Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

RETRAK Sport Armband Large zelené + športové slúchadlá do uší

Zobraziť katalóg
RETRAK Sport Armband Large zelené + športové slúchadlá do uší
3,3 3 hodnotení
Puzdro na mobil – športové, pre iPhone 6, Samsung Galaxy S5
Kód:  RR435d Produktové číslo:  ETARMLGN

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

RETRAK Sport Armband Large zelené + športové slúchadlá do uší Predaj skončil

RETRAK Sport Armband Large zelené + športové slúchadlá do uší

Praktické puzdro pre všetkých používateľov, ktorí chcú mať telefón po ruke aj počas tréningu. Puzdro s popruhom stačí jednoducho pripevniť na ruku a môžete začať športovať. Nastaviteľný popruh je vyrobený z príjemného materiálu, vďaka čomu poskytuje pohodlie aj pri dlhšom nosení a tiež výborne odvádza pot. Kvalitné materiály, z ktorých je obal vyrobený, odolajú aj slabému dažďu a tak je váš mobilný telefón chránený nielen pred nečistotami, ale čiastočne aj pred vodou.

Kvalitné samonavíjacie slúchadlá

Súčasťou puzdra sú aj výkonné slúchadlá, ktoré sú ako stvorené pre šport. Poskytujú silný zvuk, hlboké a plné basy, a napriek tomu sú prispôsobené tak, aby ste boli schopní vnímať svoje okolie. Vďaka samonavíjaciemu káblu o dĺžke 1,2 m zakončeným 3,5 mm pozláteným konektorom poskytujú veľkú výhodu oproti ostatným slúchadlám. Výhodou je možnosť prispôsobenia dĺžky kábla tak, aby Vám nikde neprekážal. Po skončení tréningu jednoducho kábel naviniete a máte istotu, že pri ďalšom použití nebude kábel zamotaný.

Puzdro Retrak Sport Armband je dodávané vo veľkosti L, je vhodné pre mobilné telefóny s veľkosťou ako sú napr. iPhone 6 či Samsung Galaxy S5.

Kľúčové vlastnosti

  • Veľkosť L
  • Jednoduché použitie
  • Maximálne pohodlie
  • Hlboké basy a senzačne jasné výšky
  • Tri veľkosti štupľov v balení
  • Pozlátený 3,5 mm konektor

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti a funkcie
Ochrana displeja pred poškriabaním Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie
Ochrana displeja pred poškriabaním Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Mohu pouzit tento obal pro lenovo vibe p1m?Děkuji

Zdravím, bude do tohoto obalu sedět Honor 7 lite (5,2")? Předem děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k RETRAK Sport Armband Large zelené + športové slúchadlá do uší
Príslušenstvo pre RETRAK Sport Armband Large zelené + športové slúchadlá do uší Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RETRAK Sport Armband Large zelené + sportovní sluchátka do uší. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte RETRAK Sport Armband Large grün + Sportkopfhörer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte RETRAK Sport Armband Large grün + Sportkopfhörer. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Retrak Reach Sport Karpánt Zöld/Fekete + Sport Fülhallgató.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií