Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

REMOVU P1 pre GoPro RMV002

Zobraziť katalóg
REMOVU P1 pre GoPro RMV002
Diaľkový ovládač a živý náhľad videa pre GoPro pomocou LCD Touch BacPac, použiteľný na vzdialenosť 20 - 70 m, WiFi, až 2,5 hodiny nepretržitej prevádzky, microUSB, kompatibilný s GoPro HERO4, HERO3+ a HERO3
Kód:  REM1050b1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

REMOVU P1 pre GoPro RMV002 Predaj skončil

REMOVU P1 pre GoPro RMV002


Bezdrôtové ovládanie vašej GoPro kamery

REMOVU P1 umožňuje, pomocou WiFi, sledovať každý záber z vašej kamery GoPro v priamom prenose, aj keď ste v akcii. Ovládnite bezdrôtovo všetky funkcie svojej GoPro jediným dotykom. REMOVU P1 je prvým zariadením na svete, ktoré z displeja GoPro LCD Touch BacPac urobí diaľkové ovládanie a zároveň nástroj na sledovanie živého videa.

vypnuté
REMOVU P1 Life View

vypnuté
REMOVU P1 Life View

Video v priamom prenose

Sledujte, čo práve nahráva vaša GoPro bez nutnosti ju dávať dole z držiaka. Nezáleží, v akej situácii práve ste. S REMOVU P1 vždy získate záber, aký ste si priali. Bezdrôtové ovládanie a dotykový displej poskytne vašim prstom plnú moc nad kamerou a jej nastavením aj v tej najdivokejšej akcii.


Prehrajte si zábery priamo na svojom zápästí

S REMOVU P1 už nebudete musieť kameru dávať dole z helmy, bicykla alebo iného umiestnenia, aby ste sa na video mohli pozrieť. Prehrávajte si scény jediným dotykom a ubezpečte sa, že máte tie najlepšie zábery naozaj zaznamenané. Vďaka REMOVU P1 budete môcť nahrávať a prehrávať svoje videá po dobu až 3 hodín.

vypnuté
REMOVU P1 Life View

vypnuté
REMOVU P1 Life View

Všetky funkcie doslova na dotyk prsta

REMOVU P1 skvele spolupracuje s dotykovým prostredím kamier GoPro. Majte pod palcom všetky funkcie svojej kamery a s dotykovým displejom LCD Touch BacPac ju ovládajte tým najjednoduchším spôsobom.


Odolný proti vode, prachu aj nárazom

Spoľahnite sa na odolnú konštrukciu, ktorá ochráni displej LCD Touch BacPac pred vodou, prachom aj nárazmi. Nezáleží na tom, čo robíte. Teraz môžete svoju GoPro zobrať všade so sebou a nahrať videá, ktoré predtým existovali len vo vašich snoch. Nech už sú okolité podmienky akékoľvek.

vypnuté
REMOVU P1 Life View

Kľúčové vlastnosti

  • Zariadenie spolupracuje s displejom GoPro LCD BacPac
  • Kompatibilný s GoPro HERO4, HERO3+, HERO3
  • Komunikuje s kamerou GoPro pomocou bezdrôtového WiFi prenosu
  • Až 2,5 hodiny nepretržitej prevázdky
  • Integrovaný akumulátor s kapacitou 1 050 mAh

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

DObrý deń. Ked si toto zariadenie lcd dam do vody.. myslím keď sa bude potápat, nepokazí sa mi to ? Neviem si predstavit aká je tam odolnost voci vode... ci len ked nato splechne... ďakujem

Dobrý den chtěl bych se zeptat zda go pro 5 ,je kompatibilni s removu p1,pokud ne,tak je jiná alternativa?nebo se chystá removu vyssi rada?dekuji

Dobrý den, chci se zeptat,zda je toto zařízení kompatibilní i s modelem GOPRO HERO5 session. Pokud není,můžete mi něco doporučit ??? Díky.

Chápu-li to správně, toto není samostatně funkční zařízení, jelikož vyžaduje GoPro LCD BacPac. Jinými slovy se jedná jen o krabičku bez žádné funkce, dokud do ní není vloženo LCD. Nebo se pletu? Děkuji.

Diskusia a poradňa k REMOVU P1 pre GoPro RMV002
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REMOVU P1 pro GoPro RMV002. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte REMOVU P1 für GoPro RMV002. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte REMOVU P1 für GoPro RMV002. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: REMOVU P1 GoPro RMV002.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií