Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Remington D8700 E51 PROtect Dryer

Zobraziť katalóg
Remington D8700 E51 PROtect Dryer
5 2 hodnotení
Fén na vlasy 2400 W, 2 rýchlosti, 3 teploty, koncentrátor, difuzér, ThermoCare technológia, krúžok na vysúšanie napustený keratinovým, arganovým a makadamovým olejom pre lesklé a zdravé vlasy
39,96 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 60 mesiacov Kód:  REFV001 Produktové číslo:  45542560100 Stránky výrobcu
Remington D8700 E51 PROtect Dryer 39,96 € Rozbalené

Remington D8700 E51 PROtect Dryer

Remington D8700 E51 PROtect Dryer je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Zdravo vyzerajúce vlasy

Sušič Remington D8700 Protect Dryer sa vyznačuje špičkovou kvalitou, silným motorom a skvelými funkciami. Je ideálnym pomocníkom na každodennú starostlivosť o vaše vlasy. Pomocou sušiča vysušíte vlasy veľmi rýchlo s minimálnym poškodením.


Menšie poškodenie vlasov

Jedinečná ThermoCare technológia vysúša vlasy pri nižšej teplote, takže dosiahnete úžasné výsledky bez obáv a bez poškodenia vašich vlasov. Na úplnú kontrolu sušiča ponúka dve rýchlosti vysúšania a tri stupne teploty. Samozrejmosťou je odnímateľná zadná mriežka na jednoduché čistenie a závesné očko.


Skrytá sila a ochrana

Generátor iónov zachová vlasy vlhké, lesklé a účinne zabraňuje ich krepovateniu. Vaše vlasy budú pôsobiť krásnym a zdravým dojmom. Sušič je vybavený silným motorom s rovnomerným prúdením vzduchu, ktorý má až dvakrát dlhšiu životnosť. Vďaka nízkej hmotnosti a 1,8 m dlhému káblu je používanie sušiča nadmieru pohodlné.


Profesionálna výbava

Zdokonalený krúžok na vysúšanie je napustený keratinovým, arganovým a makadamovými olejom, vďaka tomu budú vaše vlasy zdravé a lesklé. Súčasťou balenia je aj difuzér pre prírodné vlny a lepšie vysúšanie kučeravých vlasov, alebo koncentrátor, ktorý usmerní prúd vzduchu do požadovaného miesta.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Remington D8700 E51 PROtect Dryer
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií