Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Ricoh Aficio MP 2501SP

Zobraziť katalóg
Ricoh Aficio MP 2501SP
Laserová tlačiareň multifunkčná, A3 tlačiareň/kopírka/skener, až 25 str./min, 600x600 dpi, až 10000 strán mesačne, 1 GB, 2x zásobník na 250 listov, PCL, duplex, ARDF, USB 2.0, LAN, vrátane podstavca, tonera a inštalácie
Kód:  RZ022 Produktové číslo:  MP2501SP Stránky výrobcu
Ricoh Aficio MP 2501SP Predaj skončil

Ricoh Aficio MP 2501SP

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Rychlý tisk

Veľa pokročilých funkcií

Ricoh Aficio MP 2501SP je multifunkčná tlačiareň, ktorá je schopná spracovávať aj formát A3. Vďaka prepracovaným funkciám ponúka vysokú produktivitu, ktorú ocení každé rušné prostredie. Farebný skener, obojstranná tlač a možnosť kopírovania preukazov je v prípade tohto modelu štandardom. K efektívnej práci prispieva aj veľmi intuitívne ovládanie na farebnom dotykovom displeji.


Viac používateľov, jedna tlačiareň

Tlačiareň je vybavená kontrolérom Ricoh novej generácie typu GWNX, ktorý prináša možnosť individuálneho nastavenia pre každého používateľa. Nech už sú vaše potreby akékoľvek, tlačiareň MP 2501SP je pripravená dokončiť akúkoľvek úlohu teraz aj v budúcnosti.

Balenie neobsahuje štartovací toner. Pri inštalácii je nutná asistencia technika spoločnosti Ricoh, aby bola zachovaná záruka.

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Plná kontrola

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, Chcel by som sa informovat o tlaciaren Ricoh Aficio MP 2501SP. V popise mate ze vrátane podstavca, tonera a inštalácie. To znamena ked to objedname pride aj s podstavcom, s tonerom a poslete niekoho kto nam to namontuje a nastavuje? Chceli by sme to ako sietovy tlaciaren do domejny. Potrebujeme k tomu datovy kabel alebo cez lan kabel staci pripojit? Dakujem Ing. Jozef Budai [email protected]

Diskusia a poradňa k Ricoh Aficio MP 2501SP
Príslušenstvo pre Ricoh Aficio MP 2501SP
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ricoh Aficio MP 2501SP.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií