AD homeoffice AD homeoffice

Riadenie portfólia projektov

Zobraziť katalóg
Riadenie portfólia projektov Kniha
Nakladateľ
Computer Press
Kód:  YM849 Produktové číslo:  9788025130759
Riadenie portfólia projektov Predaj skončil

Riadenie portfólia projektov

Ste manažér zodpovedný vo firme za správu portfólia projektov? Alebo sa ním plánujete stáť? Narazili ste na bezpočet metodických štandardov, ktoré sa téme venujú, ale neviete, ako je v praxi aplikovať?

Skúsení autori vám v tejto publikácii odovzdajú maximum svojich poznatkov a skúseností. Vo výsledku sa budete schopní vyvarovať všetkým nástrahám, ktoré na vás v oblasti portfólio manažmentu číhajú, navyše s ohľadom na české prostredie. V každej kapitole navyše nájdete manažérska desatora overená praxou.

Autori sa v knihe zaoberajú okrem iného týmito témami:

Základné piliere idea managementu
Proces idea managementu
Business case management
Analýza a optimalizácia projektového portfólia
Plánovanie kvality, času a nákladov
Riadenie a sledovanie jednotlivých projektov

Koniec publikácia je obohatený prípadovou štúdiou mapujúci nasadenie systému Microsoft Project Server v Škoda Auto as

O autoroch:
Drahoslav Dvořák v súčasnosti pracuje v spoločnosti WBI Systems as na pozícii vedúceho tímu Enterprise Project Management. Predtým pôsobil v spoločnostiach Microsoft, kde koordinoval projekty dodávok informačných technológií a UniControls, kde riadil projektovú kanceláriu. Je autorom publikácií venovaných riadenie projektov a aplikácii Microsoft Project.

Martin Répal je zamestnancom spoločnosti UniControls as, kde pracuje ako CIO. Od roku 2000 sa venuje riadeniu projektov a jeho SW podpore. Podieľal sa na desiatkach implementáciou informačných systémov, prednáša informatiku na VŠ a je autorom mnohých článkov a štúdií. Je certifikovaným špecialistom pre EPM.

Martin Mareček v súčasnej dobe riadi ako projektový manažér programy v rámci holdingovej štruktúry spoločnosti ČEZ. Má rozsiahle praktické skúsenosti s projektmi BI, CPM a IT. V minulosti riadil projektovú kanceláriu v ČSA. Je držiteľom certifikátu Project Management Professional. O projektovom a procesnom riadení publikuje odborné články.

Ďalšie údaje:
EAN: 9788025130759
Počet strán: 200 strán
Formát: 167 x 225 mm - brožovaná lepená
Autor: Drahoslav Dvořák, Martin Mareček, Martin Répal
Jazyk: Čeština
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Řízení portfolia projektů.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií