Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Remington BHT300 Pivoteer

Zobraziť katalóg
Remington BHT300 Pivoteer
3,0 1 hodnotení
Zastrihávač chĺpkov, čepele z nerez ocele, 3 hrebeňové nadstavce 1.5-3.5mm, doba prevádzky 30min, umývateľný
Kód:  REMZT003 Produktové číslo:  43116560100 Stránky výrobcu
Remington BHT300 Pivoteer Predaj skončil

Remington BHT300 Pivoteer

Nemecká spoločnosť Remington sa radí medzi špecialistami na produkty, ktoré majú výrazný podiel na fyzickej kráse vášho tela. Výkonný zastrihávač Remington BHT300 ponúka riešenie pre bezchybnú pánsku starostlivosť. Vďaka integrovaným inovatívnym technológiám dosahuje pri zastrihávanie chĺpkov mimoriadnych výsledkov.

S dokonale navrhnutým ergonomickým tvarom a systémom Evenflex dokáže ladne kopírovať kontúry tela. Zároveň sa ľahko dostanete aj do zložito prístupných miest. Celkovú účinnosť strihu ešte zvyšujú čepele z chirurgickej ocele. Požadované skrátenie možno pohodlne vybrať z nastavenia dĺžky v rozmedzí 1,5 - 3,5 milimetrov. Prístroj vám dovolí aj voľbu medzi suchým či mokrým zastrihávaním. Tento model však nie je vodeodolný, ale je možné ho bez problémov vodou umyť.

Hlavné prednosti:

  • Čepele z chirurgickej nehrdzavejúcej ocele
  • Systém Evenflex pre dokonalý zostrih
  • Umývateľný
  • Tri hrebeňové nástavce (1,5 - 3,5 mm)
  • Prevádzka na sieť alebo akumulátor (až 30 minút)
  • Hmotnosť: 607 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den chcem sa spytat, po asi piatom pouziti uvedeneho strojceka sa v planzete spravila dierka, ktory sa uz neda pouzit lebo sa zakusuje do koze. Je to normalne bezne opotrebenie? Strojcek bol pouzivany zvacsa na zastrihovanie s bocnymi listami, nie na holenie planzetou. Je to na reklamaciu? pripadne kolko stoji nahradna planzeta ked ju odporuca vyrobca menit raz do roka, nemozem ju najst na vasej stranke. Dakujem za odpoved.

Diskusia a poradňa k Remington BHT300 Pivoteer
Príslušenstvo pre Remington BHT300 Pivoteer
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Remington BHT300 Pivoteer. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Remington BHT300 Pivoteer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Remington BHT300 Pivoteer. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Remington BHT300 Pivoteer.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií