AD homeoffice AD homeoffice

Remington FC2000 E51 Recharge Facial Brush

Zobraziť katalóg
Remington FC2000 E51 Recharge Facial Brush
5 3 hodnotení
Čistiaca sada odstraňuje nečistoty a zjemňuje strnisko, pripravuje pleť na holenie, 3 rýchlosti, rotačná a masážna, minútový časovač, LED dióda na osvetlenie pokožky, umývateľná a vodoodolná
Kód:  REMPC002 Produktové číslo:  47004560100 Stránky výrobcu
Remington FC2000 E51 Recharge Facial Brush Predaj skončil

Remington FC2000 E51 Recharge Facial Brush


Nová generácia čistenia pleti

Remington FC2000 ponúka pokročilý systém v starostlivosti o mužskú pleť, ktorý ocení každý moderný muž. Čistiaca kefka sastará o vašu pokožku, čistí póry do hĺbky a zjemňuje vaše strnisko. Jej použitie je ideálnym prvým krokom pred samotným holením fúzov, pretože zjemní vašu pokožku a eliminuje tak jej podráždenie.


Jednoduché a pohodlné použitie

Čistiaca kefka bola vyvinutá na jednoduché a pohodlné použitie, ktoré nezaberie príliš času a zároveň výrazne prispieva k efektívnosti každodennej úpravy vašich fúzov.Kefka šetrne odstráni nečistoty z pórov a zjemní vaše strnisko, ktoré sa jednoduchšie upravuje.


3 stupne rýchlosti

Čistenie pleti je otázkou jedinej minúty. Pre maximálnu pohodlnosť je strojček vybavený časovačom, ktorý vás po 20 sekundách jemným pulzovaním upozorní, že je čas prejsť z jednej časti tváre na inú. Počas používania si môžete vyberať medzi tromi rýchlosťami čistenia. Údržba prístroja je veľmi jednoduchá, stačí ho opláchnuť pod tečúcou vodou.


3 kefky na čistenie a masáž

Strojček ponúka tri typy kefiek: univerzálnu, peelingovú a masážnu. Univerzálna je ideálna na každodenné použitie, peelingová na zjemnenie strniska a masážna slúži na prípravu pleti pred holením. Súčasťou balenia je okrem kefiek aj ochranný kryt a cestovné puzdro.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Remington FC2000 E51 Recharge Facial Brush
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Remington FC2000 E51 Recharge Facial Brush .
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií