Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Revogi Smart Power Plug EÚ

Zobraziť katalóg
Revogi Smart Power Plug EÚ
4,1 9 hodnotení
Smart zásuvka – cez WiFi, vzdialené ovládanie spotrebičov, meranie spotreby el. energie, aplikácie pre mobilné zariadenia, štatistiky spotreby
Kód:  RVG010e Produktové číslo:  SOW512-D06 Stránky výrobcu

Revogi Smart Power Plug EÚ

Teraz už vám skutočne nič nezabráni vziať vedenie celej domácnosti do svojich rúk. Už žiadne zbytočne spustené zariadenie, ktoré žerie s elektrickou energiou aj vaše peniaze. Diaľkovo ovládaná zásuvka Revogi Smart Power Plug EÚ umožní cez WiFi ovládať domáce spotrebiče vrátane ich spotreby. Pomocou aplikácie pre iOS či Android je riadenie a monitorovanie ľahké.

Kľúčové vlastnosti diaľkovo ovládanej zásuvky Revogi Smart Power Plug EÚ (WiFi)

  • Významná úspora nákladov vďaka riadenému odberu
  • Ovládanie cez WiFi pomocou mobilnej aplikácie (Android, iOS)
  • Časovač (aj ako rodičovský zámok a ochrana pred zlodejmi)
  • Prehľad o spotrebe el. energie + dlhodobé štatistiky
  • Minimalizácia rizika poškodenia spotrebiča nadprúdovou ochranou
  • EÚ zásuvka

Inteligentná zásuvka = ušetrené peniaze

Koncept inteligentnej zásuvky si vyžiadala doba. V domácnosti sa objavuje čím ďalej viac zariadení, čo spotrebovávajú elektrickú energiu. A cena energií neustále rastie. Kde teda ušetriť? Samozrejme v tom, že jednotlivým spotrebičom jasne oznámite, kedy majú "jesť" a kedy nie. A ako bonus budete mať prehľad o skutočnej spotrebe jednotlivých spotrebičov. To vám uľahčí napr. výber starého spotrebiča, ktorý sa oplatí nahradiť novým.

 

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!
Rozšíriteľnosť
Uzatvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Elektroinštalácia Hotovo!

Vlastnosti

Farba
Čierna Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Uzatvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Elektroinštalácia Hotovo!
Poznámka:
» Všetky WiFi zásuvky
» Všetko príslušenstvo pre domáce alarmy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Existuje prosím i verze zásuvky se zemnícím kolíkem?

Dobrý deň, mám problém spárovať zásuvku s telefónom. Technické predpoklady sú ale splnené. wifi je 2,4 GHz, ochrana WAP2, telefón má Android 7. Telefón v nastaveniach Wifi direct ale nevie zásuvku nájsť, iné zariadenie ktoré mám doma nájde bez problémov - napr. TV, TPlink. Aplikácia Revogi zas píše CHYBA SVETLA, t.j. vraj je zásuvku mimo pokrytia signálu wifi, ale signál mám všade dobrý. Poradí mi niekto, kde môže byť problém s párovním zariadení ? ďakujem.

Dobry den, jaky je nejmensi mozny interval zapnuti a vypnuti? Obvykle to je 15 minut u mechanicky ovladanych casovanych zasuvek, jde to s touto i napr v minutach? Dekuji

Dobry den, jak zasuvku prihlasim do sve vlastni domaci wifi, kdyz ta je zaheslovana? Heslo samozrejme vim, ale jak ho zadam? Nejak pres mobil? Diky.

Dobrý deň, chcem sa opýtať, či sa u tejto zásuvky dá nastaviť časovať napr. tak, že 2-3 minúty je zapnutá a následne je 2-3 minúty vypnutá a následne by sa tento režim opakoval napr. počas niekoľko hodín. ďakujem.

Dobry den, je to kompatibilni se Samsung Smartthings HUB? Dekuji

Dobry den, Je mozne ovladat zasuvku aj cez mobilny internet / z inej WiFi ako doma? Dakujem vopred

Dobrý den, bohužel jsem zde a ani jinde nenašel žádné technické informace, tak se chci zeptat jaká je samotná spotřeba zařízení a jaká je spotřeba menšího brášky který jede přes BT. Děkuji

Dobrý den,potřebuji zásuvku která by byla přes wifi připojená na router,ovšem aby šla ovládat mobilem přes mobilní data nikoli přes wifi (potřebuji přes internet pustit zásuvku i když jsem třeba 50km daleko pomocí mob. telefonu).Existuje něco takového?Ten Router mám samozřejmě připojenej k internetu :)

Je možné do této zásuvky zapojit prodlužovací kabel? Bude to fungovat ?

Diskusia a poradňa k Revogi Smart Power Plug EÚ
Príslušenstvo pre Revogi Smart Power Plug EÚ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Revogi Smart Power Plug EU. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Revogi Smart Power Plug EU.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií