AD homeoffice AD homeoffice

Relax Teddy HTG33G veľkosť deti

Zobraziť katalóg
Relax Teddy HTG33G veľkosť deti
Cyklistické okuliare lyže, 100% ochrana proti UV žiareniu, polykarbonát odolný voči nárazu, technológia proti hmle
Kód:  SPTif0697 Produktové číslo:  8595627180454
Relax Teddy HTG33G veľkosť deti Predaj skončil

Relax Teddy HTG33G veľkosť deti

Detské lyžiarske okuliare RELAX TEDDY sú krásne okuliare s anatomicky tvarovanou penou, sofistikovaným systémom vetrania s okuliarmi s dioptriou a 100% ochranou proti slnečnému žiareniu s filtrom kategórie 2 . Teplo tvarovaná pena v oblasti nosa na vnútornej strane okuliarov sa dokonale prispôsobí tvaru nosa. Okuliare sú lepšie pripevnené na tvár bez toho, aby tlačili alebo inak znižovali komfort používania okuliarov.

Kľúčové vlastnosti

  • 100% UV ochrana
  • anatomicky tvarovaný
  • možnosť vkladania dioptrických okuliarov - OTG
  • nefajčiť - technológia ANTI-FOG
  • neobmedzené videnie - sférické šošovky MULTIVISION
  • farba ružová / oranžová

Návrh kvality

Okuliare sú spoľahlivo bezpečné. Materiál používaný pri výrobe šošoviek je vyrobený z polykarbonátu odolného proti nárazu DURAMAX, ktorý bol špeciálne vyvinutý na ochranu proti hrubému poškodeniu. Je ľahší až o 20% v porovnaní s konvenčnými plastovými šošovkami a je čo najbezpečnejší. Súčasne je viacvrstvový povrch spoločnosti MULTIVISION MULTIVISION najpokrokologickejším optickým prvkom pozostávajúcim z dvoch sférických povrchov. Zaoblený povrch je lepšie prispôsobený ľudskému oku a eliminuje deformáciu prenášaného obrazu , čím sa dosiahne jasné a nenarušené videnie každého jazdca.

Vetrací systém AIR FOG

Unikátny ventilačný systém účinne kombinuje aktívne a pasívne ventilačné prvky . Tvar a konštrukcia rámov je navrhnutá tak, aby umožňovala optimálny prietok vzduchu cez rám skiel tak, aby vždy rýchlo a spoľahlivo nasiakala výslednú vlhkosť a udržiavala vnútorné clony suché.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Relax Teddy HTG33G vel. kids.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií