kozmetiky a inovátora technologických zariadení tej najvyššej kvality. Je to krajina zasľúbená nielen idolu dokonale zdravého vzhľadu, ale aj neustálemu zlepšovaniu a inováciám. Ultrazvukový čistič pleti RECLAR Peeler sa v posledných rokoch stal najpredávanejším kozmetickým beauty prístrojom v Južnej Kórei, a to aj napriek veľmi silnej konkurencii.

Funkcia peelingu

Postup: Prístroj RECLAR Peeler použite na odlíčenú a umytú pleť. Zapnite funkciu peeling a pohybujte špachtľou RECLAR Peeler od spánkov smerom dole k nosu a hore do stredu čela. Pokračujte od úst k ušiam a od špičky nosa smerom nahor. Udržujte svoju tvár neustále hydratovanú, napríklad vlhkým tampónom. Čistiaca funkcia sa odporúča používať 1 až 2-krát týždenne v závislosti od typu vašej pleti.
Výsledkom bude čistá pleť zbavená starých buniek a nečistôt,pripravená absorbovať účinné látky vašej obľúbenej kozmetiky.

Funkcia G-Blue

(jedinečná kombinácia galvanizácie s liečivým modrým svetlom)

Postup: Naneste na pleť váš pleťový krém, masku alebo sérum a zapnite na prístroji RECLAR Peeler funkciu G-Blue. Otočte špachtľu prednou stranou k sebe a pohybujte hlavicou od stredu tváre do strán. Dotýkajte sa pritom bočných líšt, aby ste nechali pôsobiť liečivé modré svetlo.
Funkciu G-Blue sa odporúča používať pravidelne, stačí len niekoľko minút denne.
Výsledkom bude zahojená a upokojená pleť, odstránenie jaziev a škvŕn, a akobonus zefektívnenie účinkov kozmetiky.

Funkcia G-Red

(jedinečná kombinácia galvanizácie s omladzujúcim červeným svetlom)

Postup: Naneste pleťový krém, masku alebo sérum na tvár a zapnite funkciu G-Red. Otočte špachtľu RECLAR Peeler prednou stranou k sebe a pohybujte hlavicou od stredu tváre do strán. Počas ošetrenia držte prístroj Peeler po stranách, aby svietilo omladzujúce červené svetlo. Odporúča sa vykonávať funkciu G-Red pravidelne, stačí len niekoľko minút denne.
Výsledkom bude vyhladená a žiarivá pleť, stiahnuté póry a aktivácia tvorby kolagénu.

Parametre a špecifikácia

Typ napájania
Sieťové – 230 V Hotovo!
Typ
Špachtľa Hotovo!
Technológia
Ultrazvuková Hotovo!
Určenie
Čistenie pleti, Masáž, Omladenie pleti, Redukcia vrások, Uvoľnenie bolesti Hotovo!
Určenie
Čistenie pleti, Masáž, Omladenie pleti, Redukcia vrások, Uvoľnenie bolesti Hotovo!

Napájanie

Typ napájania
Sieťové – 230 V Hotovo!

Typ

Typ
Špachtľa Hotovo!

Technológia

Technológia
Ultrazvuková Hotovo!

Určenie

Určenie
Čistenie pleti, Masáž, Omladenie pleti, Redukcia vrások, Uvoľnenie bolesti Hotovo!

Určenie

Určenie
Čistenie pleti, Masáž, Omladenie pleti, Redukcia vrások, Uvoľnenie bolesti Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je tento přístroj opravdu voděodolný? děkuji za informaci

Dobrý den, je třeba při používání modrého a červeného světla používat ochranné brýle? Děkuji

Dobrý den, v parametrech je uvedeno napájení síťové 230V. Opravdu nemá přístroj baterii a je nutné za ním tahat kabel ? Děkuji za reakci.

Dobrý den, mohu se zeptat proč není výrobek zrovna dostupný ? Děkuji . Dejčmarová

Diskusia a poradňa k RECLAR Peeler, zlatá
Príslušenstvo pre RECLAR Peeler, zlatá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RECLAR Peeler, zlatý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: RECLAR Peeler, arany.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií