Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Remington PG6055

Zobraziť katalóg
Remington PG6055
4,8 6 hodnotení
Zastrihávač chĺpkov, samoostriace čepele s titánovým povrchom, bezdrôtový, 5 prídavných hláv, 8 hrebeňov na nastavenie dĺžky, kontrolka nabitia, umývateľné hlavy, USB nabíjanie, nabíjací stojan
Kód:  REMZT010 Produktové číslo:  PG6055 Stránky výrobcu

Remington PG6055

Už žiadne zbytočné návštevy holiča. Všetko teraz pohodlne u vás doma. Značka Remington predstavuje pánsku zastrihovaciu sadu, ktorá ponúka hneď 8 hrebeňov pre rôzne dĺžky zastrihnutie a 5 prídavných hláv. Všetko sa dá samozrejme oplachovať pod tečúcou vodou. Veľkou výhodou je vysoká kvalita čepelí, ktoré sú samoostriace a ich povrch je vybavený titánovou vrstvou.

Kľúčové vlastnosti

  • Sada na strihanie vlasov i holenie fúzov
  • Dlhá výdrž batérie na jedno nabitie
  • Indikátor nabíjania
  • Nekĺzavé držadlo
  • Umývateľné hlavy na jednoduché čistenie
  • Nabíjanie cez USB kábel
  • Samoostriace titánové čepele

Strihanie bez kábla

V príslušenstve  nájdete ako široký zastrihávač pre ostré línie, tak detailný 0,2 mm zastrihávač. akozdroj energie slúži strojčeku akumulátor s dobou výdržou až 40 minút, vďaka čomu možno prístroj používať bezdrôtovo. Na jednoduchý prehľad o stave nabitia slúži príslušný indikátor. Remington PG6055 aj so všetkým príslušenstvom možno pohodlne skladovať v špeciálnom stojane.

Obsah balenia

  • nastaviteľný hrebeň pre rôzne dĺžky (1,5-16 mm)
  • 5 prídavných hláv: široký zastrihávač pre ostré línie, detailný zastrihávač (0,2 mm), lineárny zastrihávač chĺpkov, mini holiaca hlava a hlava od uší alebo nosa
  • nabíjací stojan
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Remington PG6055
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Remington PG6055. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Remington PG6055. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Remington PG6055. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Remington PG6055.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií