Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Remington FC1500 E51

Zobraziť katalóg
Remington FC1500 E51
Čistiaca sada – čistiaca kefka na tvár pre mužov, dvojité akcie kefky–rotačné&vibračné, 2 čistiace rýchlosti, kefka s výťažkom z dreveného uhlia, LED indikátor bliká pri slabej batérii, minútový časovač s jemným impulzom, nabíjací, pogumovaná rukoväť, umývateľný, cestovná taštička
Kód:  REMIN220 Produktové číslo:  47014560100 Stránky výrobcu

Remington FC1500 E51


Dokonalé čistenie pleti

Vďaka pánskej čistiacej sade na tvár Remington FC1500 budete vyzerať plný energie a to len za 60 sekúnd. Sada regeneruje unavene vyzerajúcu kožu a dodáva tvári čerstvý a zdravý vzhľad bez ohľadu na to, ako náročný deň zrovna máte za sebou.


Kľúčové vlastnosti čistiace sady Remington FC1500

  • Čistiaca sada pre dokonale čistú pokožku
  • 2 rýchlosti
  • Vstavaná batéria s výdržou 30 minút
  • Vodoodolné telo
  • Rotačná a vibrujúca technológia
  • Pulzný časovač
  • Štetec s aktívnym uhlím

Odstráni všetky nečistoty

Rotačný štetec s aktívnym uhlím a vibrujúcou technológiou je určený pre každodenné hĺbkové čistenie pokožky. Účinne odstraňuje nečistoty a ďalšie škodlivé látky z upchatých pórov, takže vaša tvár získa čerstvejší vzhľad.


Dôkladná príprava pred holením

Vďaka zmäkčovaniu a zdvíhanie chĺpkov je čistiaci sada Remington FC1500 perfektná prípravou pred holením. Pri mokrom holení minimalizuje podráždenie pokožky a pomáha predchádzať tvorbe chĺpkov. Intuitívny pulzný časovač poskytuje 3× 20 sekundové časované impulzy, ktoré vám pomôžu dosiahnuť dokonalú čistotu vo všetkých kľúčových oblastiach ako sú líca a čelo.


Vodoodolné telo

Vďaka malému a kompaktnému telu sa s prístroj pohodlne ovláda a ľahko skladuje, čo uvítate napr. na cestách. O napájanie čistiacej sady sa postará vstavaný akumulátor. Vďaka vodoodolnému telu môžete prístroj bez problémov používať aj v sprche.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Remington FC1500 E51
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Remington FC1500 E51. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Remington FC1500 E51. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Remington FC1500 E51. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Remington FC1500 E51.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií