AlzaPlus+ kancelář Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Rexel ClassicCut CL410 A4

Zobraziť katalóg
Rexel ClassicCut CL410 A4
Páková rezačka páková, až 25 strán, čepeľ je samoostriace zo špeciálnej vysoko odolnej kalenej ocele, krásny dizajn, laser pre formát A4 + pre maximálnu presnosť
Kód:  PX703 Produktové číslo:  2101973 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rexel ClassicCut CL410 A4

Zariaďujete si kanceláriu alebo ste majiteľmi vzdelávacích či kopírovacích centier? Potom vám bezpochyby príde vhod stabilný páková rezačka s vysokou kapacitou rezania od spoločnosti Rexel. Hladký řez i při řezaní většího počtu listů vám zajistí čepel, která je vyrobena z vysoce odolné kalené oceli. Je samoostriace s veľmi dlhou životnosťou. Pohodlie pri rezaní dosiahnete s ergonomicky tvarovaným úchytom a bezpečnosť vašim rukám zaručí priehledný kryt.

kľúčové vlastnosti

  • Dĺžka rezu 310 mm
  • Řez až 15 listů papíru 80 g/m2 současně
  • Čepeľ zo špeciálnej vysoko odolnej kalenej ocele
  • Diagonálne vodiace linky 15, 30, 45, 60 stupňov
  • Priehledný kryt chráni vaše ruky
  • Držadlo pre jednoduché prenášanie
  • Nastaviteľný zadný doraz papiera
  • zámok čepele

Pre každú kanceláriu

Základna řezačky je velmi stabilní, velká, těžká a hravě zvládne nařezat až 25 listů papíru 80 g/m2 současně. Navyše ju tvoria dobre čitateľné metrické a palcové meradlo a tiež vodiace linky pre rôzne formáty (A7, A6, A5 a A4). Rezanie malých formátov, ako sú napríklad fotografie, už nebude žiadny problém. O maximálnu presnosť rezu pri formáte A4 sa postará špeciálny laser. Ďalšími prednosťami rezačky sú zámok čepele pre jej bezpečné prenášanie a nastaviteľný zadný doraz papiera. Je dodávaná s dvoma AAA batériami.

Doplňujúce informácie:

hmotnosť:
6 kg

výška:
68,5 cm

šírka:
33 cm

hĺbka:
8,4 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Rexel ClassicCut CL410 A4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rexel ClassicCut CL410 A4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rexel CL410 A4 ClassicCut. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rexel CL410 A4 ClassicCut. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rexel CL410 A4 ClassicCut.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií