AD homeoffice AD homeoffice

REMOSKA T41/46 Tria Blue

Zobraziť katalóg
REMOSKA T41/46 Tria Blue
4,8 13 hodnotení
Remoska s okienkom, príkon 610 W, priemer 28 cm, objem 4.5 l, materiál: hliník, funkcie: ochrana pred prehriatím
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  REMEH124 Produktové číslo:  T41/46 Stránky výrobcu
REMOSKA T41/46 Tria Blue 186,90 € Momentálne nedostupné

REMOSKA T41/46 Tria Blue

Kto by nepoznal tradičnú Remosku, prístroj na pečenie od českého výrobcu, ktorý sa teší veľkej obľube už niekoľko desaťročí? Počas svojej bohatej histórie prechádza Remoska neustálym vývojom a modernizáciou, výsledkom čoho je kolekcia 3 v 1 - Remoska T41/46 Tria Blue. Ide o jedinečné multifunkčné kuchynské zariadenie, ktoré dokáže pomocou jedného hrnca a 3 druhov viek zastúpiť 3 druhy kuchynských pomocníkov. S Remoskou T41/46 Tria Blue s prvkami v sivej farbe pečiete, dusíte a varíte pod miernym tlakom v jedinom hrnci vhodnom pre všetky typy sporákov vrátane indukcie.

Naozaj multifunkčný spotrebič do každej domácnosti

Viac ako 60 rokov skúseností s výrobou mís na pečenie sme zužitkovali pri vývoji nášho nového produktu Remoska T41/46 Tria Blue. S touto novinkou zvládnete piecť, variť aj dusiť. To všetko vďaka jedinečnej konštrukcii, ktorá umožňuje jednotlivé veká kombinovať presne podľa vašich potrieb.

Dokonalé pečenie ako u babičky

Pod vekom na pečenie upečiete výborné kura aj domáci chlieb. Pri pečení v Remoske nedochádza na rozdiel od klasickej rúry k vysušeniu pripravovaných pokrmov. Na dosiahnutie optimálnych výsledkov Remoska T41/46 Tria Blue udržuje pri pečení teplotu v rozmedzí 160 – 180 °C. Príkon veka na pečenie je len 610 W. Odnímateľný kábel navyše zaručuje perfektnú skladovateľnosť.

S Remoskou T41/46 Tria Blue aj na sporák

Vôbec prvýkrát je možné v Remoske tiež variť. Indukčný hrniec s objemom 4,5 l v kombinácii so sklenenou pokrievkou je vhodný na prípravu akýchkoľvek varených pokrmov. Hrniec je vyrobený z liateho hliníka s priemerom 28 cm a hrúbkou dna 8 mm. Je opatrený trojvrstvovým nepriľnavým povrchom, ktorý zaručuje dokonalú nepriľnavosť.

Objavte čaro varenia pod miernym tlakom

V prípade použitia soft-tlakového veka spoločne s hrncom premeníte Remosku T41/46 Tria Blue na soft-tlakový hrniec. Kúzlo soft-tlakového varenia spočíva v zachovaní dôležitých vitamínov a minerálov v pripravovaných pokrmoch. Vďaka udržiavaniu nižšieho tlaku ako v klasickom tlakovom hrnci nehrozí nebezpečenstvo výbuchu pri varení. Pri soft-tlakovom varení ušetríte čas a pripravované pokrmy budú o poznanie šťavnatejšie.

Objavte Remosku T41/46 Tria Blue

Remoska T41/46 Tria Blue predstavuje najväčšiu revolúciu v rodine Remosky za posledných 60 rokov. Pozrite si krátke video prezentujúce všetky jej kľúčové vlastnosti pred konečným verdiktom, akú misu na pečenie si domov zaobstaráte.


Obsah balenia:

Soft-tlakové veko

So soft-tlakovým vekom Remosky Tria vám pôjde pomalé varenie pod tlakom jedna báseň. Guláša a vývary, to všetko Remoska zvládne. Navyše pri varení len pod miernym tlakom zostávajú v pokrme zachované vitamíny a živiny. Vďaka unikátnemu patentu dokážete veko otvárať aj zatvárať iba jednou rukou. Soft-tlakové veko bolo vyrobené z bezpečnostného tvrdeného skla, opatrené silikónovým tesnením a tiež poistným a regulačným ventilom so silikónovým krytom.

Sklenená pokrievka z tvrdeného skla

Vo výbave Remosky Tria modrej je tiež sklenená pokrievka, ktorá bola vyrobená z odolného tvrdeného skla a opatrená špeciálnym profilom okraja, vďaka ktorému budete môcť v Remoske variť na sporáku či piecť v rúre pod stálym miernym pretlakom pary. S touto vlastnosťou elektrického hrnca Remoska Tria sa vaše pokrmy stanú nielen chutnými, ale vďaka menšiemu množstvu spotrebovanej vody tiež zdravšími.

Veko na pečenie s vykurovacím telesom

Tento typ veka, ktorým je modrá Remoska Tria vybavená, sa hodí predovšetkým na zapekanie, pečenie, rozmrazovanie alebo ohrievanie. Ide o veko s príkonom 610 W, ktorého horná časť je z nehrdzavejúcej ocele a spodná z hliníka, potiahnutá nepriľnavou vrstvou Teflon Classic. Ďalej sú v tomto veku na pečenie duté skrutky, ktoré sa starajú o odvádzanie pary vznikajúce pri pečení. Navyše budete mať o dianí v hrnci prehľad cez sklenené okienko, takže nebude potrebné veko zbytočne odklápať. Vypínač veka s vykurovacím telesom sa nachádza na hornej časti držadla, kde je perfektne po ruke. Elektrický kábel je plne odnímateľný. Navyše bolo veko na pečenie Remosky Tria modrej špeciálne navrhnuté tak, aby ste ho mohli pohodlne odložiť na vašu pracovnú plochu vykurovacou časťou nahor a nedošlo k žiadnemu poškodeniu povrchu.

Hrniec Remosky Tria

Hlavnou súčasťou tejto súpravy Remoska Tria je veľký hrniec na pečenie s priemerom 28 cm a výškou 13 cm s objemom 4,5 l pri varení a pri pečení 3 l. Hrniec je odliaty z hliníka a potiahnutý nepriľnavým povrchom bez škodlivých PFOA látok a vybavený vysoko kvalitnými, teplovzdornými úchytmi, ktoré vydržia teploty až do 220 °C, takže budete môcť použiť hrniec Remosky Tria tiež v rúre. Navyše sú úchyty oddelené nerezovými mostíkmi, takže pri varení zostanú úchyty vždy studené. Dno objemného hrnca je 8 mm hrubé a je tak možné ho používať na akomkoľvek type sporáku, vrátane indukčného. Nepriľnavý povrch bol vystužený sľudami oxidov titánu, čo zvyšuje odolnosť povrchu voči oteru alebo inému mechanickému poškodeniu.

Stojan

Súčasťou celej 3 v 1 súpravy Remoska Tria s modrými funkčnými aj dizajnovými prvkami je stojan pre pohodlné odloženie hrnca na akékoľvek ploche. Stojan bol vyrobený z teplotne odolného plastu.


Inšpirujte sa videoreceptami Remosky Tria






Parametre a špecifikácia

Porovnať
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Typ
Hrniec na pečenie, Remoska Hotovo!
Objem
4,5 l Hotovo!
Funkcie
Ochrana pred prehriatím Hotovo!
Príkon
610 W Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Typ

Typ
Hrniec na pečenie, Remoska Hotovo!

Objem

Objem
4,5 l Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Ochrana pred prehriatím Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
610 W Hotovo!
Materiál hrnca
Hliník Hotovo!
Objem
4,5 l Hotovo!

Priemer

Priemer
28 cm Hotovo!

Typ remosky

Typ remosky
S okienkom Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky hrnce na pečenie
» Všetky remosky
» Všetky elektrické panvice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Brejden, uvažujete i o celorůžovoučké variantičce?

Diskusia a poradňa k REMOSKA T41/46 Tria Blue
Príslušenstvo pre REMOSKA T41/46 Tria Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Remoska T41/46 Tria Blue. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Remoska T41/46 Tria Blue.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií