Dvojročná záruka teraz aj pre firmy PET

Retrak audio stereo kazetový adaptér

Zobraziť katalóg
Retrak audio stereo kazetový adaptér
4,2 72 hodnotení
Audio kábel – jack m (3,5 mm) konektor, dĺžka 1,2 m, zahnuté zakončenie kábla, prepojovací kábel, čierna farba
Kód:  RR150a Produktové číslo:  ETCASSETTEB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Retrak audio stereo kazetový adaptér Predaj skončil

Retrak audio stereo kazetový adaptér

Kazetový adaptér Retrak je skvelým nástrojom pre počúvanie hudby z autorádií. Hodí sa pre mechaniky s bočným alebo predným podávaním kaziet. Pre pripojenie k hudobným prehrávačom obsahuje 1,2 metra dlhý kábel s 3,5 mm jack konektorom a možnosťou zvinovanie. Adaptér navyše obstaráva veľmi solídny zvukový prednes vďaka maximálnej redukcii šumu.

Doplňujúce informácie:

Pripojenie:
Dĺžka kábla: 1,2 m
Konektor: 3,5 mm jack

Ďalšie vlastnosti:
zvinovací

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, zakoupila jsem si tento produkt, ale nevim v cem je problem. Pokazde kdyz kazetu vložím do radia, hraje asi 5s a potom vyjede. Nevíte v cem muze byt problem?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli tento adaptér hraje do obou reproduktorů. Zkoušela jsem Hamu a ta hrála jen do pravého reproduktoru. Děkuji.

Dobry den, chtela bych se zeptat neco v tomto smyslu ale jako cd? Pouzivaly jsme to na starem aute ale dneska uz auto na kazety nemame

Jde to používat i do PC na přehrání video kazet?

Diskusia a poradňa k Retrak audio stereo kazetový adaptér
Príslušenstvo pre Retrak audio stereo kazetový adaptér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RETRAK audio stereo kazetový adaptér 1.2m. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Reach-Audio-Stereo-Cassetten-Adapter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Reach-Audio-Stereo-Cassetten-Adapter. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Retrak audio Kazetta Adapter - 1,2 m.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií