Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Remington FC1000 E51 Reveal Facial Cleansing Brush

Zobraziť katalóg
Remington FC1000 E51 Reveal Facial Cleansing Brush
5 2 hodnotení
Čistiaca sada – 3 rýchlosti, 3 vymeniteľné kefky, časovač
Kód:  REMPC001 Produktové číslo:  47003560100 Stránky výrobcu
Remington FC1000 E51 Reveal Facial Cleansing Brush Predaj skončil

Remington FC1000 E51 Reveal Facial Cleansing Brush


Desaťkrát efektívnejšie než manuálne čistenie

Snívate o prirodzene krásnej a žiarivej pleti? S čistiacou súpravou Remington REVEAL sa váš sen stane skutočnosťou. Okrúhla kefa jemne a šetrne odstráni všetky nečistoty, ktoré sú uväznené v póroch. Nielenže účinne čistí pokožku, ale tiež pomáha vstrebávať produkty určené na starostlivosť o pleť, ktorú zanechá krásne čistú, hebkú a žiarivú.


Duálna rotácia pre dokonalú pleť

Hlavica na kefke je vybavená duálnou rotáciou a vibračnou technológiou na dokonalú starostlivosť o vašu pokožku. Vďaka štíhlemu dizajnu a bezdrôtovému vyhotoveniu je ovládanie prístroja veľmi jednoduché a pohodlné. K dispozícii je aj časovač, ktorý pulzuje každých 20 sekúnd, čím uľahčuje pohyb a zaisťuje efektívne hĺbkové čistenie celej tváre.


3 stupne rýchlosti

Vyberte si z troch rôznych rýchlostí a získajte tak plnú kontrolu nad čistiacou kefkou. Na pohodlné používanie je k dispozícii LED dióda na osvetlenie pokožky. Strojček je vodotesný, takže ho môžete používať pokojne aj v sprche. Na jedno nabitie prístroj vydrží až 30 použití.


3 hlavice na čistenie a masáž

Pre maximálne využitie môžete vyberať medzi tromi vymeniteľnými hlavicami. Univerzálna hlavica je ideálna na každodenné hĺbkové čistenie. Hlavica pre citlivú pleť je vhodná na jemné čistenie. Masážna hlavica je najlepšia na hlboké čistenie a účinne revitalizuje unavenú pleť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Remington FC1000 E51 Reveal Facial Cleansing Brush
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Remington FC1000 E51 Reveal Facial Cleansing Brush. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Remington FC1000 E51 Reveal Facial Cleansing Brush. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Remington FC1000 E51 Reveal arctisztító kefe.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií