Alza pre firmy

Remington NE3450 Nano Series

Zobraziť katalóg
Remington NE3450 Nano Series Nano Series
4,5 85 hodnotení
Zastrihávač na chĺpky v nose, ušiach, 2 vymeniteľné hlavy, technológia Comfort Trim
Kód:  REMZCH02 Produktové číslo:  43171570100 Stránky výrobcu

Remington NE3450 Nano Series


Hygiena
 

Hygienický zastrihávač

Teraz môžete rýchlo a jednoducho odstrániť nevítané chĺpky nielen z nosa, uší a obočia, ale aj z horšie dostupných oblastí, ako sú fúzy a strnisko. Všetko s pokojným vedomím toho, že tento šikovný zastrihávač vám zjednoduší prípravu a budete opúšťať dom s vysokým sebavedomím. Obsahuje lítiovú batériu, ktorá garantuje dlhodobé a efektívne zastrihnutie.


Čistota nadovšetko

Čo sa týka nosa, uší a iných citlivých oblastí tváre, Remington rozumie dôležitosti udržania čistoty a dobrej hygieny. Zastrihávač je navrhnutý s inteligentnou, umývateľnou hlavicou na jednoduchú údržbu, zaisťujúcu tú najlepšiu hygienu všetkých čias. Aby ste zaistili ľahkú údržbu jednoducho odpojte hlavicu a po celej dĺžke umyte. Povrch čepelí je upravený anti-mikrobiálnym nanostriebrom, ktoré odpudzuje baktérie a zamedzuje ich ďalšiemu rastu, čím sa znižuje pravdepodobnosť podráždenia kože.

Omyvatelnost
 

Pohodlnost
 

Pohodlie na prvom mieste

Prináša vám presné, bezpečné a jednoduché zastrihávanie tam, kde ho potrebujete s ochranou citlivých oblastí tváre, bez nechcených škrabancov a porezania. Je navrhnutý s vertikálnym zastrihávačom, vďaka ktorému máte ľahší prístup k nosu a ušiam, rovnako tak, ako vám zaručí presnejšie zastrihávanie, čo sa týka tvarovania fúzov, strniska alebo obočia. Zastrihávač je tiež vybavený technológiou ''Comfort trim'', ktorá vám umožní bezpečné a jednoduché použitie.


 

Mokré a suché zastrihávanie

Hygienický zastrihávač Nano ponúka kompletný zastrihávací zážitok. Strihač vrátane praktického príslušenstva bude spĺňať aj tie najprísnejšie kritériá, ktoré máte. Súčasťou samotného strojčeka sú tiež 2 výmenné hlavy (vertikálny zastrihávač s otvorom na jednoduché čistenie a detailný zastrihávač s nastaviteľným hrebeňom), a hrebienky na vertikálne zastrihnutie.

Funkce

Vlastnosti produktu:

  • Anti-mikrobiálne nanostriebro na hygienickejšie zastrihávanie
  • 2 vymeniteľné hlavy:
    • Vertikálny zastrihávač s otvorom na jednoduché čistenie
    • Rotačná hlava na chĺpky v nose a ušiach
  • Technoligy "Comfort Trim" - bezpečné a jednoduché použitie
  • Hrebienky na vertikálne zastrihnutie
  • Oplachovateľný s očkom na jednoduché uskladnenie v sprche
  • Batériový 1x AA (je súčasťou balenia)

Obsah balenia:

  • Vertikálny zastrihávač s otvorom na jednoduché čistenie
  • Rotačná hlava na chĺpky v nose a ušiach

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobry den, da sa kupit nahradna hlavica samostatne ? dakujem

Diskusia a poradňa k Remington NE3450 Nano Series
Príslušenstvo pre Remington NE3450 Nano Series
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Remington NE3450. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Remington NE3450 Nano Series. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Remington NE3450 Nano Series. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Remington NE3450 Nano Series.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií