Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál PET

RETLUX RXL 337 hviezda zelená 10 LED WW

Zobraziť katalóg
RETLUX RXL 337 hviezda zelená 10 LED WW
Svietiaca hviezda počet LED: 10, časovač, napájanie batériami,
Kód:  RETLa75 Produktové číslo:  RXL 337 Stránky výrobcu
RETLUX RXL 337 hviezda zelená 10 LED WW Predaj skončil

RETLUX RXL 337 hviezda zelená 10 LED WW

Vianočné osvetlenie RETLUX RXL 337 navodí vo vašej domácnosti čarovnú atmosféru. Osvetlenie v podobe hviezdy je opatrené 10 LED žiarovkami a je vhodné na zavesenie kdekoľvek do priestoru, ktorý krásne rozžiari príjemným teplým bielym svetlom. Hviezda je vyrobená kombináciou papiera a bavlny a disponuje priemerom 60 cm. Vybavená je tiež časovačom, pri ktorého aktivácii svieti po dobu 6 hodín a následne sa na 18 hodín vypne. Hviezda RETLUX RXL 337 vnesie do vášho bytu či domu úžasnú vianočnú atmosféru.

Kľúčové vlastnosti hviezdy RETLUX RXL 337 10 LED WW zelené

  • Vianočné osvetlenie v podobe hviezdy
  • Vydáva príjemné teplé biele svetlo
  • Vybavené 10 LED žiarovkami
  • Osvetlenie RETLUX RXL s integrovaným časovačom
  • Vyrobené kombináciou papiera a bavlny
  • Farebné vyhotovenie: zelené

Rozmery:
60 × 60 cm

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre RETLUX RXL 337 hviezda zelená 10 LED WW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RETLUX RXL 337 hvězda zelená 10LED WW. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte RETLUX RXL 337 Stern Grün 10 LED - warmweiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte RETLUX RXL 337 Stern Grün 10 LED - warmweiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: RETLUX RXL 337 zöld csillag 10 LED WW.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií